quote:Orijinalden alıntı: WhiskeyHayır, oyundayım.10 dk da 10 defa oldu 1 kere askida kaldi surekli lag da var sanırım bu sefer ttnetten bır sorun :S
quote:Orijinalden alıntı: Menthalion2 makine de dc yedi yav Alıntıları Göster Ben de dc yedim ve start yok.
quote:Orijinalden alıntı: ALAK_Ben de dc yedim ve start yok.Alıntıları Göster C.E 3 kapalı suan sadece
quote:Orijinalden alıntı: Hoshigaki KisameC.E 3 kapalı suan sadeceAlıntıları Göster login hatası var.
quote:Orijinalden alıntı: Menthalion2 makine de dc yedi yav Alıntıları Göster yok yav genel dc bu serverlar 2 çizik
quote:Orijinalden alıntı: Menthalionyok yav genel dc bu serverlar 2 çizik Alıntıları Göster Dc değil de çok lag var.
quote:Orijinalden alıntı: WhiskeyDc değil de çok lag var.Alıntıları Göster iyice ettiler oyunun içine dün gece hiç yoktu bugünde paso dc abi bu ne ya
quote:Orijinalden alıntı: predatoreren iyice ettiler oyunun içine dün gece hiç yoktu bugünde paso dc abi bu ne ya bi gun yoksa bigun var sirayla
quote:Orijinalden alıntı: predatorereniyice ettiler oyunun içine dün gece hiç yoktu bugünde paso dc abi bu ne ya Alıntıları Göster ttnet sorunu bu yabancılar dc olmuyo
quote:Orijinalden alıntı: Revolutions quote:Orijinalden alıntı: predatoreren iyice ettiler oyunun içine dün gece hiç yoktu bugünde paso dc abi bu ne ya bi gun yoksa bigun var sirayla
quote:Orijinalden alıntı: Revolutionsquote:Orijinalden alıntı: predatoreren iyice ettiler oyunun içine dün gece hiç yoktu bugünde paso dc abi bu ne ya bi gun yoksa bigun var sirayla Alıntıları Göster dc, geldi gitti oyun
quote:Orijinalden alıntı: kazzedc, geldi gitti oyun Alıntıları Göster aynen bu ttnete odedıgım paralar haram olsun ne dıyım
quote:Orijinalden alıntı: kazzedc, geldi gitti oyun Alıntıları Göster Ben superonline kullanıyorum hala oyundayım
quote:Orijinalden alıntı: American PsychoBen superonline kullanıyorum hala oyundayım Alıntıları Göster hala start yok yaa
quote:Orijinalden alıntı: American PsychoBen superonline kullanıyorum hala oyundayım Alıntıları Göster neyse bu iş bole olmayacak bari heroes un yenı bolumu cıkmıssa onu ızleyeyım
quote:Orijinalden alıntı: vethakanneyse bu iş bole olmayacak bari heroes un yenı bolumu cıkmıssa onu ızleyeyımAlıntıları Göster ilginçtir log ekranında site reklamı da gelmiyo oyunda bi sıkıntı var sanırsam..