Şimdi Ara

DC Buluşma Noktası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yine oyuna giremiyorum.birde size bir iyi bir kötü haber. önce iyi haber artık kimse forgotten templeden bug yaptığı için banlanamayacak. çünkü (bu kötü haber) artık bug engellendi. vatana millete hayırlı olsun. bundan sonra son 5 dk ya kadar bekleyin muhabbeti olamayacak gördüğünüz anda monster ları indirmeniz gerekecek.
    inanmayan arkadaşlar olabilir. dün yaşadım bunu. belki geçici bir süreliğine engellenmiştir ama olmadı dün ve ilk 5 dakikada herkes yerdeydi.
  • ya chyper daki donanim haber clanının baskanı bana pm atsın c3de ::_salo1_::
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer_salih

ya chyper daki donanim haber clanının baskanı bana pm atsın c3de ::_salo1_::

lütfen böyle özel mesajları kendinize ait bir konu açarak yada kişiye özel mesaj atarak sonuçlandırınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: planetblue

evet yine oyuna giremiyorum.birde size bir iyi bir kötü haber. önce iyi haber artık kimse forgotten templeden bug yaptığı için banlanamayacak. çünkü (bu kötü haber) artık bug engellendi. vatana millete hayırlı olsun. bundan sonra son 5 dk ya kadar bekleyin muhabbeti olamayacak gördüğünüz anda monster ları indirmeniz gerekecek.
    inanmayan arkadaşlar olabilir. dün yaşadım bunu. belki geçici bir süreliğine engellenmiştir ama olmadı dün ve ilk 5 dakikada herkes yerdeydi.

belkı de bu yenı bır bug dır ??
  • çok yararlı bi topic.Bence dc olunca buraya yazmanın bi anlamı yok oluyosan oluyosun.ama yazcaksan buraya yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned

nealaka şimdi hahahha ama olabilir . ama olmaz adam üstkonuları göregöre konu açıyo

doğru diyor

• http://www.knightempire.com/server/stats.php

ya sabah giriyim dedim seerverlkar kapali arkadasim yawwww ne zaman kapandi ne zaman acilacak bilgisi olan ?
  • 10-15 dakika oluyor server restart 20 minutes felan yazıyordu
  • DC oldum char askıda kaldı giremiyorum şuan girebilen varmı saat 10:23
  • su anda servarlar hala kapali login server acik sadece off ya napiolar bu oyuna iyi sabrediyoruz walla hic uguruna bekliyoz ya bi oyun bu kadar da zor oynanmazki canim ne zorluklar cekioz ya diyorum bunu yapanlara ya

bu arada dc bulusma noktasi cok ii oldu herkez buraya gelsin dedik ama hala su adna 2-3 topic acilmis biri de her kopan topic acmasin die bi topic acmis bunlar katil ederler insani
  • bende giremiyom
  • valla ben merchant yaptım yatakta yatıyordum benım adamda tatlı tatlı satıs yapıyordu anam o ne bı baktım dc yazısı abı olurmuyahu tamda baba gıbı satıyordum ne ıse
  • BenDe Giremiyom(saat 10:33).Ama Her Oyuna Çıkıp giRdiğimde Serverler yavaş yavaş Doluyo Mesela X3-B1 gibi.
  • yaw arese tıkladığımda çok az göstermesine rağmen non-pre dio acaba şimdide tamamenmi paralı yaptılar
  • tam Gitti bu Sefer Çünkü Start diyemiyoomm ben
  • ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN AÇILDI: 10 45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planetblue -- 12 Mart 2006; 10:44:30 >
  • koduğumun hack shiled'i ilerlemiyor!
  • Saol yoksa oyuna gireceğim yoktu. mesajı gordum ve daldım oyuna. bu arada dc gelmeden önce 1 tane mirage yakmıştım şimdi ise o yaktığım mirage invertory de duruyor :) 1-2 dakika geri almışlar. Çok üzülmüştüm yandığına ama geri geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

Saol yoksa oyuna gireceğim yoktu. mesajı gordum ve daldım oyuna. bu arada dc gelmeden önce 1 tane mirage yakmıştım şimdi ise o yaktığım mirage invertory de duruyor :) 1-2 dakika geri almışlar. Çok üzülmüştüm yandığına ama geri geldi.

önemli değil. zaten bu konuyu açma sebebim bu. herkese iyi oyunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonite

koduğumun hack shiled'i ilerlemiyor!

Koptum gülmekten. Ctrl alt delete yap hs yi sonlandır ko yu sonlandır. olmadı pc yi yoldan gecen arabanın altına at. Sanırım bugun oyun oynayamiicaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangersmile -- 12 Mart 2006; 10:58:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.