Şimdi Ara

DC Buluşma Noktası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serverler açıldı. servere giriliyorda. ama girdikten sonra starta bastığım an dc diyor.11.05
  • DC DC DC
  • moradondayım 11:11
  • yinemi gitti. Allam yaaaa. nedir bugun boyle..
  • 12:18 DC DC DC
  • suan banada aynı şekilde dc attı kardes
  • ben bişi soracaktım sitenin haftalık bir bakımı oluyormuş herhalde. hangi gün. kendimizi dc ye hazırlayalım. birde ne kadar sürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeminli

ben bişi soracaktım sitenin haftalık bir bakımı oluyormuş herhalde. hangi gün. kendimizi dc ye hazırlayalım. birde ne kadar sürüyor.

benim dikkat ettiğim genelde hafta sonları özellikle pazar günü oluyo ama kesin bi bilgim yok
  • Ya hiç düşünmezdim keşke dc olsaydım diyeceğimi. en azından oyuna girme ihtimalim olurdu. giremiyorum kaç saattir oyuna. adamlar paralı üyeler artsın diye yeni serverda açmıyorlar. milleti bıktırıp paralı üyelik almaya zorluyorlar. ama bu sadece uskoda var sanırım. mesela japkoda yok böle bişi adamlar açmışlar 5 server ne güzel giriliyor dc yok, girmek için saatlerce beklemek yok. japko sahibimi aptal yoksa bu usku sahibimi çok paragöz, bence ikincisi. siteye yazı yazalım serverların artırılması için ha nedersiniz arkadaşlar.
  • ya beyler ben de giremiyom ugrasıyom ama ne gıcık bişey saat 17:20 bişey var mı ugrasıyorum da girmyior yaww işim guucm vaarr benim
  • DC oldum
  • şuanda servere reset atılıyor. 08.57
  • nedir bu hergun reset dc en son bikticavak vallah giren olursa buraya yazssin mumkunse..
  • site açıldı herkes girebilir.
  • serverlar kaç saattir yok. gece kalktığımda altta notice vardı ve dc olmuştum. acilen serverların kapatılması gerektiği yazıyordu. nedenini bilen var mı?
  • dupe wipe !
  • oofff offf yıne dc ! !
    dc ye
  • beyler server saat 4 de aynen acil olarak kapnıcak dedi ve 30 sanıte demden kapandı ndenımı çok bastı dupe olayı en kolay olanı gene çıktı ve millet başladı item olayına server bu neden acil olarak kapandı yapan yaptı yapmaya çalişan yandı :D ben server açılcak d- diye bekliyorum ama eskisi gib olursa 12 saat surer inşallah surmes hele rollback olursa o kadar ex gider ona yanarım
  • Patch 1325 yüklendi artık girebilirsiniz.14.00
  • quote:

Orjinalden alıntı: planetblue

DC olduktan sonra foruma gereksiz konular açılmasının önüne geçmek için bu konuyu halkımızın hizmetine açıyorum. DC olduğunuzda saatiyle yazarsanız herkes hem kısa sürede bilgilenir hemde konu kalabalığı olmaz.

üst konu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.