Şimdi Ara

DC Buluşma Noktası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece bende mi sorun var? knight hiç açılmıyor. direk login retry failed diyor. 07.10
  • YOk bizde de aÇlmıYo Yani en azından Bende. 07.54
  • ŞU AN OYUNA GİREBİLEN VARMI 8:00 CUMARTESİ SABAHI
  • sitedeki server doluluk oranlarını gösteren yerdede heryer dolu görünüyor gene bişiler mi karıştırıyolar anlamadımki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cerran68

ŞU AN OYUNA GİREBİLEN VARMI 8:00 CUMARTESİ SABAHI

yookkk
  • arkadaşlar açıldı 08.20
  • açıldıııı
  • hayır açılmadı daha

EDIT:ok bende girdim 8.28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amitabh -- 29 Nisan 2006; 8:28:45 >
  • açıldı kardeş ben oyundayım. ares te 30 stone ress isteyen varsa pm atsın rigormortis2.
  • şu anda logın server dıyo baslayısta 1 saata kadar duzelır
  • güzelim cumartesi günündede yapılırmıydı bu be ne güzel lvl kascaktım şimdi 9.00 ama hala login server failed veriyo
  • dc oldum birde üstüne charım askıda kalmış. açıldığında girebilirsem ares te 30 stone priestim var. adı rigormortis2 pm atarsanız kaldırırım.
  • ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN DC OLUNCA BEN YENİ KONU AÇTIM... AMA BU, NORMAL ZAMANLARDAKİ Bİ DC GİBİ GELMEDİ BANA... BAKTIĞIM SİTEYE GÖRE SERVERLAR EN AZ 10'AR DEFA AÇILIP KAPANDI EN AZ!!!
  • bue ne yaw 10061 10062 10063 sürekli failed veriyor. ne oldu bu 3. servera
  • 30 dakika içerisinde klasik cumartesi sabahı restartının tüm serverlara atılacağı yazıldı.
    07:25
  • Şuan tüm serverler kapalı 07:36 (uyumam lazım ama restart beklenir ilk iş 6. anahtara koşmak:D)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CabacoS

slm

10 dakika önce açıldı.

yooooo açıldığı fln yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: planetblue

30 dakika içerisinde klasik cumartesi sabahı restartının tüm serverlara atılacağı yazıldı.
    07:25

+1
  • ya herkes 8.28 9.00 diye saatlar wermiş daha saat o kadar olmadıkı bende saat 8.07
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.