Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam benide eklermisiniz. birde şu logolu imzaları nasıl ekliyebilirim bende kendime, seçtiğimin hepsini kopyalayıp yapıştırayım mı profilde imza kısmına? bilmiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipekhayalet

hocam benide eklermisiniz. birde şu logolu imzaları nasıl ekliyebilirim bende kendime, seçtiğimin hepsini kopyalayıp yapıştırayım mı profilde imza kısmına? bilmiyorum da

Her imzanın altında kod var. Hangi imzayı istiyorsan o imzanın altındaki kodu kopyala daha sonra Ayarlar > Profil Ayarlarım kısmındaki İmza bölümüne yapıştırıp uygula veya tamam de.
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler usta hallettim sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipekhayalet

çok teşekkürler usta hallettim sağolun

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Detective Comics #1 Ölümün Yüzleri
    Batman #1 Baykuşlar Divanı
    Batman #2 Baykuşlar Şehri
    Detective Comics #2 Korkutma Taktikleri
    Batman #3 Death of Family (Türkçesi basılmadı)
    Detective Comics #3 Emperor Penguin (Türkçesi basılmadı)

• quote:

Detective Comics #1 Ölümün Yüzleri
    Batman #1 Baykuşlar Divanı
    Batman #2 Baykuşlar Şehri
    Detective Comics #2 Korkutma Taktikleri
    Batman #3 Death of Family (Türkçesi basılmadı)
    Detective Comics #3 Emperor Penguin (Türkçesi basılmadı)

Ben de faydalandım şimdi tekrar tesekkurler valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hiç çizgi roman okumamış birine nerden başlamasını tavsiye edersiniz? Batman ve Flash hayranıyım. Bütün DC animasyonlarını izledim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Beyler hiç çizgi roman okumamış birine nerden başlamasını tavsiye edersiniz? Batman ve Flash hayranıyım. Bütün DC animasyonlarını izledim bu arada.

DC, New 52 ile serileri sıfırladı yani istediğin karakterin New 52 serisinden başlayabilirsin. Türkçe arıyorsan satın alman gerek ancak ingilizce de olur dersen linkler var.
  • quote:

quote:

Beyler hiç çizgi roman okumamış birine nerden başlamasını tavsiye edersiniz? Batman ve Flash hayranıyım. Bütün DC animasyonlarını izledim bu arada.

DC, New 52 ile serileri sıfırladı yani istediğin karakterin New 52 serisinden başlayabilirsin. Türkçe arıyorsan satın alman gerek ancak ingilizce de olur dersen linkler var.

New 52'yi kötülüyor herkes, önceki evrenlerden ne tavsiye edersin hocam? İngilizce de olur farketmez.
  • quote:

quote:

quote:

New 52'yi kötülüyor herkes, önceki evrenlerden ne tavsiye edersin hocam? İngilizce de olur farketmez.

Aynen ben de takip ediyorum ingilizce de olur şöyle telefona arşiv yapabilsem ya da rahatça alabilsem arkadasın birisi sağolsun bana kadıköyde bir adres verdi oraya gidicem eğer aradıklarımı bulursam tekrar paylasırım ben de Batman hayranıyım

• Benide yazın listeye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide eklerr misiniz?
  • Ekle 1 numaralı dc hayranıyım
  • quote:

quote:

Hocam link gönderir misiniz?

• sizce new 52 den öncesi mi daha iyiydi yoksa sonrası mı?
  • superman hayranı birine lex luthor hakkında iki sorum var. biri lex'in kendisi hakkında. bu adamın suç işlemek için motivasyonu ne? bir diğer sorum da luthorcorp hakkında. devlet niye burayı kapatmıyor?
  • Kaptan amerika nedir ya injustice isteruk

• Yav beni eklesenize.
  • Beni de ekler misin ? Yerimizi alalım.
  • Hocam benide eklerseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.