Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam olaya sade bir dövüş şeklinde bakmayın gerek çizgi roman gerekse animasyonlarda Batman'in Superman'i durdurduğu olmuştur. Ayrıca Batman'in kendisi Adalet Birliği'nin zayıflıklarını da araştırır olası bir yoldan çıkma durumunda kahramanları nasıl durducağı hakkında planlar yapmıştır. Tabiyki de Superman ile Batman denk bir kuvvet değil. Hatta Superman'in acıma duygusu olmasa Batman'i anında yok eder. Nasıl İron Man, Hulk, Thor, Captain America vs. oluşan Yenilmezler'i çektilerse Warner Bros'da Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash, Green Latern vs. oluşan Adalet Birliği'ni sinemaya aktaracak. Tabi Batman v Superman filmi de Adalet Birliği'nin temelini atacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 20 Şubat 2015; 13:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Hangi gücüyle Superman'i yenecek ki? Elinde kripton yoksa, güneşi ortadan kaldırmazsa hiçbir şey yapamaz Superman'e Batman.

Yani Batman süper bir karakter. Onu okumak çok keyifli eminim. Ama hangisi daha güçlü, hangisi kapışırsa kazanır diye bir soru bile olmaz. Ha filmde Batman'in kazanabilmesi için de sadece kriptonu olacak veya güneşi yok edecek başka da şansı yok...

Bence böyle bir filmde en güzeli beraber aynı ekipte savaşa girmeleri olurdu diye düşünüyorum. Batman çok akıllı. Takım halinde süper görüneceklerdir ki zaten böyle bir filmde çok daha büyük bir güç ile karşılaşmaları daha mantıklı olur düşman olarak....

Lex superman in gücünü ortadan kaldıran özel bir oda yapmıştı mesela..

Batman de özel bir fener falan kullanmıştı.

Yerçekimi/ışınlar özenler olarak ayarlandı mı güçsüz oluyor superman.
    DC Comics Fan ClubDC Comics Fan ClubDC Comics Fan Club

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bu new 52 serilerine baslamak istiyorum aquaman olsun flash batman jla falan. internette araştırdım türkçe var mi jbc yayincilik haklarını almış linkleri kaldırmışlar.bana da satin almak kaldı. Acaba new 52 sayı 1 den itibaren türkçe bulabileceğim biyer söyler misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes5252

Beyler bu new 52 serilerine baslamak istiyorum aquaman olsun flash batman jla falan. internette araştırdım türkçe var mi jbc yayincilik haklarını almış linkleri kaldırmışlar.bana da satin almak kaldı. Acaba new 52 sayı 1 den itibaren türkçe bulabileceğim biyer söyler misiniz?

Batman arıyorsanız satın almanız gerekiyor

• Usta sana bir soru soracağım. Ben Flash'ı okuyorum hali hazırda. Justice League okumak istiyorum sonradan. Bu seri ayrı bir hikaye değil mi ? Yani Justice League okursam Batman ve ya Superman serisinden spoiler yeme gibi bir durum olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Usta sana bir soru soracağım. Ben Flash'ı okuyorum hali hazırda. Justice League okumak istiyorum sonradan. Bu seri ayrı bir hikaye değil mi ? Yani Justice League okursam Batman ve ya Superman serisinden spoiler yeme gibi bir durum olur mu ?

Öyle çok büyük spoiler yeme durumun olmaz.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Hocam birde Batman'in yeni 52 okuma sırasını rica etsem senden. Valla çizgi roman bölümünde bir konuda gördüğümü hatırlıyorum doğru sırayı ama şimdi bulamadım. Sen bana yazarsan şimdi not alacağım bir kenara
  • Jukka J kullanıcısına yanıt
    Detective Comics #1 Ölümün Yüzleri
    Batman #1 Baykuşlar Divanı
    Batman #2 Baykuşlar Şehri
    Detective Comics #2 Korkutma Taktikleri
    Batman #3 Death of Family (Türkçesi basılmadı)
    Detective Comics #3 Emperor Penguin (Türkçesi basılmadı)

Çok teşekkürler. Hocam son olarak Yeni Dünya ve Gülen Adam diye çizgi romanlar gördüm. Onlar bu hikayeden bağımsız sanırım.
  • quote:

Çok teşekkürler. Hocam son olarak Yeni Dünya ve Gülen Adam diye çizgi romanlar gördüm. Onlar bu hikayeden bağımsız sanırım.

Evet bağımsız

Çok sağol hocam bu saatte çok yardımcı oldun. Bu kadar kitap bana yaza kadar yeter. Superman felan sıkıştırırım araya. Yazın alıntılarım seni yine
  • quote:

Çok sağol hocam bu saatte çok yardımcı oldun. Bu kadar kitap bana yaza kadar yeter. Superman felan sıkıştırırım araya. Yazın alıntılarım seni yine

Rica ederim. Keyifli okumalar

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Beyler bu new 52 serilerine baslamak istiyorum aquaman olsun flash batman jla falan. internette araştırdım türkçe var mi jbc yayincilik haklarını almış linkleri kaldırmışlar.bana da satin almak kaldı. Acaba new 52 sayı 1 den itibaren türkçe bulabileceğim biyer söyler misiniz?

Tamam hocam batmani alirim. Jla aquaman falan bulabilir miyim turkcesini?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

New 52 Justice League'ide satın almanız gerekiyor henüz ilk cilti basıldı.

New 52 Aquaman'i ise aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz.

http://turkcecizgiroman.blogspot.com.tr/2012/02/aquaman-yeni-52.html

• quote:

Hocam ben de Batman Yeni Dünya ile başladım. Dedective Comics için yorumlar pek olumlu değil, hikayesi sıkıcı diyorlar. Direk Baykuşlar Divanı ve Baykuşlar Şehri'ni okusam ne kaybederim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

New 52 Justice League'ide satın almanız gerekiyor henüz ilk cilti basıldı.

New 52 Aquaman'i ise aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz.

http://turkcecizgiroman.blogspot.com.tr/2012/02/aquaman-yeni-52.html

eyv hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Hocam ben de Batman Yeni Dünya ile başladım. Dedective Comics için yorumlar pek olumlu değil, hikayesi sıkıcı diyorlar. Direk Baykuşlar Divanı ve Baykuşlar Şehri'ni okusam ne kaybederim?

Henüz ben de okumadım ama çok büyük bir kayıp olacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

Dedective yi okudum oldukça güzel bence baykuş divanından çok daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba beni de eklerseniz sevinirim,teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Henüz ben de okumadım ama çok büyük bir kayıp olacağını sanmıyorum.

Merhabalar öncelikle, konu sahibinden çok özür diliyorum konumuz ile biraz alakalı da bu yüzden şimdiden kusura bakmayın.

Öncelikle ağır ve sıkı çizgi roman takipçisiyim, genellikle M.K Perker ve Ersin Karabulutun çizgi öyküleri tarzında romanlar okuyorum, ayrıca çizgi roman çizeri olmak için uğraşıyorum yeni bir eğitime başladım. Bu konuda bilgili olduğunuzu duydum, gördüm, araştırdım. Sizinle nereden konuşabiliriz? Elbet çizgi romanlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, maddi açıdan hiç bir sıkıntım yok figürlerine kadar alacağım. Fakat şu soru var; kaliteli ve güvenli Comic shop'lar ya da Türkiye de nereden tüm serilere tüm kitapları alabilirim? Ne varsa almak istiyorum herşeyi. Dahası da var sizinle nerede konuşabiliriz rahat bir biçimde, Skype, Facebook, gibi sosyal medyadan rahatça konuşabiliriz. Edirne'den selamlar, sevgiler mutlaka geri dönmenizi bekleyeceğim. Herşey istediğiniz gibi olsun, Cenab-ı Allah'a emanet olun.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.