Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Portley

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Detective Comics #1 Ölümün Yüzleri
    Batman #1 Baykuşlar Divanı
    Batman #2 Baykuşlar Şehri
    Detective Comics #2 Korkutma Taktikleri
    Batman #3 Death of Family (Türkçesi basılmadı)
    Detective Comics #3 Emperor Penguin (Türkçesi basılmadı)

Hocam ben de Batman Yeni Dünya ile başladım. Dedective Comics için yorumlar pek olumlu değil, hikayesi sıkıcı diyorlar. Direk Baykuşlar Divanı ve Baykuşlar Şehri'ni okusam ne kaybederim?

Henüz ben de okumadım ama çok büyük bir kayıp olacağını sanmıyorum.

Merhabalar öncelikle, konu sahibinden çok özür diliyorum konumuz ile biraz alakalı da bu yüzden şimdiden kusura bakmayın.

Öncelikle ağır ve sıkı çizgi roman takipçisiyim, genellikle M.K Perker ve Ersin Karabulutun çizgi öyküleri tarzında romanlar okuyorum, ayrıca çizgi roman çizeri olmak için uğraşıyorum yeni bir eğitime başladım. Bu konuda bilgili olduğunuzu duydum, gördüm, araştırdım. Sizinle nereden konuşabiliriz? Elbet çizgi romanlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, maddi açıdan hiç bir sıkıntım yok figürlerine kadar alacağım. Fakat şu soru var; kaliteli ve güvenli Comic shop'lar ya da Türkiye de nereden tüm serilere tüm kitapları alabilirim? Ne varsa almak istiyorum herşeyi. Dahası da var sizinle nerede konuşabiliriz rahat bir biçimde, Skype, Facebook, gibi sosyal medyadan rahatça konuşabiliriz. Edirne'den selamlar, sevgiler mutlaka geri dönmenizi bekleyeceğim. Herşey istediğiniz gibi olsun, Cenab-ı Allah'a emanet olun.

Teşekkürler ancak çok bilgili olduğumu düşünmüyorum

Çizgi romanlar ve figürler için yerler önerebilirim. Her seriyi neredeyse farklı yayınevleri basıyor.

Figür olarak önerebileceğim yer Gerekli Şeyler

Çizgi roman olarak Marmara Çizgi, Arkabahçe, JBC, YKY gibi yayınevleri farklı karakterlerin serilerini basıyorlar. Mesela JBC, Batman basıyor. YKY, Superman ve Justice League basıyor.

Bu verdiğim yayınevlerinin sitelerine girerek beğendiğiniz serileri D&R, idefix gibi güvenilir sitelerden alabilirsiniz.

Ayrıca çizerlik yolunda başarılar

Ömer sen de gel arkadaşa yardımcı olabilirsin. Belki eklemek istediğin şeyler vardır

• Eğer cidden maddi durumun yeterliyse ben çok geniş bi liste yaparım kitaplar için... Biraz pahalı olur ama en kötü zamanla alırsın.

Ayrıca figürler için jedbang collectibles'tan sipriş verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death52 -- 27 Şubat 2015; 17:54:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death52 kullanıcısına yanıt
    Sizin için mesajımı açtım, en kısa zamanda detaylı konuşmak için özel mesaj atmanızı bekliyorum tarafınızdan, daha sonra eğer isterseniz bir yerde konuşabiliriz. Dediğim gibi artık şöyle açıklıyayım size biraz gülünç olabilir ama;

Millet kız arkadaş yapar bu yaşlarda, onlarla ilgilenir spor yapar okuluna derslerine çalışır fakat bunların hiç biri bende yok. Okula çizgi romanlarla gidip, çizgi romanlarla çıkıyorum. Gece yatmadan önce sürekli baktığım çizgi romanlar var. Yalnız ben daha hayatımda hiç Comics Book dünyasına giriş yapmadım, yani sadece hayranı ve sıkı takipçisi olduğum Ersin Karabulut ve M.K. Perker'ın çizgi öykülerini takip ediyorum e bende artık bu çizgi roman sevdamı biraz daha genişleteyim dedim, DC ve MARVEL dünyasına giriş yapayım dedim ona ait herşey ile ilgilenmek istiyorum. Yukarıda dediğim gibi sizden en kısa zamanda özel mesaj bekliyorum. Mesaj atmayı lütfen unutmayın, sizleri bekliyor olacağım.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Detective Comics #1 Ölümün Yüzleri
    Batman #1 Baykuşlar Divanı
    Batman #2 Baykuşlar Şehri
    Detective Comics #2 Korkutma Taktikleri
    Batman #3 Death of Family (Türkçesi basılmadı)
    Detective Comics #3 Emperor Penguin (Türkçesi basılmadı)

Hocam ben de Batman Yeni Dünya ile başladım. Dedective Comics için yorumlar pek olumlu değil, hikayesi sıkıcı diyorlar. Direk Baykuşlar Divanı ve Baykuşlar Şehri'ni okusam ne kaybederim?

Henüz ben de okumadım ama çok büyük bir kayıp olacağını sanmıyorum.

Merhabalar öncelikle, konu sahibinden çok özür diliyorum konumuz ile biraz alakalı da bu yüzden şimdiden kusura bakmayın.

Öncelikle ağır ve sıkı çizgi roman takipçisiyim, genellikle M.K Perker ve Ersin Karabulutun çizgi öyküleri tarzında romanlar okuyorum, ayrıca çizgi roman çizeri olmak için uğraşıyorum yeni bir eğitime başladım. Bu konuda bilgili olduğunuzu duydum, gördüm, araştırdım. Sizinle nereden konuşabiliriz? Elbet çizgi romanlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, maddi açıdan hiç bir sıkıntım yok figürlerine kadar alacağım. Fakat şu soru var; kaliteli ve güvenli Comic shop'lar ya da Türkiye de nereden tüm serilere tüm kitapları alabilirim? Ne varsa almak istiyorum herşeyi. Dahası da var sizinle nerede konuşabiliriz rahat bir biçimde, Skype, Facebook, gibi sosyal medyadan rahatça konuşabiliriz. Edirne'den selamlar, sevgiler mutlaka geri dönmenizi bekleyeceğim. Herşey istediğiniz gibi olsun, Cenab-ı Allah'a emanet olun.

Kadıköy büyülü dükkan var sadece çizgiroman dükkanı ve artworkler var ingilizce çizim yapacaksan onları satın al derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oraya keşke gidebilsemde dükkandan alışveriş yapabilsem bir güzel, ama maalesef ki şartlarım el vermiyor dostum. O yüzden o bahsettiğin yerlerin illa internet satışı vardır, yüklü miktarda alacağım MARVEL ve DC Comics figurlerinden tut, özel sayılara ve tüm sayılara kadar. Şu ana kadar arattırmam da arkabahçe ve gerekliseyler'a rastladım, bakalım hala araştırıyorum ama sizde tüm bunları nereden takip edip, nereden alabileceğimi söylerseniz detaylı olarak çok iyi olur, çok sevinirim. Cevap verdiğiniz için Allah razı olsun. Umarım geri dönersiniz.
  • Hey Batman hayranları,

Batman Arkham Knight çizgi romanını okumak istiyormusunuz ?

Batman Arkham Knight Prequel #1
  • quote:

Orijinalden alıntı: heeman59

Hey Batman hayranları,

Bir çok yerden indirip talbet yada telefonlarımızdan okumak varken pc başına geçip buradan okumak için uğraşmam açıkcası. Benimkisi sadece öneri.
  • quote:

Oraya keşke gidebilsemde dükkandan alışveriş yapabilsem bir güzel, ama maalesef ki şartlarım el vermiyor dostum. O yüzden o bahsettiğin yerlerin illa internet satışı vardır, yüklü miktarda alacağım MARVEL ve DC Comics figurlerinden tut, özel sayılara ve tüm sayılara kadar. Şu ana kadar arattırmam da arkabahçe ve gerekliseyler'a rastladım, bakalım hala araştırıyorum ama sizde tüm bunları nereden takip edip, nereden alabileceğimi söylerseniz detaylı olarak çok iyi olur, çok sevinirim. Cevap verdiğiniz için Allah razı olsun. Umarım geri dönersiniz.

Mesajınızı yeni gördüm açıkcası Dr ve Büyülü dükkan dışında bilgim yok.

https://www.facebook.com/BuyuluDukkan

Burası facebook adresleri kendilerine mesaj atın toplu alacağım diye bence geri dönerler bayağı ilgililer dükkanlarında çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Orijinalden alıntı: heeman59

Hey Batman hayranları,

Bir çok yerden indirip talbet yada telefonlarımızdan okumak varken pc başına geçip buradan okumak için uğraşmam açıkcası. Benimkisi sadece öneri.

Link eklendi!

• Hey Batman hayranları,

Batman Arkham Knight çizgi romanının ikinci sayısını okumak istiyormusunuz ?

Batman Arkham Knight Prequel #2
  • BENİDE YAZ
  • Hey Batman hayranları,

Batman Arkham Knight çizgi romanının son sayısını okumak istiyormusunuz ?

Batman Arkham Knight Prequel #3
  • beyler biri wonder woman imzası yapabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

beyler biri wonder woman imzası yapabilirmi

Şu bölüme bi spoiler butonu konsa bütün karakterlerin imzalarını eklicem ilk mesaja ama spoiler butonu olmayınca ilk mesaj çok uzuyor.
  • Benide ekleyebilirsiniz
  • quote:

Oraya keşke gidebilsemde dükkandan alışveriş yapabilsem bir güzel, ama maalesef ki şartlarım el vermiyor dostum. O yüzden o bahsettiğin yerlerin illa internet satışı vardır, yüklü miktarda alacağım MARVEL ve DC Comics figurlerinden tut, özel sayılara ve tüm sayılara kadar. Şu ana kadar arattırmam da arkabahçe ve gerekliseyler'a rastladım, bakalım hala araştırıyorum ama sizde tüm bunları nereden takip edip, nereden alabileceğimi söylerseniz detaylı olarak çok iyi olur, çok sevinirim. Cevap verdiğiniz için Allah razı olsun. Umarım geri dönersiniz.

Caddebostan'da Pow! var. Sanıyorum internet satışlarıda var.

http://shop.pow.com.tr/

• Arkadaş şu DC'de ki beceriksizlik kimsede yok.

New 52'ye bulaşayım dedim, aman yarabbi karıştırdıkça karıştırmışlar. Madem bu kadar karıştırıyorsun, bir tavsiye okuma listesi yap. Beynim dönmüş durumda şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

Arkadaş şu DC'de ki beceriksizlik kimsede yok.

New 52'ye bulaşayım dedim, aman yarabbi karıştırdıkça karıştırmışlar. Madem bu kadar karıştırıyorsun, bir tavsiye okuma listesi yap. Beynim dönmüş durumda şuan.

Onlarda New 52'yi herşeyi toparlamak için yaptılar ama yine içine ettiler her şey arap saçına döndü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

Arkadaş şu DC'de ki beceriksizlik kimsede yok.

Onlarda New 52'yi herşeyi toparlamak için yaptılar ama yine içine ettiler her şey arap saçına döndü

Hocam bir zaman çizelgesi buldum, ondan bile okusan karmakarışık oluyor.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.