Bildirim
DC Comics Fan Club (23. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sampiyonlar bu hale dusmez demek peki milyonlarca kez oldurulup evrim gecirmis bir doomsdayi oldurebilecek bir sampiyon soylesene marvel veya dc den (superman kendiside devriliyor ama doomsdayida deviriyor sonucta) adami oldurmek icin bir yol bulamiyorlar evrenin sonuna yok olmadan bir kac saniye oncesine birakip geliyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldeneagle16 -- 8 Şubat 2015; 22:51:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bLackMumbLe
quote:
Orijinalden alıntı: kaptanadem
Benide eklerseniz sevinirim.
Öncelikle konu başındaki resim ve açıklamalar çok güzel hazırlanmış yazanın ellerine sağlık.
Eski bir çizgiroman okuyucusu olarak birkaç şey söylemek istiyorum.
İlkokula giderken zagor ve kızılmaske okurdum.
Ortaokula giderken süpermen okumaya başladım.
Lisede spiderman okumaya başladım.
Sonra bi boşluk bıraktım duydumki süpermen ölmüş. Çizgi filmini seyrettim kurşun geçirmez adamın yumrukla öldürülmesini kınadım açıkça ??? Kriptonit felan bişey olsa neyse diyecektim. Sonra çizgi romanını okudum orda daha farklı bir senaryo kafam iyicene karıştı ??? 4 - 5 süpermen geliyor. Klon yapılıyor. Sonra başka bir yerde okudum ölmüyor geçici kalbi duruyor filan diye bu nasıl ÇELİŞKİ anlamadım.
Galiba şirketler değiştikçe kafalarına göre senaryo yazıyorlar buda tutarsızlık yapıyor.
İyi forumlar
Şirket değişikliği olmadı Superman hep DC Comics şriketine ait bir karakterdi. Ancak Superman öldükten sonra ortaya çıkanlar o öldüğü için yerini doldurmaya çalışan karakterlerdi. Ancak daha sonra Superman geri döndü falan diğerlerininde pek bir önemi kalmadı. Animasyon ve çizgi romanlar farklı oluyor bazen. Yani izlediğiniz çizgi film değiştirilmiş bir hikaye, çizgi roman ile pek alakası yok.
Superman'in yumrukla öldürülmesi mevzusu ise karakterden karaktere değişecek bir durum. Her babayiğidin harcı değil Superman'i yumruklarıyla incitmek hele ki öldürmek. Ama mesele Doomsday olduğu zaman iş değişiyor
DC değişmedi zaten. Dediğin gibi çizgiroman ve animasyonlarda farklılık var.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ComicerPrime
quote:
Orijinalden alıntı: Mor Hıyar
quote:
Orijinalden alıntı: TheBatman
quote:
Orijinalden alıntı: Tekroo
Dc nin şampiyonu kesin ve net Superman dir
Şampiyonlar bu hale düsmez.
+1
Superman ve Batman ölümüne bir savaş yapsa Batman o kriptoniti çıkaramadan parçalarına ayrılıp evrenin her bir tarafına dağılabilir. Bu kadar abartmana gerek yok. Ayrıca Iron manin zırhı EMP'ye dayanıklı
İron Manin neye dayanıklı olduğunu bilmiyorum sadece google gördüm atiyim dedim Superman vs Batman konusundada Superman sabah cıkar Batman gece vede gece güneşi ayın kapattığını biliyorsunuz ölümüne bir savaş yapılsa geceyse batman sabahsa superman alır kanımca fakat Superman Bataman'e Kriptonit yüzük yapmıştır yani hızlı bir şekilde sabah olsa bile Superman ölebilir bu kadar abartmanıza gerek yok.
Saygılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 9 Şubat 2015; 17:18:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: goldeneagle16
Sampiyonlar bu hale dusmez demek peki milyonlarca kez oldurulup evrim gecirmis bir doomsdayi oldurebilecek bir sampiyon soylesene marvel veya dc den (superman kendiside devriliyor ama doomsdayida deviriyor sonucta) adami oldurmek icin bir yol bulamiyorlar evrenin sonuna yok olmadan bir kac saniye oncesine birakip geliyorlar
Hero olarak Hulk
Villian Olarak Bane bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 9 Şubat 2015; 17:29:38 >
-
quote:
quote:
Hero olarak Hulk
Hulk Doomsdayi ölümüne pişman eder Marvelde Hulk DC de Flash ve Batman Hacı
-
hulk doomsdayi mi yener yapmayın Allah aşkına doomsday da hulk gibi gitgide güçleniyor ustelik doomsay superman seviyesinde bir villian hulk doomsdayın tırnagı olamaz saniyelik işi var hulkun doomsday karşısında.Tamam flash belki bir kere oldurur ama doomsday eninde sonunda geri gelecek aynı sekilde tekrar olduremez ki oldurmesi bile cok zor doomsday superman kadar hızlıdır eger doomsday flasha dokunabilirse bir yumrukluk işi var :D ama batman yener (because I'm batman)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldeneagle16 -- 9 Şubat 2015; 18:08:18 >
-
Oha Hulk, Doomsday'i pişman eder dendi -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertinator32
quote:
quote:
Hero olarak Hulk
Hulk Doomsdayi ölümüne pişman eder Marvelde Hulk DC de Flash ve Batman Hacı
Hulk doomsday ı dövecek öyle mi
Doomsday koskoca justice league düşmanı,hulk daha supermani yenecek seviyede değil.
Doomsday alay ede ede
-
quote:
Orijinalden alıntı: bLackMumbLe
Oha Hulk, Doomsday'i pişman eder dendi
Daha neler görecez kim bilir
Dizilerdi filmlerdi derken süper kahramanlarımız beni de bu dünyaya çekti. Flash okuyarak başlayayım dedim. D&R'da bir tek bu var. Bunu okuyup 2.cildi bekleyeceğim sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jukka -- 11 Şubat 2015; 23:33:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jukka
Dizilerdi filmlerdi derken süper kahramanlarımız beni de bu dünyaya çekti. Flash okuyarak başlayayım dedim. D&R'da bir tek bu var.http://www.dr.com.tr/Kitap/Flash-Cilt-1-Ileri/Francis-Manapul/Cizgi-Roman/urunno=0000000626715 Bunu okuyup 2.cildi bekleyeceğim sanırım.
Evet Flash için direkt ondan başlayıp 2. Cilt'i bekleyeceksin.
Tamamdır verdim siparişi -
-
Sabırsızlıkla bekliyorum normalde superman kazanır ama batmani kazandırırlar
Büyük ihtimalle öyle olacak hocam. Facebook da bir Dc sayfasında da Batman'in kazanacağı söyleniyordu. Ama filmin ana konusu ikisinin kavgası üzerine olmaz. İlkten biraz kapışırlar sonra düşmana karşı birleşirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 19 Şubat 2015; 5:09:03 > -
Inşallah öyle olur
Hangi gücüyle Superman'i yenecek ki? Elinde kripton yoksa, güneşi ortadan kaldırmazsa hiçbir şey yapamaz Superman'e Batman.
Yani Batman süper bir karakter. Onu okumak çok keyifli eminim. Ama hangisi daha güçlü, hangisi kapışırsa kazanır diye bir soru bile olmaz. Ha filmde Batman'in kazanabilmesi için de sadece kriptonu olacak veya güneşi yok edecek başka da şansı yok...
Bence böyle bir filmde en güzeli beraber aynı ekipte savaşa girmeleri olurdu diye düşünüyorum. Batman çok akıllı. Takım halinde süper görüneceklerdir ki zaten böyle bir filmde çok daha büyük bir güç ile karşılaşmaları daha mantıklı olur düşman olarak....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X