Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

İngilizce bilmiyor olabilirler mi ?

Beni aydınlattığın için çok sağ ol yüce efendimiz , o harika beyniniz gene iş başında ve akılsızlara yol gösteriyor beyninizin büyüklüğüne kuvvet
  • Senden zekice laflar duyunca dayanamayıp aynı seviyede cevap veresim geldi hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahali. Ciltli daha uygun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

1.5 sene sonra 2.cilt ön siparişe açıldı.

http://www.babil.com/urunler/1510757/superman-action-comics-2--kursun-gecirmez-821907

Earth One 3'te Eylül'de çıkıyor.

Türkçe neden okuyorsunuz ki ana dili, orijinal çizimi ile 8 lira iken?

Orjinal çizim derken? Tek bir çizim var zaten kaçkere çizecekler ayrıca ingilizce ciltler bu türkçe olanların fiyatından 2 kat pahalı oluyor senin 8 lira dediğin anca tek sayısı olabilir

• quote:

quote:

http://www.babil.com/urunler/1510757/superman-action-comics-2--kursun-gecirmez-821907

1. Orjinal çizim diye bir şey yok. Çizimler aynı sadece balonların içindeki yazılar silinip Türkçe'ye çevrilerek balonlar dolduruluyor.

2. Sizin dediğiniz 8 lira olanlar fasikül yani tek sayı, arkadaşın koyduğu ise cilt yani içerisinde yaklaşık 6 sayı var. 6x8=48 TL eder ancak cilt olarak 22 TL gibi gayet uygun bir fiyata geliyor.

• Benide Eklermisiniz Hocam İmzayı Ekledim
  • Geçen aylarda iyi giydirdiydim ben bu konuda Dc'ye ancak çizgi romanda toparladılar sanki? Justice League Darkseid War ile takip edemesemde baya iyi gidiyor gibi görünüyor.

Şu batman'in yeni halini biraz tutsunlar başka birşey istemiyorum. İlla eskiye dönecek ama şu yeni güçleriyle biraz dolansın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

quote:

1. Orjinal çizim diye bir şey yok. Çizimler aynı sadece balonların içindeki yazılar silinip Türkçe'ye çevrilerek balonlar dolduruluyor.

2. Sizin dediğiniz 8 lira olanlar fasikül yani tek sayı, arkadaşın koyduğu ise cilt yani içerisinde yaklaşık 6 sayı var. 6x8=48 TL eder ancak cilt olarak 22 TL gibi gayet uygun bir fiyata geliyor.

Gelmiyor hocam balonlarla birlikte font ve mekanda ki yazıları Türkçe yapmak için grafikte ki oynama oluyor örnek alırsak Batman Nôel hikayesinde el yazısı ile yazılan not, Türkçe çevirisin de çok kalitesiz geçirilmişti ve orada ki asıl olay olan el yazısını biz göremedik ki cidden normal sayıda çok ince bir işçilik o ve şu anda çıkan fasiküller çok pahalı çevirisi ile Darth Vader'ın şu an fasikül olarak satılan serisi parça başı 20 liraya yakın satılıyor aynı şekilde Action Comics'de

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gelmiyor hocam balonlarla birlikte font ve mekanda ki yazıları Türkçe yapmak için grafikte ki oynama oluyor örnek alırsak Batman Nôel hikayesinde el yazısı ile yazılan not, Türkçe çevirisin de çok kalitesiz geçirilmişti ve orada ki asıl olay olan el yazısını biz göremedik ki cidden normal sayıda çok ince bir işçilik o ve şu anda çıkan fasiküller çok pahalı çevirisi ile Darth Vader'ın şu an fasikül olarak satılan serisi parça başı 20 liraya yakın satılıyor aynı şekilde Action Comics'de

Çizim farklı grafik farklı şeyler. Balon içi ve grafik fontlarını bazı yayınevleri hatta neredeyse Türkiye'deki tüm yayınevleri birebir yapmıyor. Bazı fontlar ücretli belki de bu yüzden orjinal font kullanmıyorlar ve ne yazıkki bazı yayınevleri bu işi cidden özenmeden çok kötü yapıyorlar.

Yine de her türlü daha avantajlı, şu anda New 52 Action Comics Superman cilt 2'nin orjinal dilindeki fiyatı 13 dolar (38 TL) iken biz de 22 TL.

• Benide eklermisiniz.

• benide eklermisin :D
  • Unuttum bugün, eklerim yarın

• quote:

Unuttum bugün, eklerim yarın

tamamdır sorun değil zaten yanlış yerden yazdım ilkin
  • beni de ekle hocam yeni gördüm konuyu
  • Beni de ekler misin?

• Green Lantern ve Flash serileri çok kötü ilerliyor bence, son zamanlarda hiç beğendiğim bir sayı yok. Flash'ın çizimlerini de beğenmiyorum. Batman ise fena gitmiyor gibi ancak onda da işleri çok ağırdan almaları biraz canımı sıktı. Sanırım DC'nin bu aralar iyi giden tek serisi Justice League ve okumadığım Superman.
  • Belki haberi olmayanlar vardır. Bu şaheserler JBC tarafından basıldı. Alın, aldırın!

DC Comics Fan Club
    DC Comics Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 24 Ekim 2015; 15:11:30 >

• Solert kullanıcısına yanıt
    Injustice - Gods Among Us - Year One ve Two gördüğüm en güzel çizgi roman, Batman , Superman. Çizimler müthiş. Poster yapıp duvara asmalık sahneler var.
    Direk inglizcden okudum, çevirilerde varmış.
    Year 3 de fazla magic geldi , bana ters, okudum ama çok sarmadım.
    Batman in tüm oyunlarını 2 kere bitirmiştim zaten.
    Marvel bunların yanında Toy Story.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

Injustice - Gods Among Us - Year One ve Two gördüğüm en güzel çizgi roman, Batman , Superman. Çizimler müthiş. Poster yapıp duvara asmalık sahneler var.
    Direk inglizcden okudum, çevirilerde varmış.
    Year 3 de fazla magic geldi , bana ters, okudum ama çok sarmadım.
    Batman in tüm oyunlarını 2 kere bitirmiştim zaten.
    Marvel bunların yanında Toy Story.

Injustice, New 52 evreninde geçmediği için Marvel'la karşılaştırmak yanlış ki benim eleştirdiğim de New 52 evreninde geçen sayılar. Dediğim hala arkasındayım Darkseid War ve Superman dışında iyi giden bir seri çıkaramıyor DC. O yüzden satışlarda Marvel'ın bütün rezilliklerine rağmen (event bitmeden eventin sonrasını anlatan sayılar çıkarmak vs.) hala satışlarda Marvel önde.
    Gerçi Marvel 2016'da bütün evrenleri ve karaterleri birleşmek gibi bir hataya düşerse DC belki hafiften yetişebilir.

Ayrıca Injustice'in o kadar güzel bir çizgi roman olduğuna da katılmıyorum. Pek bir numarası olmayan vasat/vasat üstü bir seri bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solert -- 25 Ekim 2015; 22:19:23 >

• Bu ay ki Flash 45 gerçekten çok kötü bir sayı ya. Hiç beğenmedim, en kötü biraz diziden feyz alın o baya iyi gidiyor.

Darkseid War ile bağlantılı olan Batman one-shot'ını ise beğendim. Ancak bu sayının sonunu önümüzdeki ay sonuca bağlamazlarsa feci küfür ederim kendilerine.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.