Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar madem herkes çizgi roman seviyor bende bir duyuru yapmak istiyorum . Eğer kurallara aykırı bişi varsa BAN yada yasaklatmadan mesajı silebilirsiniz :) yada bana yazın ben sileyim. Forumda sıkıntı olsun istemiyorum yalnızca güzel bir paylaşım ve bilgi olsun diye yazıyorum Teşekkürler

Merhaba çizgi roman severler.

7-15 Kasım 2015 tarihlerinde İSTANBUL Beylikdüzü Tüyap kitap fuarında 6. salon 104B standında
    Çizgi zamanı ( türkçe çizgi roman ) 13gezegen ( Cilt - MANGA ) VobuzcomicS ( orjinal fasikül , imzalı variant cover özel sayılar )

5000 yakın çizgi roman olacak . Türkçe ve ing orjinal hem fasikül hem cilt bulabileceğiniz ayrıca orjinal MANGA ve İtalyan ekolü ile birlikte dünya klasiklerinide bulabileceğiniz standımıza tüm çizgi roman severleri bekleriz .

Metrobüs son durağı Beylikdüzüne kadar gidiyor . ( Taksim yada herhangi bir yerden metrobüse ulaşabilirseniz fuardasınız :)

Sormak istediğiniz birşeyler olursa buraya yazabilirsiniz.

DC New 52 Batman , Superman , Harley Quinn , Wonder Woman , Joker , Aquaman , Green lantern , Flash , Green Arrow , Justice League , Cyborg , Deathstroke , Lobo ayrıca 3D çizgi romanlar

Marvel Deadpool , Spider-man , X-men , Avengers , Iron man , G of Galaxy , Thanos , Thor , Hulk , CAP

Image Walking Dead , Spawn , Saga

Manga One peace , Naruto , Death Note , Attack of Titan aklınıza gelebilecek tüm orjinal MANGA lar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Belki haberi olmayanlar vardır. Bu şaheserler JBC tarafından basıldı. Alın, aldırın!

DC Comics Fan Club
    DC Comics Fan Club

dünya batman gününde almıştım :)

• Ekleyin.
  • Eklisin zaten
  • Dark Knight III - The Master Race 001 (2016)

çıktı. Türkçeye biri çevirsede okusak.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Telif haklari JBC de, ceviremiyor kimse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • New 52 ile başlayabilirsin. O saydığın karakterlerin kendilerine ait çizgi romanları var. Bazıları haftalık, bazıları aylık çıkıyor, DC'nin sitesinden bakabilirsin çıkış tarihlerine.
  • ekler misiniz benide
  • ekler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Palmer

Hocam DC' nin olayı baya karışıkmış ya

Şimdi ben ÇR' ye başlamak istesem New52 serisinden başlayacağım değil mi ? Bir de haftada bir mi çıkıyor, her karakterin ayrı ayrı çr leri mi çıkıyor yoksa tek şekilde mi ? (yani diyelim ki the flash, green arrow, batman haftada 1 çıkıyor. Bunlari iceren tek cizgiroman mi yoksa the flash, green arrow, batman vs vs ayrı ayrı mı çizgiromanlar cikiyor ?

Reboot geldi . Artık DC You evreni ile başlayabilirsin. New 52'dan sonra Convergence adında 9 sayılık bir seri çıktı ve bir çok evren reboot yedi. Reboot yemeyenler de binevi sıfır noktasına dönüş yaptı ama sıfırdan başlıyormuş gibi oluyor. Tavsiyem Convergence okuyup You'dan başlaman. New 52 2011'de başlamıştı zira, çok geride kalırsın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Beni de ekler misiniz
  • Nerueger kullanıcısına yanıt
    Convergence; DC ofisini taşırken ortam boş kalmasın diye çıkardığı saçmasapan bir event. Hatta bir röportaj vardı yazarlardan biri Convergence evrene tam olarak ne kattı bilmiyorum tarzı bir şey söylüyordu.

Convergence'in ana DC evrenine hiç bir etkisi olmadı. Earth-2 falan gibi diğer evrenler için gereksiz bi sürü sayı yarattı sadece. Bu alternatif evren mantığını seviyorum ama bunlar için çıkarılan ayrı sayıları çok gereksiz buluyorum tamam ana evreni anlatan hikayelerde geçsin de ayrı dergileri okumak bana saçma geliyor.

• Cikti resmen. Bu ulkede resmi yollardan ilk kez Green Lantern yayinlandi.

http://www.idefix.com/kitap/green-lantern-yesil-fener-yeniden-dogus-cilt-1-geoff-johns/tanim.asp?sid=DXJVWSBGFL4LBZNVMFLT

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide Eklermisiniz Hocam
  • Benide ekler misiniz? bende Dc comics fanıyım en sevdiğim dc den özellikle batman karakteridir.Dc çizgiromanlar hakkında az bilgilerim vardır.Örneğin frank miller the dark knight returns en başarılı çizgiromandır.Ve bu hikayede bruce wayne mutant tehditi çıktığı için tekrar batman oluyor.Ve hatta çizgiromanda jokeri öldürüyor.
  • Ekle.
  • Injustice - Gods Among Us- Year Five 001 (2015) çıktı
  • Batman serisine nereden başlamalıyım (çizgi roman) en doğru başlangıç nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New 52'nin ilk sayısından.
  • elinde arşiv olanlar pm atabilir mi acaba?
    online formattakileri okumak için hangi programı kullanıyorsunuz? Türkçe destekli program var mı?
    ben comicat kullanıyorum süper program ama ingilizce ve fazla karışık..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.