Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide eklermisin hocam Batman ve Flash favorim
  • şimdi dc fanı olarak bir çok serisini okumuş online oyununu oynamış filmlerini izlemiş biri olarak sizi esefle kınıyorum fan klüp kuruluyor ama villain tarafından ne bileyim bir imzadır, bir bannerdir hazırlayan olmamış esefle kınıyorum. İyi bir lex luthor fanı olarak araya kaynarım
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    S.a kardes ben Superman çizgi roman serisine başlamak istiyorum yeni 52 okuma sırasını söyler misiniz lutfen @bLackMumbLe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barry Allen, Wally West veya Jay Garrick. Bilen var mı arkadaşlar? Özel mesaj atabilir mi?.
  • Her karakterin serisinin başına New 52 yazarak bulabilirsin. Mesela New 52 Batman #01, New 52 The Flash #01 gibi, serileri torrent sitelerinden bulabilirsin. Eğer torrent indiremezsen bookgn, comix4free gibi sitelere de bakabilirsin. Açıkçası DC iyice karıştırdı olayı, ben de ipin ucunu kaçırdım
    Gene rebooy gelecek diyorlar. New 52 den önceki galiba Pre 52 deniyor. O güzeldi. Son Buhran serisinde ki Superman, Batman falan şimdikine gore daha olgun, karizmatik. Şimdikiler çok acemi gibi

• BenZekiMüren B kullanıcısına yanıt
    İyice arap saçına çevirdiler.

Aman benim gibi marvelcilara malzeme çıkıyor işte :D

• 1) Yılda 52 serisi falan olmuyor karakterin. New 52 denmesinin nedeni reboot ile başlayan toplam 52 seri olmasından kaynaklı. Ayrıca karakterlerin kendi serileriyle ortak serilerin belirli bir sırada okunmasına pek gerek yok, yani çok önemli değil.

2) New 52 The Flash'ın ana karakteri Barry Allen.

• Değişiyor. Bazı seriler haftalık bazıları aylık çıkıyor. Bazen gecikmeler falan oluyor. DC'nin kendi sitesinden çıkış tarihlerine bakabilirsin.

• Link atabilirsen bi bakayım, çünkü volume 2 farklı şekilde kullanılıyor.
  • Burada da bahsedilmiş yine ortalıkta reboot muhabbeti var. Şimdi okuduğum Flash ve Batman serileri boşa mı gidecek yani ? Mesela Batman 4 cilt var şu an. ABD'de 7 ya da 8 olması lazım. Reboot gelirse bizim çizgi roman yayıncıları inşallah serileri yarıda bırakmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Burada da bahsedilmiş yine ortalıkta reboot muhabbeti var. Şimdi okuduğum Flash ve Batman serileri boşa mı gidecek yani ? Mesela Batman 4 cilt var şu an. ABD'de 7 ya da 8 olması lazım. Reboot gelirse bizim çizgi roman yayıncıları inşallah serileri yarıda bırakmazlar.

Ana zaman çizelgesi özelliğini yitirecek reboot olursa. Yani bir şeyi savunurken örnek verecekseniz bir bakıma boşa gidecek denebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu New 52 olan işte yazıyor zaten. Annual denilen de Yıllık sayıları. Her yılın sonunda böyle tek sayılık Annuallar çıkıyor. Okuma sırası için aşağıda verdiğim linkteki Issues kısmına bakabilirsin, o sıraya göre oku.

https://www.comixology.com/The-Flash-2011/comics-series/6629?ref=c2VhcmNoL2luZGV4L2Rlc2t0b3Avc2xpZGVyTGlzdC9zZXJpZXNTbGlkZXI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 28 Ocak 2016; 20:24:39 >
  • Yok usta birşey savunacağımdan değil. Bilgim kısıtlı olduğundan tartışmaya girmem zaten ben. Verdiğim paralar boşa gitmesin bu hikayeler devam ediyorsa etsin ya da uygun bir sayıda sonlandırılsın arşivimde yerini alsın bana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Yok usta birşey savunacağımdan değil. Bilgim kısıtlı olduğundan tartışmaya girmem zaten ben. Verdiğim paralar boşa gitmesin bu hikayeler devam ediyorsa etsin ya da uygun bir sayıda sonlandırılsın arşivimde yerini alsın bana yeter.

Anladım Bir problem olacağını sanmam o konuda

• hocam internette türkçe çr varmı? d&r dan alıyorum normaldede çok pahallı be 30 tlye değmez gibi geliyor.ucuza satan yerde bulamadım...
  • Çizgi Feneri
    Türk Çizgi
    TççT
    GençTççT

bu sitelere bakabilirsin.
  • Ekler misin @bLackMumbLe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekler misiniz :D
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.