Şimdi Ara

DC++ download'ı niye durduramıyom?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Close connection diyom ama bi bakıyom download yeniden başlamış. dctmp dosyasını siliyom yine olmuyobi süre sonra yeniden başlıyo indirmeye... yaw nası durduracaz bu istemediğimiz dosyanın downloadını.

• download queue bölümünden çekmekte olduğun dosyayı sil.
  • bende zamanında uğraşmıştım benimki biraz daha sorunluydu download queue girince bil kitleniyordu. durdurmak imkansız. queue girince de bende olduğu gibi kitleniyorsa indir dediğin klasörü temizle kesin çözüm
  • "Download Queue" bölümünde ilgili dosyanın üzerine sağ tuşla "Paused" işaretleyin.
    Daha iyi bir arayüze ve özelliklere sahip "LDC++" kullanmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 7 Haziran 2005, 13:42:49 >
  • belki soruyu yanlış anladım ,download edilen dosyanın iptali içinse Download Queue bölüündeki inen dosyanın üzerinden sag tıklayıp remove (yanlış hatırlamıyosam en alttakine)basınca dosyanın inmesi iptal oluyor.
  • Teşekkür ederim arkadaşplar. Problem çözüldü. Herşey yolunda. Hepiniz sağolun varolun.
    bu adam niye teşekkür ediyo demeyesiniz.
    Mesajı bizim yeğene ait. (ben amca oluyom burada. )
    O beni ziyaret edip siteye giriş yaptığında mesajları ben bazen dalgınlıkla onun adına yazmış oluyorum. O yüzden mesajda onun adı gözüküyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lost

"Download Queue" bölümünde ilgili dosyanın üzerine sağ tuşla "Paused" işaretleyin.
    Daha iyi bir arayüze ve özelliklere sahip "LDC++" kullanmanızı tavsiye ederim.

+1 DC++ plus kullananlar Bu LDC++ mutlaka denesin bencede çok başarılı program. Direk tek kişiden çekmiyor hat boşalınca alternatif de buluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.