Bildirim
DC Kablo bağlantı uçları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ölçü aletini öten kısmına alın.
Problardan birini konnektörün dış kısmına diğer probuda diğer uçtaki kablolara sırayla temas ettirin. Temas ettiğinde ses alıyorsanız o kablo - dir. + Kısmı bulmak için konnektörün iç kısmına temas ettirin diğer iki kablodan biri + dır. Geriye kalan kablo konnektörün ortasındaki iğneye benzer HP smart pine aittir ve fazla güç taşımadığı için o kablo diğerlerine göre daha ince olur. -
çok teşekkürler yanıtınız için. İnce olan kabloyu mesela bantlasam ve herhangi bir uç ile birleştirmesem olur değil mi? -
HP değilmi kullandığınız notebook? -
Hayır değil,HTPC için kullanıyorum. BU kabloyu bulabildim soketi uyan.
Bu arada söylediğinizi yaptım, beyaz + uç, kalın siyah - uç çıktı. -
ölçü aletine dair hiçbişeyin yoksa jak ucunun dış kısmı negatif beslemedir. Sırasıyla pilin bi tarafını dış kısma diğer kısmını kablolara değdir pil hangisinde elini ısıtıyorsa o negatiftir :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X