Şimdi Ara

Dc Motor Arıyorum. Nereden bulabilirim. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Pc mod projem için su motoru yapıyorum motor konusunda yardıma ihtiyacım var. Şimdi bana en fazla 4-5 bin devirli falan 12v yada 8-24v arası 12v da en az 2 amper verecek motor lazım. Boyut olarak büyük olmaması lazım. 60 mm borunun içine monte edilecek.

Nereden bulabilirim, yada nereden böyle bir motor sökebilirim. ? İnternet üzerinden sipariş edebileceğim bir site mevcut mudur .?

• Akvaryumlarda kullanılan su devir daim motorları iş görebilir.
  • Kukubara doğru söylüyor. ancak daha geniş kapsamlı birşeyler almayı planlıyorsan;http://www.digikey.com.tr/

burası işini görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Detonator -- 17 Aralık 2014; 1:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukubara

Akvaryumlarda kullanılan su devir daim motorları iş görebilir.

Hocam aslında bana akvaryum pompasindan çok sadece dc motor lazım. Çünkü rezervuarli bir pompa yapıyorum ve pervanesi pleksi glass haznesi falan prototip olarak hazir. Elimde bir motor mevcut ancak güçsüz geliyor. Yani tek sorunum 12v 2a bir dc motor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akvaryum motoru 10 15 metre yukarı su basabiliyor ve sessiz calışıyorlar bir kabın içine koyup 2 cıkış alıp yapabilirsin.
    15 lira motorları + büyükleride var 20 25 metre basarlar suyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

akvaryum motoru 10 15 metre yukarı su basabiliyor ve sessiz calışıyorlar bir kabın içine koyup 2 cıkış alıp yapabilirsin.
    15 lira motorları + büyükleride var 20 25 metre basarlar suyu.

Hocam şimdi olay şundan ibaret.

Bu motoru ben Pc mod projesinde kullanacağım için pompayı kendi tasarladığım şekilde yapmak istiyorum ve benim yapacağım tasarımda bir motor pc mod sayfalarında ben daha görmedim. Yani tasarımı bana ait olan bir pompadan bahsediyorum. Yoksa elimde hazır motorlar var şu an kullandığım gibi. Ancak maksat dediğim gibi el yapımı olsun istiyorum yoksa pompa çok.

Ben motor arıyorum uygun değerlerde o sebeple konu açtım. :)

• Giovannii kullanıcısına yanıt
    elimde motor var ama size fazla gelebilir 14 amper 24 volt 250w 2800 devir ceviriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40" panel nerden bulurum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

elimde motor var ama size fazla gelebilir 14 amper 24 volt 250w 2800 devir ceviriyor

Hocam o büyük olur ilk mesajımda dediğim gibi 12-24 v arası ve 12 v da en az 2 amper güç çeken bir motor gerekli. 0 olarak bulamazsam bir yerden sökmeye çalışıcam.
  • Giovannii kullanıcısına yanıt
    sıfırları mutlaka bulursun istanbulda isen karaköye bak kesin vardır istediğin motor olmadı interntten alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.