Patch 1527 birkac degisiklikle birlikte sizlere sunuldu. Bu patchle beraber Dragon Tooth Soldier ve Commander Hunt gorevleri duzeltildi.
Ikinci olarak ise, yeni bir guvenli guncellemesi yapildi. Artik bundan sonra oyuncularimiz, patchten once hangi ulkeden oyuna giris yapmislarsa, bundan sonrada sadece o ulkede giris yapabilecekler. Bu guvenlik guncellemesi oyuncularimizin daha guvenli bir oyun deneyimi yasamalari ve oyun hesaplarinin calinmalara karsi korumak amacli yapilmistir. Lutfen unutmayinizki, kurallarimiz geregi oyun hesabi paylasimi yasaktir ve bu gibi durumlarda artik oyuna giris gerceklesmeyecektir.
Nedense k2dekiler güveliği artırmanın yolunu bulmuşlar. 1527 den önce hangi ülke ipsinden giriosanız o ülke dışındaki bir ipden giremiyorsunuz. Çok zeki mühendisler öyle bir kod yazmışlarki oyuna bu patchden önce girmediyseniz, yani yeni account açtıysanız oyuna girerken dc veriyor. Eğer k2nin burda güvenliği artırmanın yolunu oyuncuları kısıtlamakta değilde kendi programcılarını düzeltmekte arasaydı böyle bir sorunla karşılaşmıcaktık. Böyle oyun olmaz olsun.
Yani yeni açanlar artık hiç oynayamayacaklarmı!?
bu durumla alakası yok kardes. yan charıma giriyorum lvl 59. ama bos yerde bir tane banka char kurdum ona girmiyor.dc veriyor sonra 99da kalıyor.
bu oyun böle iste kas yapalım derken göz cıkarmakta üstlerine yok.
tamda mage icin kolları sıvamıstım icimde kaldı
3 gün icinde düzeltmeleri lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme