Şimdi Ara

[DC Sorunu] İnternette dolaşınca, Video izleyince dc yiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Knight Online açıkken arka planda nette falan dolaşınca video izleyince dc yiyorum sürekli.. Bunun nedeni nedir sicze?

Laptop'tan oynuyorum ağ olarak wirelles kullanıyorum.. Wirelessı kaldırınca modemin kablosunu direk laptopa takıncada aynısı oluyor.. Yada laptopta KO açıkken masaüstü bilgisayarımda(Aynı modem üzerinden ağa bağlanıyorlar) internete girersemde Dc yiyorum.. Bu sorunu yaşamamım sebebi nedir sizce?

Şimdiden teşekkürler..

• Merhaba,

Tarayıcı değişikliği yapmayı denediniz mi, ayrıca ön belleği ve çerezleri temizlemeyi deneyin birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Merhaba,

Tarayıcı değişikliği yapmayı denediniz mi, ayrıca ön belleği ve çerezleri temizlemeyi deneyin birde.

Hemen deniyorum.. önbelleği ve çerezleri şimdi temizledim.. Crome kullanıyorum onu da değiştiriyim birsüre ama eğer Crome kullanmayacaksam pek bir anlamı olmaz tarayıcı neden böyle birşeye sebep olabilir ki?
  • Çerezleri temizledim tarayıcıyı değiştirdim.. Yine aynı sorun devam ediyor.. Video izleyince hemen lag başlıyor 5-10dk ye kalmadan dc veriyor.. Knightı yönetici olarakda çalıştırıp denedim.. Değişim olmadı..
  • Ko açıkken üstüne bi de video aç sonra adsl speed testi yap

Ping 48 ms'nin üstüne çıkıyorsa lag başlar, video donmaya başlar ve dc yersin

http://www.speedtest.net/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

Ko açıkken üstüne bi de video aç sonra adsl speed testi yap

Pingden ziyade dl hızı önemli diye düşünüyorum . Eğer internetiniz 1 mbit'in altında ise video açtığınızda düşmeniz normaldir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Pingden ziyade dl hızı önemli diye düşünüyorum . Eğer internetiniz 1 mbit'in altında ise video açtığınızda düşmeniz normaldir .

Hocam ikinizin dediğide oluyor hem ping yüksek hemde 1 Mbitin altında buda resmi ;

Sadece nette dolaşırken oyun kapalıykende böyle ;

Şimdi iki sorum var hocam 8Mbit nete geçersem sorun düzelir mi ?

Ve bu dc sorununu sadece nette dolaşırken değil aynı anda başka oyun oynarkende almaya başladım.. Yani KO açık char pazarda dururken, arka planda assassin's creed yada blur yada başka bir oyun oynuyorum.. Net üzerinden olmayan bilgisayar oyunlarındada Dc yiyorum..

Yani sorun Mbit düşüklüğündense normal oyun oynarken neden dc veriyor sonuçta net baglantısı kullanmıyorum başka işlerimde..

Şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc kasıyor bende de oluyor o internet hızıyla alakalı değil

normal girdiğim yani 20 mbit olan da kopuyor

6-7 mb bit ingiltere ip leride kopuyor pc yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

pc kasıyor bende de oluyor o internet hızıyla alakalı değil

normal girdiğim yani 20 mbit olan da kopuyor

6-7 mb bit ingiltere ip leride kopuyor pc yüzünden

Valla pc de ne gibi bir sorun olabilir acaba .. Daha 1 hafta olmadı alalı makineyi virüs falanda bulasmadı sürekli lisanslı norton aktif .. Pc de kasma olmuyor da oyunda dc veriyor sürekli..

Pc Hp pavilion dv6 ;

i7 2670QM
    8GB Ram
    2 GB Ati 7690m xt ekran kartı (DDR5 /128 bit)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARG4LI

quote:

quote:

Hocam ikinizin dediğide oluyor hem ping yüksek hemde 1 Mbitin altında buda resmi ;

Sadece nette dolaşırken oyun kapalıykende böyle ;

Şimdi iki sorum var hocam 8Mbit nete geçersem sorun düzelir mi ?

Ve bu dc sorununu sadece nette dolaşırken değil aynı anda başka oyun oynarkende almaya başladım.. Yani KO açık char pazarda dururken, arka planda assassin's creed yada blur yada başka bir oyun oynuyorum.. Net üzerinden olmayan bilgisayar oyunlarındada Dc yiyorum..

Yani sorun Mbit düşüklüğündense normal oyun oynarken neden dc veriyor sonuçta net baglantısı kullanmıyorum başka işlerimde..

Şimdiden teşekkürler..

Bu değerlerle normal kardeşim video izlemeyeceksiniz artık yapacak birşey yok . 8 mbit geçerseniz düzeleceğini düşünüyorum fakat assasins creed olayına kafam takıldı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 14 Mayıs 2012; 2:12:30 >

• quote:

Bu değerlerle normal kardeşim video izlemeyeceksiniz artık yapacak birşey yok . 8 mbit geçerseniz düzeleceğini düşünüyorum fakat assasins creed olayına kafam takıldı .

Teşekkür ederim dostum yorum için.. 8Mbite geçicez gibi gözüküyor napalım..

Assassins Creed'in neyine takıldın tam olarak dostum anlayamadım ?

Yani demek istediğim normal net bağlantısı olmayan oyunlar oynarken dc yiyor olmam .. siz neyi kastettiniz kafam takıldı derken ?
  • bilgisayarın 14 tane falan knight online ı aynı anda açabilecek seviyede. ilginç böyle olması.

internet bağlantından olabilir bence. al laptopu git bedava hızlı wirelessı olan bir yere bir de orada dene bakalım. düzelirse 8mbit bağlantıya geçmeyi düşünebilirsin
  • 8 mb'e kadar sınırsız paket almanı tavsiye ederim. Ayrıca o Ping ne öyle hayretler içerisinde kaldım
  • quote:

quote:

Yani demek istediğim normal net bağlantısı olmayan oyunlar oynarken dc yiyor olmam .. siz neyi kastettiniz kafam takıldı derken ?

Video izlerken dc olmanız normal fakat ac oynarken dc olmanız ya tesadüf yada başka bir şey var . Size tavsiyem bugün knighta girip dc olana kadar charı moradonda bırakın , sadece knight açık dursun . Bu şekilde dc olursa problem kesinlikle internette. moradonda chat kapatmayın , isimleri kapatmayın , oyuna girip moradonun ortasında bırakın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 14 Mayıs 2012; 15:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

bilgisayarın 14 tane falan knight online ı aynı anda açabilecek seviyede. ilginç böyle olması.

internet bağlantından olabilir bence. al laptopu git bedava hızlı wirelessı olan bir yere bir de orada dene bakalım. düzelirse 8mbit bağlantıya geçmeyi düşünebilirsin

Teşekkürler hocam güzel fikir .. İlk fırsatta deniycem farklı bir net bağlantısını

quote:

8 mb'e kadar sınırsız paket almanı tavsiye ederim. Ayrıca o Ping ne öyle hayretler içerisinde kaldım

Haklısın dostum 8Mbite geçmek şart oldu yetmiyor bu.. Ping niye o kadar yüksek çıktı bende şaşırdım valla

quote:

quote:

quote:

Video izlerken dc olmanız normal fakat ac oynarken dc olmanız ya tesadüf yada başka bir şey var . Size tavsiyem bugün knighta girip dc olana kadar charı moradonda bırakın , sadece knight açık dursun . Bu şekilde dc olursa problem kesinlikle internette. moradonda chat kapatmayın , isimleri kapatmayın , oyuna girip moradonun ortasında bırakın .

Valla hocam Knight Online' daki durumu biliyorsun oyunda hiç birşey yapılmıyor skill bile basılmıyor oyunda bomboş.. Şu Mgame'in taşınma olayı bitsin oyun tam olarak aktif hale gelsin anca öyle deniyeceğim.. Sonuçlarını yazarım buraya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.