Bildirim
DC SORUNU YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
walla aynı sorun bende war surekli dc yıom ne bu ya lag yok pat dc k2 yapacagın işin taaa -
bilen yoq mu -
bilen yazsın ltfen sessiz kalmayalım -
Slm. söylediğiniz gibi bendede oluyo. Genelde sabah açınca (saat 5-9 gibi) dc yemiorum. Bu sorun daha çok internet bağlantısı ile de alakalı. Ya da pre alırsanız düzelir.
Bu arada deniz_173 senin pc nin internet hızı azdır ve internet kafede pc lerin internet hızı daha fazladır. Bu nedenledir. -
yeter be siz ne biçim tembel insanlarısınız buraya konu yazınca daha kolay oluyo di mi biraz konulara yorumlara baksan olmuyo dimi şimdi modlar aççak konu sizin gibi körleri bu konularıda görmicek yine açıcak sabır sabır dedim burma kadar geldi ama ben burya serverın durumu nasıl diye bakıyom siz dc dc
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X