Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece Cem'e veda partisinin ön hazırlığını ryujin ve geri kalan unwanted eşrafı ile az biraz yaptık..Ama tabiki bugün yapacağımız kadar değerli değil

Gelelim dün başımızdan geçenlere ;

Batcave Inner Sanctum'da bulunan o muhteşem Birader Eye i yere serdik

Arkasından 7 kişi ile girdiğimiz Khandaq çöllerinde General Adnan 'a merhaba deyip Black Adem 'in yüzüne 6 kişi ile şaplağı çaktık

Kendi adıma 3 loot düşmesi gayet hoşken Cem içinde güzel bir ön hazırlık yapmış olduk..

• Kacta raide baslayacaksiniz?
  • tam saatini biz de bilmioruz ama olabildiince erken düşünüorum ben...bakalım şimdilik en geç 4 gibi isterim başlamak ama kim kaçta gelio ona göre deişir...
    sonunda bizden de birileri brother eye'ı indirdi çok şükür =) bakalım 3 raid hayatta çıkmaz bir günden ama en azından 2 tane yapıp son bosslarla birlikte bitirebilirsek bugün harika olacak..sadece 2 parça tier2 item var valla bi yapamadık adam akıllı...umarım bgn başlangıç olur
  • Ben 5 civarı anca online olabilirim.
  • omg yhaaa league girdim unbelievable oldum sunny ye burdan <3<3 yolluyorum :D
  • tebrikler doğan, işin zor, cem gidince onun yerini doldurman lazım ama bugün başarılıydın

bir kez daha ardarda 2 saatte bitirdiğimiz hatta biri 1 saatten kısa sürede biten ve sonucunda feat kazandığımız raidler için tüm arkadaşları tebrik ederim

işime yarayan 2 loot düşmesi de cabası oldu verimli bir gündü bence

yalnızca 1 tank ve 1 controller aldık yabancı diğer hepimiz alışageldik kadroyduk, doğan da healer olarak cemin yokluğunda başarılı olabileceğini gösterdi ve ligimize katıldı

kendi aramızda konuştuğumuzda ligden çıkmamaya karar verdik, unwantedda devam ederiz, tek yapmanız gereken aynı kişiye ait olan Sunny, Reloader ya da NosJr ile konuşmanız, bu adam ligin lideri ve çok iyi bir adam düşünün bugün doğan lafını bile etmemişken lige gelmek ister misin diye kendisi sordu...diğer birlikte oynadığımız üyeler de hep düzgün insanlardı, bir tane mentalhammer var ona dikkat sesi epey tiz ve inanılmaz konuşuo bir süre sonra rahatsız edici boyutlara gelio tahminimce can ve cem şu an çok gülmektedir

yani acelesi yok çünkü ligde olmanın tek avantajı adam ararken /l yazıp ligden bulmaya çalışmak, böyle olunca insanlar lootları need etmeden önce soruolar aksi takdirde need deip direk alabiliolar...lvl30 olana kadar böyle bir sorun yok lvl30 olunca konuşursunuz yukarıdaki adamla lige alacaktır

bu verimli raid için tüm arkadaşlara teşekkür ediorum, yarın giremicekse en azından ceme de yerinde bir veda oldu, hızlı bitirme featiyle uğurladık

• cem belki tekrar oynayamayız ama hayırlı teskereler :)) sana burdan <3<3 yolluyorum :)
  • cem belki tekrar oynayamayız ama hayırlı teskereler :)) sana burdan <3<3 yolluyorum :)
  • Aynen Cem hayırlı teskereler kazasız belasız tekrar dön aramıza en yakın zamanda inşallah . Emre'nin EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER !!! dansını yolluyorum sana :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 31 Mart 2011; 23:02:13 >
  • kendine iyi bak cem, tez dönesin inşallah, ben ararım yine seni gitmeden ;)
    ilk sabah koşusunu 1. bitirirsen eğer feat verio unutma

en büyük asker bizim asker
  • beyler bu oyunla ilgili yardımınıza ihtiyacım var ben oyunu internetten satın alıcam ama bankamatikle havale yoluyla alcam cünkü kredi kartım yok ve duydugmua göre icinde 1 aylık oynama süresi varmıs peki ama account aldıgım zaman benden yine bazı bilgiler isticek kredi kartımı came cardlamı aylık ödeme yapcaksınız diye game cardı secince yine bir came card code u istiyo oyunda 1 aylık deneme süresi oldugu halde bunu nasıl halledicem acaba bilen varmı?
    Tesekkür ettim...
  • oyunu alınca kayıtlı mail adresine voucher code gelio olabilir..internetten alan hiç yok aramızda herkes kutuda aldığı için benim de malesef pek bilgim yok...psn mesajlarına ve kayıtlı maila bak diyebiliorum sadece
  • Eveeeet benim için üzücü ama çok sevdiğim kardeşim için hayırlı olacağına inandığım o gündeyiz..Üzüntüm kısa bir zaman bizle beraber olamayacak ama aslanlar gibi vatani görevini yapacak Cem kardeşimizden uzak kalmamızdan ibaret

En büyük Asker Bizim Asker

2 gündür yaptıklarımızla seni güzel uğurladık diye düşünüyorum..

Senle beraber günleri sayıcaz burayı da ihmal etme

Bender

• Emre nin dediği gibi ilk feat'i kaçırma cem Kendine iyi bak seni tekrar aramıza bekliyoruz.
  • herkese çok teşekkür ederim. raidler çok başarılıydı. ben gelinceye kadar bakalım daha neler çıkacak...

gitmeden önce bu kadar uzun zamandır oynadığım nature power hakkında biraz bilgi vereyim.

HEALER

Raid:
    raidlerde mutlaka insectoid form açmanız gerekli. aynı power ile normalde yapacağınız healın 2 katı kadar fazla heal atabilirsiniz. böylece kolay kolay powersız da kalmazsınız. ayrıca bu form silah olarak blaster kullandığı için üçgenle tap+hold ile yapacağınız kombo ile çok kolay kombonuzu arttırabilir ve power regen edebilirsiniz. ayrıca bu formda uçabilirsiniz. tüm gruba yüksekten bakarak, kimsenin yerdeki kutular veya benzeri arkasında kalıp, görüş alanınız dışında kalmasından dolayı heal alamaması olayını da kaldırmış olursunuz.
    raidlerdeki en önemli 2 büyümüz Hive Mind ve Carnage. 2si de buff büyüsüdür yani tüm grubun özelliklerini arttıran büyüler. özellikle boss fightlarda bu 2 büyüyü doldukça atmanız gerekli. heal olarak metabolism ve blossom yeterli olacaktır. roar büyüsünü de koymanız size fayda sağlayacak. roar büyüsü tüm grubu heal eder. hive mind ardından atılan roar büyüsü tüm grubun yarı hatta daha fazla hpsini doldurmaya yetecektir. ayrıca bu büyü heal modda bile karşısındakini stun edebilmektedir. Kandaqtaki waterkeeperlar ve inner sanctumdaki omac repairbotları stunlayabilirsiniz. metabolism büyüsünü 10sn arayla sürekli atmanız gerekli. böylece grup sürekli heallanacak. özellikle bossların kafasında çıkan kurukafadan hemen önce atmalısınız ki bossun yaptığı dmg hemen telafi edilebilsin. blaster kullandığımız için supercharge çok çabuk doluyor o yüzden regeneration atmaktan çekinmeyin.
    loadout: metabolism + blossom + roar + regeneration + hive mind + carnage

PvP:
    pvpdeki en büyük sıkıntı controller olmazsa power sıkıntısı. benim oynadığım zamanlarda genelde grupta bulunmuyordu o sebeple loadoutu buna göre yazacağım. sizin grubunuzda cont varsa raid buildup ile çıkabilirsiniz. carnage büyüsü yerine gorilla koymanız yeterli olacaktır.
    superchargeın tamamını gorilla olmak için harcayacağımız için regeneration büyüsü için %50 supercharge bulunmayacak. onun yerine de vine lash büyüsünü koyabilirsiniz. metabolism yerine de thorn shield. vine lash ile poisonladığınız adam melee rangete iken thorn shield attığınızda onda bulunan poison melee rangeteki herkese bulaşacaktır.
    loadout: roar + blossom + thorn shield + vine lash + hive mind + gorilla
    gorilla formda iken büyülerin hem damage hem de healer role özelliklerini kullanabiliyoruz. bu durumda en güzel büyümüz roar oluyor. hem stun hem heal hem de dmg büyüsü oluyor.

bir gün gelecek tüm mark of triumph ile işiniz bitecek. işte o zaman raid için ayrı pvp için ayrı respec attığınız zamanlarda pvp buildinizde ne kadar +hp görürseniz alın. crit heal effectler yerine +hp almanız yeterli olacaktır. +resto ve +crit heal chanceler dursun.

powerlardan arta kalanlarla da iconic powerları alırsınız bol bol.

herkese kolay gelsin. iyi eğlenceler

• Emre oyunum bu gün geldi :) oyunumu şuan ps3 taktım ve yükleme ekranındayım altta yeşil bar dolduruyor :) reedem kodu girdim aktive ettim hayırlı olur inşallah. işten kalan fırsatta force leveling :)
  • emre bugun 2 kere reedem cod hatası verdi daha 4 gün bile olmadı alalı codu ne saçma şeyy....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doggax -- 2 Nisan 2011; 10:18:29 >
  • Aynı şey banada oldu bugün redeem kod hatası verdi :D biraz korktum açıkcası :D Bu arada Mark of Victory 106 oldu bende sizce 130 olunca Chest mi aliyim yoksa vendor dan pvp weapon mı alıyım. Aslında dual pistol almayı düşünüyorum raidlerede katkım olması açısından çünkü adam gibi ranged weapon'ım yok hiç . PvP armor'ı da tamamladım sadece silah kaldı pvp olmayan. Bu ara girdiğim çoğu pvp yi alıyorum deli gibi MoV kasıyo :D Sürekli Batcave yapıyorum daha çok MoV veren PvP yok heraldi dimi hepsi aynı MoV'u veriyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 2 Nisan 2011; 11:47:01 >
  • silah raidlerden düşüyo mark of victorilerle pvp armorunu tamamla :D
  • Raid'den düşüyo da DPS Dual Pistol düşürmek için 4444 kere salat-ı tefriciye okumak lazım :D:D
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.