Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğiniz üzere DC Universe Online oyunu ülkemizde resmi satışa çıkamadı...bu sebeple oyunu alanlar olarak daha da organize olmamız lazım, ABSOLUTE POWER serverında bir HERO ligimiz bulunmakta, ismi başlıkta da gördüğünüz üzere Maskeli Balo'ydu, üye kıtlığından ötürü Unstoppable isimli lige dahil olduk. Konuya buradan devam edeceğiz, sorularınız ve takıldığınız yerler ile ilgili bizle bağlantıya geçersiniz. Şimdilik oyundaki forum üyelerimizi aşağıda rolleriyle birlikte listeleyeceğim. Yeni gelen arkadaşların açacakları karakterlerin rollerini mevcut rol dağılımına göre Healer Controller ya da Tank tan biri olarak belirlemeleri organize olmamızda ve sınır olan lvl30dan sonraki instancelarda daha verimli olmamızda destek olacaktır.

Oyun sadece UK PSN account ile oynanabilmektedir. PSN Store'da download olarak mevcuttur oradan satın alabilirsiniz, yurtdışından getirteceklere shopto.net öneririm, illa yurtiçi tedarik etmek isteyenlere bir uyarı, oyun bazı sitelerde satılıyor oynamak için 25tllik üyelki paketini almanız gereklidir yazıyor onları sakın almayın, oynayamazsınız, bir kere içindeki voucher code bir ps3 accountundan aktive edildi mi başka bir accountla o oyun oynanamıyor, uyarmadı demeyin..

Unstoppable Hero, server ABSOLUTE POWER

FORUM NİCKİ**********OYUN İÇİ İSMİ*********ROL************PSN ID

emreocer *************** Nightsky ******* Fire Tank *********** etemerolemre

thekaptan *************** Roth ********** Fire DPS ************* TheKaptan

anilanar ***************** Zaman ******** Mental Controller ****** mostruash

shinsekai ************** Ryujin Jakka *** Fire DPS *************** JusticeLeague-TR

doggax ***************** Healloris ******** Plant Healer ********** doggax

haldun85 *************** Haldun85 ******** Gadgets Controller ***** Haldun888

ejderhalordu ************* BuzYeli ******* Ice Tank*************oyunkatili

==================================================================
    moundor - Bender - Plant Healer - cem-bender
    Cem kardeşimizi askere uğurladık, inşallah çabucak bitirsin dönsün aramıza...yeri dolmaz bir plant healer, yiğit bir Benderdi o..
    Nice duolar alertler raidler gördü, nice pvpler gördü, nerf yedi yılmadı respecten kaçmadı
    yolun açık olsun, featlerin bol olsun
    ==================================================================

Herkesin PSN IDsi gördüğünüz üzere yazılı, yeni giren arkadaşlar bizimle oynama isteğindeyseniz lütfen foruma oyun içi nickinizi UK PSN IDnizi ve güç/rolünüzü yazın ki sizi de direk olarak ekleyelim..

soru geldikçe cevap vermeyi düşünüyorum ben, o yüzden çok detaylı bilgi yazmıorum buraya oyunla ilgili şimdilik, ama önerim gelecek arkadaşlarımızın mentorları farklı da olsa, birkaç tane dışında questleri aynı olacağından bütün oyun içi lvl1-30 arası questleri birlikte yapmalarını öneririm, bu şekilde çok çok daha hızlı lvl alacak ve aramıza katılacaklardır.

oyunda lvl30 sonrası DUO, HARD ALERT ve RAID yapılmakta...duolar adından da anlayabileceğiniz gibi 2, hard alert 4 raidler ise 8 kişilik o yüzden yeni gelen arkadaşlarımız da rol dağılımına dikkat ederek karakter açarlarsa çok daha rahat yaparız bu görevleri.

bir de biz ilk oynayanların birbirimize "abi bu ne işe yarıo ya" dediğimiz ve internetle oyun içi araştırmalarımızla öğrendiğimiz birkaç şeye değinelim, bunlar hep lvl30 sonrası içindir öncesinde çünkü direk olarak quest sistemi çok fazla soru işaretine yer bırakmamakta, normal görevler normal alertler ve wantedlara girmiyorum.

DUOLAR: bu etkinlikleri her gün 2 kişiyle 1er kere yapıyor, duo başına 2 mark of triumph kazanıyoruz. 1 mark of distinction da günlük olarak değişen ve yanında yıldız olan duolardan geliyor. markların neye yaradığını daha sonra yazıcam.

HARD ALERTLER: bazıları tier1 armor gerektiren, bazıları direk lvl30 olununca yapılabilen bu etkinliklerde, her bossu öldürdüğümüzde 1 mark of triumph, yıldızlı olanda ise son bosstan 2 mark of distinction kazanıyoruz. oyun içinde daha önce oynadığımız normal alertlere benziyorlar, ancak çok daha fazla yardımlaşma ve d-padde yukarı basıp cycle stance yaparak herkesin aldığı rolü üstlenmesini gerektiriyorlar.

RAIDLER: 8 kişilik epey zor etkinlikler özellikle son bossları kesebilmek için stratejiden sapmamak lazım, lig olarak sıkı bir ekiple girersek daha iyi olur, herkesin full tier1 armora yakın biriktirmesi önerilmekte, özellikle son bossu indirmek için stratejiye bağlı kalmak gerekiyor, headset çok önemli arkadaşlar muhakkak sony official headset edinelim. boss başına 3-4 mark of distinction verilmekte

raidlerle ilgili dikkat edilmesi gereken temel hususlar (with special thanks to moundor )

* Raide girmeden önce sodalarınızı fulleyin.
    * Raid girmeden repair yapın. Raid esnasında repaira takımla beraber gitmeye özen gösterin. Sonrasinda kimseyi bekletmeyin.
    * Mutlaka sahip olabileceğiniz en iyi ekipmanla girin. Brokerdan bir çok mavi hatta mor ekipman alabilirsiniz. Paraniz ile yapabileceğiniz başka bir şey de olmadıgından bunları satın alıp giyin. Yeşil, düşük level ekipmanla girmeyin.
    * Girmeden önce bilgi edinin. Bir fikriniz olsun. İnternetten arayabilirsiniz.
    * Headset mutlaka bulunsun. Raid yapılacağını biliyorsanız onceden şarj edin.
    * Bırakın onden tank gitsin. Öbür türlü daha çok zaman kaybedersiniz.

CHALLENGE GÖREVLER: oyun içi questlerin son dungeonlarının birebir kopyaları sadece tüm düşmanların lvlı sizinki gibi 30. bitirince görev başına 2 mark of allegiance vermekte, lvl30 sonrası watchtowerdan alıyoruz bu görevleri, ayrıca 3 winge ait 3 farklı faction için renown kazandırmakta

PVP: Arena ve Legends olmak üzere iki farklı modu var. Legends pvpde tanıdık DC Universe hero ve villainları ile başka oyunculara karşı oynuyoruz, onlar da bu hero ve villainlardan biri oluyor. bizim için ilk başta sadece robin var ama sonrasında mark of legends biriktikçe yeni karakterler satın alabiliyor, villainlar olarak dahi oynayabiliyoruz.
    arenada ise kendimiz olarak giriyoruz ve 4-8 kişilik gruplarla karşılıklı capture the flag, capture the arena ve king of the hill modlarında kapışıyoruz. kazandığımız her maç için 2 mark of legend 2 mark of victory ve 50 influence; kaybettiğimiz her maç için de bunların tam yarısını alıyoruz, ayrıca her kill için 1 influence veriliyor. tier1 pve armoru fulledikten sonra raidlerden arta kalan zamanda buna ağırlık vermekteyiz şu an, iconic pvp armor parçalrını toplamaya başladık bile

Mark of allegiencelarin 10 tanesiyle 1 mark of triumph, mark of legendlarin 10 tanesiyle de mark of victory alınabiliyor..
    Mark of triumph ve mark of distinction tier 1 ve 2 PvE armorlari almamıza,
    Mark of victory ve influence iconic ve normal PvP armorlari almamıza,
    Mark of legends da ayrıca legends pvpde oynanabilecek yeni karakterler almamıza yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 21 Mayıs 2011; 19:05:48 >

• Emre öncelikle ellerine sağlık konuyu açtığına ayrıca sevindim

Buarada oyunu temin etmek isteyenler bana pmden ulaşabilirler..Takribi 4 günde elimde oluyor oyun ve şuanda 1 adet bulunmakta orjinal sıfır..

League ' miz gün geçtikçe gelişiyor ve emre 'nin de dediği gibi soru oldukça yanıtlamak ve oyunda yardım ederek gelişmek istiyoruz..

Şimdiden hayırlı olsun..
  • Emre iyi dusunmussun eline saglık. Kurucu olarak benim de yazım bulunsun soru geldikçe cevaplarım.
    Kalan arkadaslar da lvl 30a ulastiginda bir zaman çizelgesi oluşturup raidleri buna göre düzenleyeceğiz.
    Headset olmayanlar acilen tedarik etsinler aksi takdirde verimli bir grup olamayız.
    Lejyon olarak ağırlıklı pve arta kalan vaktimizi de pvp yaparak dolduruyoruz. İnstancelar günde bir kere yapılabildiğinden boş vaktimiz de bolca oluyor.
    Herkese kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moundor

Emre iyi dusunmussun eline saglık. Kurucu olarak benim de yazım bulunsun soru geldikçe cevaplarım.
    Kalan arkadaslar da lvl 30a ulastiginda bir zaman çizelgesi oluşturup raidleri buna göre düzenleyeceğiz.
    Headset olmayanlar acilen tedarik etsinler aksi takdirde verimli bir grup olamayız.
    Lejyon olarak ağırlıklı pve arta kalan vaktimizi de pvp yaparak dolduruyoruz. İnstancelar günde bir kere yapılabildiğinden boş vaktimiz de bolca oluyor.
    Herkese kolay gelsin.
    Son olarak bidaha sormak istedim "başka bölge PSN ID ile oynayamayacağınızı hatırlatalım" derken neyi kastettiniz. Yani benim Us account ım var ve kredi kartımı tanıdı UK account'ımda kredi kartımı tanıyor şu an ama trophy'lerim hep Us accountta. Şimdi sormak istediğim UK versiyon oyuna, US accounttan alınan subscribe ve 30 günlük trial uyum sağlarmı ? deniyeniniz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 25 Şubat 2011; 19:05:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinSekaiNoKami

Son olarak bidaha sormak istedim "başka bölge PSN ID ile oynayamayacağınızı hatırlatalım" derken neyi kastettiniz. Yani benim Us account ım var ve kredi kartımı tanıdı UK account'ımda kredi kartımı tanıyor şu an ama trophy'lerim hep Us accountta. Şimdi sormak istediğim UK versiyon oyuna, US accounttan alınan subscribe ve 30 günlük trial uyum sağlarmı ? deniyeniniz varmı ?

Alıntıları Göster
    region farkları olduğu zaman muhtemelen üyelikte de bu böledir, dlclerde böyle çünkü, uyum sağlamamakta
    kartını tanımasına şaşırdım, benim kredi kartımı tanımamıştı us account çünkü adresim ve ikamet yerim tutmuyordu, belki bi değişiklik olmuştur
    hiç denemedim başka accounttan alınan üyeliği, ama riske etme derim bedava değil sonuçta, ve dc universe online account üzerine kayıt olan bir oyun
    mesela ben 2. bölge nfs aldığımda bu sene uk accounttan aktive etmiştim online passı, sonra us accounttan sorunsuz oynamıştım, ama dc universe online hesaba kaydoluyor, cihazına değil, zaten 1 karakterle maksimum 4 trophy açılıyor oyunda, inan bana ben de trophyler aynı accountta olmalı diyenlerdenim ama riske etmene katiyen değmez, yine seçim senin

açında uk accountunu imzana koyarsan güzel olur, ekleriz seni

• quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

region farkları olduğu zaman muhtemelen üyelikte de bu böledir, dlclerde böyle çünkü, uyum sağlamamakta
    kartını tanımasına şaşırdım, benim kredi kartımı tanımamıştı us account çünkü adresim ve ikamet yerim tutmuyordu, belki bi değişiklik olmuştur
    hiç denemedim başka accounttan alınan üyeliği, ama riske etme derim bedava değil sonuçta, ve dc universe online account üzerine kayıt olan bir oyun
    mesela ben 2. bölge nfs aldığımda bu sene uk accounttan aktive etmiştim online passı, sonra us accounttan sorunsuz oynamıştım, ama dc universe online hesaba kaydoluyor, cihazına değil, zaten 1 karakterle maksimum 4 trophy açılıyor oyunda, inan bana ben de trophyler aynı accountta olmalı diyenlerdenim ama riske etmene katiyen değmez, yine seçim senin

açında uk accountunu imzana koyarsan güzel olur, ekleriz seni

Alıntıları Göster
    Tamam ozaman yeni bir uk psn açiyim ben. dlc lere değinmen iyi oldu onları tamamen unutmuştum. İlerde çıkarsa sorun yaratabilir onlar. Kredi kartı ile ilgili olarakta ben adresimi değiştirdiğimde bütün alanları kredi kartı adresi yaptım bir tek state sanırım o değişmiyordu New York olarak kaldı. Bu şekilde tanımıştı benim kartı.

• quote:

Tamam ozaman yeni bir uk psn açiyim ben. dlc lere değinmen iyi oldu onları tamamen unutmuştum. İlerde çıkarsa sorun yaratabilir onlar. Kredi kartı ile ilgili olarakta ben adresimi değiştirdiğimde bütün alanları kredi kartı adresi yaptım bir tek state sanırım o değişmiyordu New York olarak kaldı. Bu şekilde tanımıştı benim kartı.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu an karakter yaratıyorum.

uk psn: mostruash

dcuo ismi: Zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilanar -- 25 Şubat 2011; 23:19:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online Anısına
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilanar

arkadaşlar şu an karakter yaratıyorum.

uk psn: mostruash

dcuo ismi: Zaman

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun anıl rol ne seçtin controller deil mi? gadgets ve dual pistol öneririm cont olcaksan ona göre yazıcam başlığa ;)
  • quote:

hayırlı olsun anıl rol ne seçtin controller deil mi? gadgets ve dual pistol öneririm cont olcaksan ona göre yazıcam başlığa ;)

Alıntıları Göster
    Valla mental ve hand blaster seçtim. İsterseniz değiştireyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilanar

Valla mental ve hand blaster seçtim. İsterseniz değiştireyim?

Alıntıları Göster
    yok yok onnumara handblast çok iyi power regen verio contollerda hayırlı olsun sen haftaiçleri ne zaman girebilicen? bender(cem) roth(can) ve ben(nightsky) sana yardım ederiz lvl almana
    ama en çok seninle aynı başlayan biri süper olur ortak questleri hızla beraber yaparısnız..ayırabilicen süreye göre 1 haftada en geç lvl30u bulursun tahminimce

shinsekainokami de almış galiba oyunu, onu direk tavsiye edebilirim şimdiden

mentor kim senin?

• quote:

yok yok onnumara handblast çok iyi power regen verio contollerda hayırlı olsun sen haftaiçleri ne zaman girebilicen? bender(cem) roth(can) ve ben(nightsky) sana yardım ederiz lvl almana
    ama en çok seninle aynı başlayan biri süper olur ortak questleri hızla beraber yaparısnız..ayırabilicen süreye göre 1 haftada en geç lvl30u bulursun tahminimce

shinsekainokami de almış galiba oyunu, onu direk tavsiye edebilirim şimdiden

mentor kim senin?

Alıntıları Göster
    mentor batman. haftaiçi hergün en az 1-2 saat oynayacak vaktim var saat 6-7'den sonra.

• başlığı güncelledim ve biraz detaylandırdım, umarım işinize yarar

ben genelde gün içi akşam 8e kadar sonrasında da 12den sonra giriorum gece, umarım o saatlere kalabiliyorsundur sen de haftaiçleri açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 26 Şubat 2011; 1:58:42 >
  • quote:

başlığı güncelledim ve biraz detaylandırdım, umarım işinize yarar

ben genelde gün içi akşam 8e kadar sonrasında da 12den sonra giriorum gece, umarım o saatlere kalabiliyorsundur sen de haftaiçleri açısından
    Bende karekteri yarattım. Karakter ismi : XxFrostBitexX Ice/Staff/Acrobatics

Edit: Şimdi girip baktımda yanlış server a girmişim. Yeni char açıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 26 Şubat 2011; 11:47:42 >
  • Eğer tank oynamak istemiosan illa sorcery healer acablrsn bitane var ama bitane daha iyi olabilir oyuna sık girebiliceksen..ama ice tankımız da hiç yok ondan da bitane lazım olur pvp ve raidlerde düşününce..karar senin valla :)

karakter açınca yazarsan yine buraya eklerim başlığa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 26 Şubat 2011; 12:44:15 >
  • quote:

Eğer tank oynamak istemiosan illa sorcery healer acablrsn bitane var ama bitane daha iyi olabilir oyuna sık girebiliceksen..ama ice tankımız da hiç yok ondan da bitane lazım olur pvp ve raidlerde düşününce..karar senin valla :)

karakter açınca yazarsan yine buraya eklerim başlığa
    Oyunda yeni olduğum için hemen bir healer char açmak istemedim doğrusu Fire/Staff/SuperSpeed char açtım. Karakter adı Ryujin Jakka.
  • quote:

Oyunda yeni olduğum için hemen bir healer char açmak istemedim doğrusu Fire/Staff/SuperSpeed char açtım. Karakter adı Ryujin Jakka.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun beyler.. İkinizide ekledim friend list 'e on olduğunuz sürece yardım etmeye çalışırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKaptan

Hayırlı olsun beyler.. İkinizide ekledim friend list 'e on olduğunuz sürece yardım etmeye çalışırım..

Alıntıları Göster
    @shin

esasında yine tank olmuş çok ilerlemediysen ice tank daha iyi olur neden dersen fire iki birden var şu an

@kaptan

can sen officerdın yanlış hatırlamıosam ligde lige de ekler misin arkadaşları :)
  • quote:

@shin

esasında yine tank olmuş çok ilerlemediysen ice tank daha iyi olur neden dersen fire iki birden var şu an

@kaptan

can sen officerdın yanlış hatırlamıosam ligde lige de ekler misin arkadaşları :)

Alıntıları Göster
    @emreocer

Ekleyemedim valla bende invite çıkmıyor nedense

@Shin

Ice tank ciddi armorda çok ciddi avantajlı birde tavsiyem staff evet stun olarak çok iyi bende onu aldım ilk ama onun yerine ya two handed yada dual wield daha yararlı olabilir incelemeni öneririm..

• quote:

@emreocer

@Shin

Ice tank ciddi armorda çok ciddi avantajlı birde tavsiyem staff evet stun olarak çok iyi bende onu aldım ilk ama onun yerine ya two handed yada dual wield daha yararlı olabilir incelemeni öneririm..

Alıntıları Göster
    Bende eklenmemiş görünüyor Dc account'ımı ekle istersen. Ben Fire da aldığım zevki ice da alamadım mağlesef , söylediğin weaponlarada bakarım ona göre karar veriyim ozaman .

• quote:

@emreocer

@Shin

Alıntıları Göster
    evet wikia.dcuniverseonline da silahların verdiği stat avantajları listeleniyor oraya bir bakabilirsiniz seçmeden

http://dcuniverseonline.wikia.com/wiki/Weapons

tank oynamak isteyenler, ben artık değiştiremem item ve lvl dolayısıyla ama yapabilsem ice yapardım tankımı
    fire area of effect epey damage verio, ayrıca kendini heallayabilio ama ice daha kontrole yönelik damageını tam bilmiorum ama tank için hayli iyi bir özelllik

dps için en iyilerden biri plant, haberiniz olsun

şimdilik aramızda yanılmıosam bender en iyi dps, can da iyi vuruyor dual pistol var, bi baktım weapon statlara icab ederse ikinci silahı dual pistol alıp ben de dps kasabilirim ama şu ana kadar hep tank çalıştım

can ve cem, dün anılla konuştum gece, haftaiçi iki günü boş o sebeple herhalde o günler gün içi, ve diğer günler gece geç saate kalabilecek, yani artık hard alert yapabilicez lfcontrolleeeer diye bağırmaya gerek kalmadan

artık bence gündüz girebildiimzde eğer 3 kişi olabilmişsek direk hard alertlerden başlayalım, duolara her saat kasabiliriz 5 tanesi 1.5 saatten kısa sürede bitio rahat

onları geceye mümkün mertebe bırakmayalım, ya da bi kısmımız gündüz diğerleri gece şeklinde, herkesin girebilice saatler deişio ben mesela 8-12 arası yokum diye o saatte girenler de eksik kalmasın tabi bencilce talep etmiş gibi olmiim =)

@shin, son kararını ver ice mı fire mı ona göre başlığa ekliim karakterinin son halini, sonra bulabilirsen anıl(zaman)la ortak ortak quest yapmaya başlayın bence o en son lvl6ydı gece ben çıkarken

edit: gördüm vermişsin, ekledim başlığa, hayırlı olsun karakterin

edit: arkadaşlar 7 kişi olduk, harika, her rolden 2şer kişiyiz, 1 de ekstradan tankımız var, belirli bir role aşık değilsek bundan sora açanlar mümkün mertebe bu dağılıma dikkat ederse daha başarılı oluruz, ben betada controller oynadım lvl20ye kadardı, o yzden bidaha cont değil tank açtım, ikisi de zevkliydi, bender ya da abyss'in de hiç healerdan şikayet ettiğini duymadım, hakikaten her rol zevkli oynaması hiç şüpheniz olmasın, o yüzden ricamız herhangi bir role dair büyük bir aşk yoksa ya da ben bunu öldür allah beceremem ki hayatta denmiorsa başlıktaki dağılıma göre açarsak lvl30 sonrası çok rahat ederiz şimdilk dağılımımız on numara....sayımız bir anda artınca sevindirik oldum heyecan yaptım =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 26 Şubat 2011; 14:17:41 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.