Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar reloaderla knustuk hersey ok dedi ligden ufak ufak ayrılın biz oyunda gördükçe de sizlerle bağlantıya geceriz yeni ligimiz the unwanted hepimize hayırlı olsun shin ve Anıl lvl30 olunca forumda duyurun bize de:)

evet arkadaşlar bu gece itibariyle şimdilik moundor kaptan ben ve okan the Unwanted isimli lige geçtik..sizleri de oyunda gördükçe davet edicez ya da ettiricez gün içinde..twelve shin ve anıl kaldı zaten birtek..hayırlısı olsun umarım en kısa sürede raidlere başlarız..konu başlığımıza da ilgili güncellemeyi yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 3 Mart 2011; 3:01:39 >
  • tamam emre benim işlerim var dihordum hatırlarsan işten ayrılıp memlekete dönüyorum ev taşımam gerekiyor ama tahminimce bir sorun çıkmassa yine verdiğim tarihte oyuna başlıyacağım ben bir durumda haber vericem yine burdan guild in birleşme kararıne bende onay veriyorum mantıklı bir düşünce daha çok türk bulana kadar en iyi secim bence
  • Arkadaslar oyunda Sunny ya da Reloader ile konusun ikisi de aynı adam lige davet edicek
  • İki görev kaldı benim onları da yaparsam 30 olucam. Ondan sonraki durum nedir? Yani hangi günler hangi saatlerde ne yapıyoruz gibi birşey var mı? 30 olduktan sonra yapmam gereken şeyler var mı? Bi de skill tree yi baştan doldurcaksam size ne lazım onları da bilmem lazım.
  • Controllerin asıl gorevi power regen etmektir. Bunun dısında da dmg yapacak bisiler alabilirsin. Oyun icinde kaisere sor o daha iyi anlatır. Senin 30 olunca tek yapman gereken her gün bizden biriyle tüm duolari yapman. Bu sekilde hem mark toplarsin hem de droplardan kendine ceki düzen verirsin ;) biraz item toparla ardından alertler falan derken raid yapar hale gelirsin.

Bu dediklerimin hepsi pve için. Biz pvp yapmıyoruz. Zaten vakit de yetmiyor artık pvpye.
  • arkadaşlar oyunu sipariş verdim, sabırsızlıkla bekliyorum, en geç 7 martta geliyor, sabahtan akşama dcuo videoları izliyorum, ben oyunun pal'ını aldım sanırsam region free ama galiba hepiniz shopto.net'ten almışsınız ordaki uk region du:) şimdi biz aynı serverda olamıyacak mıyız?
  • Arkadaşlar dün gece itibari ile Unwanted lejyonunda ilk raid e DPS olarak katıldım.Azıcık size bilgi vermek istiyorum özellikle emre , moundor ve twelve bu oyun zormuş :)

Raidler in sürelerinin neden internette yazmadığını yada 3 saat ,5 saat yazdığını dün gece rahatlıkla çözdüm.Nedeni basit 8 kişilik grubun itemlarının ne kadar iyi olduğuyla doğru orantılı bir durum.Dün gece Kandaq ve Batcave Outern yaptık totalde yaklaşık 5-6 saat sürdü.(Kandaq daha uzun bir raid ) Batcave i tamamen bitirdiğimiz halde malesef Kandaq son boss u kesemedik.Black Adam cidden çok zor..Raidlerde şöyle bir durum var 8 kişilik ekip roller 2şerli şekilde dağılarak toplanıyor.Mesela Controller lardan biri çıktığı zaman yerine başka Controller raid queue ya girerek dahil olabiliyor.Aynı Hard alert 'da düşüp gelme mantığı devam ettiği gibi düşenin yerine başkasıda girebiliyor.(Tabiki raid yapan sayısı çok olmadığından başka bir raid grubuna dahil olmak alert'lardaki gibi değil)

Kandaq 'da stratejik olarak 8'lik grup içinde 2 gruba ayrılıyor.Her grupta 1 er rol var.İnşallah beraber girdiğimizde neden öyle olduğunu anlamanız daha kolay olacak.
    Raid yaparken cidden tüm konsantrasyonu oyuna vermek gerekiyor.Tank rolündeki birinin 1 mob kaçırması durumda tüm grup ölebiliyor.

Batcave nispeten bana daha kolay geldi.Çünkü stratejiye dayalı çok bir numarası yok zaten tüm raidlerdeki genel strateji hakim burda da "Stick Together " :)

Sonuç olarak raid başında 33 olan Mark of Distinction 'ım gece sonunda 52 olması tabiki inanılmaz güzel :) Buarada droplardan da bahsedeyim malesef DPS yada Tank item düşmediğinden çok nasiplenemedim.Fakat deli gibi item yağıyor ve hepside genelde Tier 1 e yakın hatta daha iyi bile çıkabilen itemler.

Benim görüşlerim bu kadar ama şun ekleyebilirim mantıklı bir hareket yaparak birleşim yapmışız çünkü bizim kendi aramızda raid yapma olasılığımız malesef şuanda çok düşük bir ihtimalmiş :)

Not: Buarada Unwanted 'ın en iyi DPS iymişim,1m dmg atmışım 2 raid'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKaptan -- 4 Mart 2011; 10:08:50 >

• Diğer mmorpgler gibi oyunun basında kendi serverini kendin seciyorsun. Tüm Avrupa ve Türkiye de aynı bölgeye mensup. Aynı serverde olamama durumumuz yok. Sadece ilk sayfada yazanları yap yeter.
  • @sirnorman

meraklanma hepimizde oyunlar 2. bölge, sen absolute power'a gir heronu aç bizle aynı yerdesin, controller konusunda okandan(kaiser soze) yardım istersin zaten moundorun dedii gibi, geldiğin zaman aramızdan askere gitmek dolayısıyla nisan ayında ayrılacak moundor'un boşluğunu doldurmak için ( asla dolmaz senin boşluğun bro ama ;) ) bi healer açmayı düşünürsen daha faydalı olur, her ne kadar girdiğimiz lig kalabalık sağlasa da bize ligdeki türkler olarak organize olmamız haberleşip gün belirleyip şu raidleri yapma açısından -hemen olamicak bişey ful türk grup olarak raid yapmamıza muhtemel 1 ay falan var iyimser bir tahminle- faydalı olur düşüncesindeyim

@kaptan

canoo valla kutlarım =) aramızdan yeni ligin en iyi dpsinin çıkması da gurur verici, aquaman görevindeki o titrek tankı hatırlayp duygulandım bak şimdi =)..khandaq beni gerdi umarım girebildiğim zaman iyi tanklayabilirm hard alertten öte gibi gelio kulağa şu an ki power layout hiç yüzümü kara çıkarmadı ama raidlerde utandırmaz en büyük umudum..dün beraber yapıcaktık nasip olmadı, ama haftaya inşallah biz 5imiz sabit durur 3 kişi alırız yanımıza da patlatırız bi raid

@moundor

abi dediğin çok doğru, arkadaşlar şu an için pvpyi kafanıza takmayın..onun zamanı şu safhada oluşacak: bütün tier1 pve armorları topladığımızda artık tier2 pve armor için sadece hemen hemen yıldızlı duo hard alert ve raidlerden mark of distinction alabilioruz, bu sırada büyük boşluklar oluşacak insan toplanmasını beklerken raidlere, o zaman hard alertlerle ve duolarla vakit kaybetmeyip sadece yıldızlıları yapıp mark of distinction alıp sonrasında legends pvp ve arena pvp yaparak iconic pvp armor için de mark of victory biriktirmeye başlayabiliriz, ayrıca ring war pvp ve diamond heist eventlerine katılarak kazanırsak event sonu vendorlardaki silahları almaya çalışabiliriz

yeni lvl30 olan arkadaşlar forumun başlık mesajını da inceleyebilirler, 30 sonrası mark ve instancelara değinmiştim orada özet olarak bazı sorularınıza cevap bulabilirsiniz umarım

• Arkadaslar ligimizin ikinci kısmı da raid gördü bugün batcave outer cavernsa girdik malesef çıkamadık :) moundor erken çıkmak zorunda kaldı dps eksikliğinden ötürü indiremedik son alanı ama onun haricinde güzel oynadık bence sagolsun thekaptan hiçbir mark ya da loot alamicani bile bile sonuna kadar yanimizdaydi lig böyle olunur bence :) yarın kısmetse bitiricez raide gelen arkadaslar yarın 16:00 tekrar deneriz..oyun hakikaten zorlaşıyor ama itemleri biraz geliştirsek altından kalkilmicak gibi diil..darısı yeni gelen/gelecek üyelerimizin başına
  • Türk oyuncusu zoru başarır imkansız ise biraz zaman alır :) sorun degil emre kardeş wow u ilk zamalarından beri oynayan biri olarak alışığız böyle durumlara helw bir oyuna başlayayım diyorum
  • Ryujin beraber duo'lara başlayalım, foruma bakıyo musun bilmiyorum ama?
  • Oyunda bul mutlaka ryujini psnden yaz olmadı ikiniz de lvl30 sunuz Mart ayı bitmeden raid görebilirsiniz süper olur ful turk :)
  • Benim acil uk psn card ihtiyacım var. Üyelik bitti bitecek bulamıyorum. Bulan varsa söylesin lütfen.
  • Ben nezamandır foruma bakmıyordum şehir dışındayım hafta içi o yüzden int sadece ps3 için geçerli. Lwl 30 oldum ve çeşitli görevler yaparak mark toplamaya çalışıyodum. 30 lwl dan sonra ne yapılır ne yapmam lazım tank mı yoksa dps mi olunur tam anlıyamadım doğrusu. Ama ben daha çok damage dealer olmak istiyorum. Şu an skill sıfırladım fakat sanırım powerları seçtiğim class a göre vermem gerekiyor. Son olarakta 2. silah işini nasıl yapiyim yani 20 sini staff a gerisini yeni silaha mı veriyim yoksa staff'ı fulliyip kalanı yeni silaha mı veriyim ?

Edit: bide armor'ları genelde yüksek power veren türden seçiyorum ve kasam biraz doldu açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 5 Mart 2011; 13:14:07 >
  • arkadaşlar ikinci raidimizi yaptık, khandaq bitti black adamı indirdik bi 4-5 deneme sonrası
    rahat söyleyebilirim ki ligin en iyileri biziz hatta okan çıkmak zorunda kaldı controller olarak eksikliği çok hissedildi
    inşallah yakın zamanda batcaveleri de bitirip girilmedik yer bırakmicaz oyunda =)

lvl30 yeni olan arkadaşlarımız da bugün duolara hız vermiş, aynen devam

@shin

eğer dps düşünüosan precision'a ağırlık vermeni ve mightı arttırmaya çalışmanı öneririm ama özellikle precision 10 tanesi 1 dps demek çünkü
    dps tank farketmez çünkü ikisinden de ben ve kaptan olmak üzere birer tane var
    paranı bırak biriksin hepimizde çok birikti 100 000e yakın ya da üzerinde hep şu an için brokerlarda da harcicak item bulamamaktayız bakalım görelim ileride belki düzgün bişeyler çıkar şu an çok mantıksız gözükmekte soder cola dışında hiçbirşeye harcanmıo resmen

silah olarak internetten bakabilirsin dps için dual pistol öneririm mutlaka tank için ben martial arts kullanıorum memnunum dual wield da dps için fena değil ama sanki gözümü yoruo diodun yanlış hatırlamadıysam..

internetten bak al comboları dene, sana uygun olanı bulursun zamanla ama şimdilik direk dual pistol öneririm dps için

oyun içinde birimizi bul bir daha respec atacaksan, diğer arkadaşlarımdan biri henüz anlattı mı anlatmadı mı bilmiorum ama hepimiz için ortak powerlar falan var onları nasıl almanın daha iyi olacağını ve hangi fire büyülerini alacağını konuşabilirsin özellkle ben ve kaptanla, oyundayken görerek anlatırsak daha kolay olacağından şimdilik buradan bir şey yazmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 5 Mart 2011; 20:13:47 >

• Can tel No bana msj at
  • arkadaşlar dün moundor ve okanın içinde bulunduğu ligimizden bir grup tek girmediğimiz batcave inner sanctum raidini denedi ancak bağlantı problemleri kulaklık problemleri insanlarıın düşmesi düşenin yerine random girenlerin çıkmaması gibi sıkıntılar sebebiyle tamamlayamamışlar raidi..onlardan bir detay gelirse ya da kendim girebilirsem daha detaylı yazarım

oyunda raid düzeyindeki arkadaşlar, bugün 5 gibi toplanalım ligin geri kalanıyla birşeyler deneyelim diyorum, niye 5 gibi derseniz okan ve twelve anca 4ten sonra giriorlar kaptan da o saate gelmiş olur en erken gibi...inşallah ayarlayabiliriz de 5imiz de grupta olabiliriz
  • Dün gece emreocer , moundor ve ben ciddi PVP de fırtına gibi estik..Gerçekten bu kadar organize ve iyi olduğumuzu tahmin etmiyordum.

Tabi burdaki en önemli unsur herkes rollerinin zaaflarını ve güçlerini artık çözmüş durumda sanırım.İşin güzel kısmı herkesin güçlü olduğu kısımlar muhakkak bir diğerimizin zaafını kapaması ; örneğin çok iyi pvp itemlere sahip olan bir healer'mızın (moundor) olması benim gibi dual pistol dps'ler için çok iyi..çünkü silah gereği pve de en iyi dps olabilirken pvp 'de en iyi asist yapan kişi olabiliyorum.(Bunda biraz silahımın tier2 yada yakın olmaması etken.. ) bu asisti sağlarken malesef range attacklardan kaçabilmem biraz imkansız bu durumda healer benim tüm zaafımı kapatıyor. Güçlü olduğum kısım pvp de range attack atabildiğim tüm alandaki herkese vuruş yapabilmem , bu sayede stun combo yada yüksek vuruşlu comboların arasına girerek close combat halinde olan (karpatların tank'ı , pvplerin terminatörü ) emreocer ' e yarıyor.
    emre'nin avantajı ise close combat 'da karşısındaki adamı resmen doğramaktan geçiyor.Tek sıkıntısı çok emin olmamakla beraber range attack konusunda tahminim.

Tabi yanımıza aldığımız controller 'ın da iyi olması dün gecenin çok iyi sonuçlanmasında etken.. Bu konuda kendi içimizde 1 çok iyi controller (Kaiser Soze) ve 1 adetde ileride ciddi iyi controller (anilanar) olacak arkadaşlarımızın olması sevindirici..

Koordinasyonu sağlamak için headset kullamamızda tabi bizi avantajlı kılıyor.Yeri geldiğinde ben( range attack dolayısıyla)yeri geldiğinde diğer arkadaşlarımız villian 'lardan hangisinin health'inin az olduğunu söyleyerek hep beraber tek kişi üzerine çökmemizi sağlamak cidden çok hızlı ve efektif başarı sağlıyor.

Sonuç olarak ; en önemli gösterge dün geceki pvp maçlarımızdan birinde tüm ekipden sadece 1 kişi 1 kez kesildi.Cidden ezici bir güç

Healer konusunda tek sevindirici nokta moundor askere gittiğinde Twelve arkadaşımızın olması..Acilen pvp item almanı öneriyorum mert

Şimdilik son havadisler bu kadar benden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKaptan -- 8 Mart 2011; 11:47:52 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKaptan -- 8 Mart 2011; 11:47:20 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.