Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim grup çok gaz valla :) Eylülde amerikaya gidiyorum (1 seneliğine) umarım orda avrupa serverlarına gireceğim için lag olmaz benim için.
  • arkadaşlar, bu perşembe 10 mart saat 17.00 toplanalım 5imiz 3 kişi daha bulup raid yapalım, hepinizin aklında bulunsun cem cuma-pazar gelemicek kaçırmayalım
  • ya beyler bende katilmak istiyorum bu gruba ama oyun elimde yok .. butun magazalari dolastim milletin oyundan haberi bile yok.

yurtdisindan mi siparis edicez yoksa internetten iniyormu naapicaz ?

bu arada sizlere yetismek heralde cok vakit alacaktir yaniliyormuyum ?
  • otozar merhaba, başlığın bulunduğu sayfayı da incelersen oyunla ilgili thekaptan la konuşabilirsin sadece yurtdışından getirtiliyor türkiyede yok
    bize yetişmen çok aşırı zaman almaz günde ne kadar oynicana bağlı her gün 2-3 saat ayırırsan 1-2ayda yetişirsin diye tahmin ediyorm

tam bizim düzeye çıkmasan da bizle raid ve pvp yapacak hale gelsen yeter zaten kalanı yavaş yavaş halloluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 9 Mart 2011; 17:56:29 >
  • Arkadaşlar yarın raid yapıyo muyuz?
  • Yarın raid olursa gelirim bende yer varsa tabi :D Hala dmg mi yoksa tank mı oluyim düşünüyorum :D Bu arada hangisi raidlerde daha fazla işe yarar raidlere sadece 1 tank gerektiğini duymuştum .
  • selam
    bugün çok güzel bir raid yaptık. son bossa gelene kadar hiç wipe yemeden ilerledik. son boss olan black adam'da varolan karmaşık, deneyime dayalı taktikler sebebi ile başaramadık. gurubumuzdaki 2 controllerdan biri olan Anıl ilk seferinde gayet başarılı idi. healer bulamadığımızdan dışardan aldığımız healerın skillerini tasarruflu kullanmasını bilmediği için heal sıkıntısı çektik. benim de vaktimin sınırlı olması sebebiyle tamamlayamadık ancak benim için aldığımız yol yeterli idi. Anılın gelişimi takdire şayan :) herkesi tebrik ederim.
    diğer arkadaşların da aramıza katılması ile çok daha keyifli raidler bizi bekler...
  • walla hocam gelcez inşallahta zaten beklemek zorundayım daha öncede yazmıştm bekliyorum bu arada belki tr psn olayınıda düzeltirlerde rahat rahat oynarız.
  • Ejderha senin gelmene su ana kadar oyunu oynadığımız ile aynı süre var simdilik shin de item toparlayip katılsa yeter :)

Khandaq güzeldi ama moundorun söylediği gibi esas olarak ikinci healerin kapasitesizligi bizi yordu kimsenin çiti cikmazken devamlı out of power diip duruodu ve bu healdan nası oluosa pek nasip alamadık biz...sonuc olarak raid gruplarımızda healerimiz moundor ve twelve olmalı bundan sonra..

Shin hangisini olucana çabuk karar ver bence tier itemleri ve raid droplari tek yonde verimli olur mesela tank droplari alıp sora dps istemen ya da tam tersi durumunda kaptan ya da ben yok yere loot kaçırmış oluruz ya da bı yonde aldığın tier itemin yenisini alman vakit kaybı..

Sana niye böyle çabuk karar ver dediğimi sorarsan ben artık raidlere mümkün olduğunca bizim maskeli balo ekibiyle girelim dusuncesindeim son bossu kesemesek de sona kadar gitmek dahi iyi mark of distinction verio grubumuza iyi uyum sağlayıp yardimlasildiktan sonra itemleri kafaya çok da fazla takmayalım bence ful mavi ve 1-2 tier1 yeterlidir hep beraber hızla gelişmemiz sağlanır bence zaten raid group 2 olarak itelendik hafif 2 hafta raide gelinse duo ve hard alertler de yapılırsa item sayısı 2-4 artar ve herkes güçlenir

En azından denemekte fayda var diye düşünüyorum çünkü herhangi bir arkadasimiz itemi eksik de olsa dışarıdan gelenlerden kötü oynamaz düşüncesindeyim

• arkadaşlar çok çok çok çok enteresan birşey okudum, şaştım kaldım
    en son görebildiğim denendiği tarih 3 mart ve işe yarıyor

KHANDAQ raidimizde en son boss olan black adam'a dalarken kapanan kapının hizasına 1 adet küfe koymak, kapının açık kalmasına sebep oluyormuş, bu şekilde ölen arkadaşlar aynen savaşa tekrar girebiliyormuş, DCUO Source'ta gördüm, keşke bileydik 8 tane eşşşşek girsek alırdık bugün black adam'ı üzüldüm vallahi, bundan sonra diğer yerlerde de denensi bir taktik derim ben...aklımızda bulunsun

çok aşırı item gereksinimi duymadan hatta hatta az kişiyle bile alabiliriz black adam'ı bu doğruysa, tek gereken tamamen ölmemek savaşa tekrar katılabildiimiz sürece sıkıntı yaşamayız

tekrarlıyorum, en son 3 martta denemişler, olmuş, ben de forumda okudum ama bir denenesi herhangi bir yerde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 10 Mart 2011; 23:43:38 >

• hep işin hilesindesiniz ha :P
  • Valla oyundaki bug yüzünden mark alamassam o kapının altına kufeyi koyarım arkadas
  • küfe olayı iyiymiş, ben de benim ödevi anca bitirdim (saat sabah 5 anam ağladı). yarın görüşürüz beyler.
  • Tabiki buglardan bunaldıysan yapacaksında taktiğini biliyosan ona gerek kalmıycak sonuçta o yüzden dedim. biz wow da raidlerde hiç bug dan yararlanmadan yapardık çünkü er geç o bug kaldırılacak bu sefer iş değişcek en iyisi taktiği ile kesebilmek bossları.
  • Ejderha sen gelesiye o bug kalkar sen de taktiği ile kesersin üzülme.
  • Bu arada bende ilk tier 1 armor'ımı aldım :D. Dmg olarak oynucam bundan sonra. Yeni silah olarak dual pistol, rifle ve dual wield arasında kaldım hangisi daha iyi damage vurur acaba ve hangisi puanlamada dmg'ı daha yüksek gösterir. Staff'ın dmg oynarken pek işe yarıcağını sanmıyorum doğrusu. Bugün de duoları yapıp raid yapmazsak bi Hard Alert denemek istiyorum random veya sizinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 11 Mart 2011; 15:13:01 >
  • Dual pistol pve için iyi dps olarak

Ejderha biz Black adamı taktigiyle öldürdük daha önce ama tanımadığımız adamları çağırmak zorunda kalınca onların salakligindan vakit kaybetmek saçma..eğer 8 arkadas girsek biz de kesioruz son kestiğimizde can disconnect yedi hatta oyunun engeline rağmen 7 kisi aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

Dual pistol pve için iyi dps olarak

Ejderha biz Black adamı taktigiyle öldürdük daha önce ama tanımadığımız adamları çağırmak zorunda kalınca onların salakligindan vakit kaybetmek saçma..eğer 8 arkadas girsek biz de kesioruz son kestiğimizde can disconnect yedi hatta oyunun engeline rağmen 7 kisi aldık.

tamam zaten ben sizi eleştirmek için söylemedim sadece kendi düşüncemi belirttim sonuçta oyunu oynayan şuan sizsiniz ben sadece dışardan takip eden biriyim o yüzden ne nasıldır nedir bilemiyorum. Yanlış anlaşılmasın yani.
  • En iyi dps olarak dual pistol demek yanlış olur. Hepsini avantajları dezavantajları var. Dual pistol herkese vuruyor ancak two handed tek kisiye en fazla dmg vuran silah. Madem dps oynayacaksin her ikisine de yonelmelisin. Duruma göre silah değiştirmen gerekecek. Stun vurman gereken yerlerde staff ya da sual wield kullanman gerekecek. Malesef dpslerin böyle bir sorumluluğu var. Birden fazla silah kullanman gerekiyor.
  • orası öyle gerçi de dual hem pve hem pvp genel geçer ortalama olarak en iyisi can mesela two handedla dual pistol olduğu gibi değil dual pistol daha hızlı vuruyo adamları devamlı combatta tutuo two handedla kovalıyo adamları devamlı öbür türlü scarface gibi yağdırıo =)

tabi ki dual pistolun da zayıf yerleri çoktur ama genel geçer olarak ben bunu öneririrm oyundaki aşırı para ve respec'in ucuz olması sebebiyle zaten devamlı değiştirirsin, moundor 5 ya da 6. silahını kullanıyor kaptan yine 4-5 tane denedi ben bile hiç değiştirmemiştim düşünmüodum da ama raidde düşünce 2.ye geçtim her şekil değiştiriosun yani sen çıkan hiçbi silahı satma özellikle mavi ve mor boss lootları bankada sakla keyfine ve oyun stiline göre değiştirirsin..range vurmayı sevmiosan da dual wield öneririm yakın mesafe

mesela ben tankım martial arts çok iyi geliodu memnundum sonra dual wield.a geçtim şaştım kaldım bütün oyunu martial oynadığım için üzüldüm

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.