Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam ahmet emre senden bahsetmişti. friend ekle bni bender die online görünce de msj at ayarlarız aldırırız seni de.
  • Arkadaşlar raid var diye koşa koşa eve geldim ama serverlar kapalı
  • Evet şimdi tekrar baktım foruma da bı aksilik çıkmış uzayacakmış server açılması. Hiç raid yapasim kalmadı zaten. Yarın aksama da yokum ben. Perşembe yaparız en kötü ihtimal.
  • Evet anıl malesef bir buçuk saatlik bir gecikme soz konusu Avrupa serverlarinda hepimiz ara ara kontrol edioruz bı gelisme olunca haberlesicez

Anlaşılan adamlar benim dünkü öfke çığlıklarımi duymuşlar =) inşallah düzelsin bari tonla saçmalık oyundaki..

Perşembe aksamı ve yarın aksam ben olamicam o yüzden bugun hepimize uyacak bir vakitte açılırsa serverlar deneyelim bence yapmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 15 Mart 2011; 20:41:53 >
  • Sen dün sağlam çıldırdın, adamları arayıp aynı tepkiyi telefonda versen serverları türkiyeye taşırlar.
  • arkadaşlar serverlar açılmıştır gören gelsin beklioruz =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKaptan

Ejderha dostum senin durumunu evet biliyoruz haklısın dertlisin TR psn ninde oynamak istemiyorsun onuda olgunlukla karşılıyorum...Ama malesef heves eden her arkadaşa temcit pilavı gibi TR PSN konusunu çıkarmanda hiç hoş değil.. Burda bir grup insan UK PSN ( TR de oynamak isteriz fakat malesef yok) hesapları açıp emek verip yaklaşık 1hafta 2hafta yada belirli bir süre beklemişken yaptığının hiç etik olmadığını umarım anlarsın..

Biz insanlara oyun konusunda yaşadığımız bilgileri paylaşıyoruz..Senden ricam her ilgilenen arkadaşa " Abi TR PSN 'de oynanmıyor cacık bu oyun ya! " mantığıyla üstü kapalı mesaj göndermemen.. Oynayan herkesin mutlu olduğu , oynamak isteyenlerinde ( bunların içinde senin de olduğunu düşünüyorum) ileride oyundan zevk alması temennimize katılmanı beklerim..

Bu konu hakkında daha da fazla birşey yazmayacağım..Bilgilendirme ve oyun temini için burda yardımcı olabilirim..

Kaptan kardeş, sen beni yanlış anlayarak yorum yapmışşsın.

1.si ben kimseye bu oyun çok kötü demedim çünkü kendi beklediğim bir oyunu kimseye kötülemem.
    2.si evet Tr psn de oynanmıyor bunu arkadaşlara bilgi amaçlı söyledim uk hesabı açarak oynasınlar sonra burada niye benim keyimi kabul etmiyor diye bögürmesinler istedim.
    3.sü evet bekledim ve 1 ay daha bekleyeceğim bu oyunun tr psn e kapalı olmasından değil kişisel maddi sorunlarımdan kaynaklanıyor, bir yerden gelecek bir parayı bekliyorum.
    4. umarım açıklayıcı olmuşumdur ben oyunu ilk haberi çıktığı günden beri takip ediyorum halen de takip etmekteyim bu yüzdende oyunu kötülemek yada üstü kapalı bu oyun cacık falan demiyorum, oyunun iyi yada kötü olduğu gayet ortada ve inanki bu oyunu benim kadar hevesle bekleyip oynamayan bir adamda yoktur. nedenlerini yukarıda yazdım. sen bana böle böle diyorsun ama ben şurda 8 küsür levellik 4 tane platinumluk tr psn imi silip sırf bu oyun yüzünden uk hesabına geçmeyi ve o kastığım platinumları uk de tekrar kasmayı düşünüyorum ve sen bana bunları söylüyorsun ayıp ettin dost başka bişi demiyorum. Bu konu hakkında zaten Tekirdağ ps3 gurubu başlığı altındada yazmıştım oradanda bakabilirsin...
    bunca yıllık mmorpg oyuncusuyum sanki raid yapamadında hıncını benden cıkarıyosun gibi hissettirdi ayıp ettin çok hemde. ne düşündüğümü bilmeden yorum yaptın hemde benim gibi süpermen fanatiği bir insana resmimden de anlarsın linkini vericem
    neyse hepinize bol süper kahramanlı günler...

bu benim resmim
    http://img19.imageshack.us/i/71576266.jpg/

buda masa üstüm
    http://img854.imageshack.us/i/masastr.jpg/

umarım bu açıklayıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 16 Mart 2011; 5:38:46 >

• Dün gece yine başarılı bir raid yaptık. Zaten son bossu kesmemizi beklemiyordum. Serverda brother eye öldüren var mi emin değilim. Raidlerde yapılması gerekenleri hatırlatayım.

Raide girmeden önce sodalarınızı fulleyin.
    Raid girmeden repair yapın. Raid esnasında repaira takımla beraber gitmeye özen gösterin. Sonrasinda kimseyi bekletmeyin.
    Mutlaka sahip olabileceğiniz en iyi ekipmanla girin. Brokerdan bir çok mavi hatta mor ekipman alabilirsiniz. Paraniz ile yapabileceğiniz başka bir şey de olmadıgından bunları satın alıp giyin. Yeşil, düşük level ekipmanla girmeyin.
    Girmeden önce bilgi edinin. Bir fikriniz olsun. İnternetten arayabilirsiniz.
    Headset mutlaka bulunsun. Raid yapılacağını biliyorsanız onceden şarj edin.
    Bırakın onden tank gitsin. Öbür türlü daha çok zaman kaybedersiniz.

Emre bunları ilk sayfaya da atar mısın.
  • @Ejderha

Kendinle alakalı şeyler gayet güzel dostum yanlış anladığım bir olay yok forumu baştan sona okuyan herkes ne demek istediğimi gayet anlar..Ayrıca oyunda birşeyleri yapamayıp da hıncını başkasından çıkaracak ne yaşta ne de o kadar bilinçsiz biri olmadığımı kısmen burdaki arkadaşların bildiği gibi neleri yapıp yapmadığımı da forumu baştan sona okuyan herkesin anlayabileceği de aşikar..

Konuyu uzatmaya gerek yok mesajı aldığını umarak kendi sorunlarını aşıp oyunu oynama zevkine ulaşırsın..

@moundor

H.sonu raidini şimdiden kararlaştıralım derim çekirdek grup biz olduktan sonra sayıyı tamamlamak kolay oluyor gibi inş bu sefer okan'da olurda 2 controlller gireriz..Anıl'a yüklenmeyelim.. Bide çok kızıyorum sana anladın sen onu
  • @moundor

dünkü raid güzeldi, son bossa kadar gelebildik ama ideal olmayan bir grupla girdik tabi tek controller zorladı biraz ama yine anıla burdan şaşkınlıklarımı ve kendisine sinir olduğumu iletiyorum adam elindeki itemlerin üzerinde bişeyler yapıo ben de çözemedim ondan zaten sinir oluorum..tahminimce shin ve sehzadenin de itemleri olması gerekenin altındaydı..buna rağmen iyi ilerledik....ayrıca moundor dünkü raidden habire loot aldı hep healer düştü ben çok kızdım dedim ki sony.ye eyyam var dediler doğrudur o benderi tanıoruz plant healerını nerflemiştik itemlerini de nerfleriz sen üzülme..ben de sevindim kaptan da sevinsin okuyup

raidle ilgili dikkate alınacaklar konu başlığımıza eklenmiştir

@raid grubumuz

arkadaşlar hakikaten güzeldi bence dün iyi geldik son bossa kadar hafta sonu raidleri için cumartesi pazar uygunum ben istediğiniz saatte gelebilirim malesef cumartesiye kadar gelmem biraz zor gözüküor ancak cuma günü erken saatlerde(12-1) girilirse katılabilirim aksi takdirde cmt pazar burdayım tercihi öğlen 12den sonra mümkün olduğunca erken başlayalım derim hepimiz için uygunsa güzel olur

• Beyler dün için kusura bakmayın, sanki haber vermeden pat diye çıkmışım gibi oldu. Kablonet patladı dün sabaha kadar gelmedi, ben de ödev yapacaktım sabah 7ye kadar bekledim onun için gelmeyince ödev de elimde patladı.

Cuma, Cmtesi, Pazar boşum.
  • Dogru benim itemlar gerekenin altinda idi ama buna ragmen kendimi raidde basarili buldum takriben damage sayim 700.000 uzerinde idi tabi bu sayi dual pistol oldugu icin bu kadar yuksek. Benim bir onerim var aslinda cogu Arkadaslar hard alert bile yapmiyorlar bizim gibi itemlari Dusuk olanlar ise que yapmak zorunda kaliyoruz ve cok bekliyoruz girdigimiz vakitte bazi oynadigimiz kisiler hep need basiyor itemda gelmiyor yardim etseniz 2 gun icinde tum alert ve duo yapmis olsak cogu tier 1 itemlari ele geciririz ve raid yapmamiz kolaylasir.
  • Şehzade dediğin mantıklı ancak ben nightsky ve Roth tüm tier 1i bitirdik ve o kadar sıkıldık ki bir daha asla yapmak istemiyoruz. Günlük yıldızlı duoyu bile zoraki yapıyorum 5 dakkada bitiyor diye. Ama senin durumunda olan ryujin zaman(itemleri baya iyi ama tier toplamak isteyebilir) ismini su an hatirlayamadigim baskaları ayrıca leagueden de baskaları olabilir. Onlarla temasa geçmeni öneririm. Dediğin gibi random insanlarla girdiğinde ninja looter olabiliyorlar.

Bu arada bu sabah unstoppable ile outer caverns yaptık. 1 yüzük ve 1 brawler silah aldım kıskandırmak gibi olmasın. Anladınız siz onu :)
  • @Sehzade

Ben elimden geldiğince eğer o sırada raid yada pvp queue da değilsem seve seve yardım ederim.Fakat hepsini tamamıyla biteremeyebiliriz haberin olsun .

@moundor

sana artık dicek bişi bulamıorum Dmg yapmıcam artık durcam öyle !! ..
  • @THEkaptan

Saol Yani aslinda soyle dusunmusdum
    Seninle random que ile university of gotham yapmistim 10 dakikamizi almadi yanilmiyorsam sizin itemlarla hepsini cok cabuk ve kolay yapabilme imkani oldugu icin bunu onermistim yaw birde leauge nasil mesaj gonderiliyor normalde l/ yapinca gidiyordu artik gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0sehzade0o -- 16 Mart 2011; 18:26:46 >
  • @sehzade

siz zaten iiydiniz ben hani kötü oynadınız diye değil ama ister istemez itemler yeterli olmayınca damageda defensete sıkıntı yaşanıyor bir şekilde, yoksa baya iyi yaptık raidi ben hepinizi iyi buldum ben şahsıma..hard alert ve duo için cemin dediği gibi lige de yazabilirsin, ama l/ değil /l yazman gerekiyor başına.

@moundor

iyi oldu cem en azından sen 3 raide de girdin bu hafta geri kalanlarımız da 2sine girdi gerçi tamamlayamadığımızdan eksiğimiz var malesef mark olarak ama hiç yoktan iyidir el el üstünde el diz üstünde oturup beklediğimizi de hatırlarım ben =) ama biraz fazla loot gelio sana bu zenginliğini onaylamıyorum

-----

bu gece artık raid için toplanmak zor olur zaten..eğer bir şekilde toparlanırsanız raid için lütfen bana da bir haber verin gelmeye çalışırım..onun haricinde yeni haftanın raidlerini bence hep beraber cumartesi ve pazar günleri deneyelim..tanesi 2-3 saat süren 3 raidimiz var bunları 2 gün içerisinde kimsenin yapılmış programı ve verilmiş sözüne mani de olmadan güzelce hallederiz diye düşünmekteyim..bu cumartesi pazar için bir engeli olanlar lütfen yazsınlar, ben sadece perşembe gecesi ve cuma sabahtan gelebilicem, ama cumartesi pazar bana çok uygun..başka kısıtları olanlar da yazsın ki sıkıntı yaşamadan raid grubumuzu ayarlayıp hepimize/çoğunluğa hangi gün uygunsa o gün ve saate ayarlayalım yapalım ki 3ünü de bitirmemiz 30-40 mark of distinction demek daily duo ve hard alertler de hesaba katılırsa daha tier1 tamamlamamışlar tier2 alabilir rahatça her hafta ayarlarsak

şimdilik benim oyum cumartesi ve pazardan yana..siz de uyan vakitleri yazarsanız belirleyelim hatta haftalık raid gün ve saatimizi her hafta başlığa koyabilirim takibi kolay olur

• @Emre

Cuma gunu saat 1400 ora saati 1500 kadar calisacam cumartesi calismiyorum ama pazar sabah 0600 calismaya basliyorum aksam saat 1800 e kadar Yani cumartesi fazla gec olmaz ise saat gece 2400 oynarim diye dusunuyorum
  • ahmet ben de cumartesi en geç 13:00 Türkiye saati, sizin ora 12:00 oluyor yanılmıosam o saatte girerim, hepimiz toparlanır başlarız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

ahmet ben de cumartesi en geç 13:00 Türkiye saati, sizin ora 12:00 oluyor yanılmıosam o saatte girerim, hepimiz toparlanır başlarız inşallah

inşallah kesmez bunu can dua etmeli...
  • mert anlamadım tam? =)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.