Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, bugün raid için grup denkleştiremedik işi olanlar vardı gelemedi falan filan...
    en kötü pazartesi günü cem de geliodu eğer yetişebilecekse akşam 5 gibi en olmadı salı direk 4te toplanıp yapalım diyorum
    anıl'ın da aramıza katılmasıyla artık yardımlaşan kişi sayımız 6ya çıktı

@shin
    oyun içinde çok fazla konuşamadık kardeşim senle bugün biz pvp yaparken sen bi gruba girmiş healer için shout yapıodun en son
    oyun nicki olarak abyss, kasier soze ve zaman halen duo ve hard alert yapmakta grubunu mümkün mertebe onlarla denkleştir en kötü bizle pvp yapmaya falan gel önerim
    niye dye sorarsan birbirimizle oynarsak yardımcı olmuş fayda sağlamış oluruz o markları her şekil alıcaz ama birbirimize alışmamız raid safhasında daha çok işe yarayacaktır
    birşeyler yapmadan en kötü sor bizlerden birilerine nedir planınız diye, bir de muhakkak headset al

raidleri bi düzenli hale getirebildik mi rahatlicaz baya randımanlı olucak

• şu silah seçimi konusunda 1-2 lakırdı da ben edeyim.. cem'e katıldığım konu bugünkü pvp sonuçlarıma bakarsam kesinlikle tek silah ile sınırlı kalmamam gerektiği aşikar..Yani DPS kesinlikle min 2 silah ayarlamak zorunda..

Burda en önemli nokta seçtiğiniz movement hareketi ve rol silah için çok belirleyici.. kendimden örneklicem ve hem emre hem cem haklı çıkacak :)

Dual pistol ile oynadığımda dmg olarak cidden yüksek vuruyorum ama gruba katkım asist bazlı kalıyor..yani pvp katılımında aldığım düşman sayısı az gözükürken yapmış olduğum hem asist hem dmg yüksek..

Two Handed olarak olaya baktığımızda dual pistoldekinin tersine olduğum yerden herkese vurmak yanında düşmanı kovalamam gerekiyor.. Yani tek kişiye inanılmaz dmg atabiliorum..Fakat dmg olarak milleti kovaladığım için bazen dmg olarak 2.ci yada 3.cü olabiliorum grup içinde..bunun yararı tek tek kişi alabilmem ama bu oyun grupla yapılması gereken bir oyun olarak düşündüğünüzde o zaman dual pistol öne çıkıyor..

Bu durumda yapılması gereken yeterli skill puanına ulaşıldığında 2 silahıda hazır etmek ( all hail for moundor )..

Ayrıca bundan sonra gelecek arkadaşlarımız olursa artık HEALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER istiyoruz.. eğer HEALEEER gelmezse ellerimi havaya açıp duaya başlıcam..

Bazı arkadaşlar bilir daha sonra yabancılarla girdiğim komik diyalogları yeni gelenler HEAAAAALEEEER olana kadar yaparım

Hea bide son bişi HEAAAAAAAAAALLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEER istiyorum

• gülmekten aklımı kaçırmış durumdayım allah seni bildii gibi yapsın can...

• Can kopardın beni :)

Bide Dual pistol seri bir sekilde ama düşük damagelar vurur. Bu sebeple healerlarin heal etmesine sebebiyet verir. Halbuki tek vuruşta yarısını alabilse healera fırsat kalmayacak.
    Ben anti pistolcuyum. Bana pvpde pistol ile gelmeyin uleeeyyynnnn
  • arkadaşlar absoult power serverındayım, ve helarım (galiba) yani çok healer özelliğim var ama şimdilik daha çok tankvari hissediyorum kendimi belki ilerki levellarda gelicek bu özellikler, şimdilk level 13üm ama hızlı gidiyorum şimdi bu mesajı atıp oynamaya devam edicem ama sanırsam sizinle karşılaşmam zor, çok abuk saatlerde online olabiliyorum. ama yinede veriyim id mi
    uk psn id: DCertain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirnorman -- 13 Mart 2011; 15:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnorman

arkadaşlar absoult power serverındayım, ve helarım (galiba) yani çok healer özelliğim var ama şimdilik daha çok tankvari hissediyorum kendimi belki ilerki levellarda gelicek bu özellikler, şimdilk level 13üm ama hızlı gidiyorum şimdi bu mesajı atıp oynamaya devam edicem ama sanırsam sizinle karşılaşmam zor, çok abuk saatlerde online olabiliyorum. ama yinede veriyim id mi
    uk psn id: DCertain

hangi güçleri kullandığına bağlı healer olup olmadığın... örneğin healer olmamasına rağmen fire kullananlar kendilerini heallayabiliyorlar. Oyunda Nightsky, Roth yada Bender bunlardan birine mesaj atman yeterli olacaktır seni bulmamız için... zaten bu bahsi geçen ihtiyarlar 7/24 online fazla sürmez geri dönmeleri
  • @sirnorman

abicim hoşgeldin sefa getirdin healer yokluğu çektiğimiz bu günlerde bu haber inan çok güzel oldu

rolün özelliğin ile ilgili direk olarak fire ve ice tank, mental ve gadget controller, plant ve sorcery de healer oluyor

psn id yanlış yazmış olabilirsin bulamıyor çünkü bir daha kontrol et
    oyun içindeki nickini yaz mutlaka ordan ekleriz olmadı healera çok ama çok ihtiyaç var
  • umarım bi işe yarıyabilirm o halde :) oyun içi nickim salvaje . bu üç ismi eklicem şimdi.
  • Hangi tip healersin sen plant mı sorcery mı?

Kesin yararsın ise yaramamak zor bu oyunda :) plantse Bender sorceryse Abyss ile konus oyun ici onlar gereken tuyolari verir
  • Oyunun ortalama fiyatı ne kadar acaba?Bir de ikinci el alma imkanı var mı key sorunu var mı?
  • oyunun ortalama fiyatı Türkiye içi 120tl civarı, shopto.net sipariş verirsen daha ucuza geliyor ama 1 hafta sürüyor gelmesi PTTnin çabukluğuna bağlı değişerek
    türkiyeden alacaksan forumdan theKaptan ile temasa geçebilirsin

ikinci el malesef olmamakta, oyunun voucher codeu bir account için aktive edilince o account ile bütünleşiyor ve başka accounttan oynanamıyor
    yani oyunu sadece sıfır alırsan oynayabilirsin, satın alacağın zaman da buna dikkat etmeni öneririm başka türlü bu sorun aşılmaz

oynayabilmen için bizlerle oyunun 2. bölge olması lazım ve bir UK PSN account açman gerek

umarım yardımcı olmuşumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Oyunun ortalama fiyatı ne kadar acaba?Bir de ikinci el alma imkanı var mı key sorunu var mı?

hocam şöyle söyleyim oyun yaklaşık 90 TL ye mal oluyor, türkiyede satışı yok malesef yurt dışından ps3 için pc içinse steamdan alabilirsin, ikinci el alınırmı bilmiyorum ama sanırım her cd bir hesaba kayıt olunduğu için o da olmaz, ben oyunu oynamıyorum şuan bekliyorum türkiye hesaplarında oynanmıyor uk hesabı ile oynaman gerekli, benim durumum farklı gerçi ama umarım ben alana kadar tr hesabında oynanmaya başlar.
  • arkadaslar bende bu oyunu oynuyorum
    dun zaten nightsky,zaman,roth ile oynamistim
    ben ice tank dual pistol olarak oynuyorum.
  • ben herkesi ekledim arkadaşlar ancak hala online görememekteyim hiç birinizi
  • Ejderha dostum senin durumunu evet biliyoruz haklısın dertlisin TR psn ninde oynamak istemiyorsun onuda olgunlukla karşılıyorum...Ama malesef heves eden her arkadaşa temcit pilavı gibi TR PSN konusunu çıkarmanda hiç hoş değil.. Burda bir grup insan UK PSN ( TR de oynamak isteriz fakat malesef yok) hesapları açıp emek verip yaklaşık 1hafta 2hafta yada belirli bir süre beklemişken yaptığının hiç etik olmadığını umarım anlarsın..

Biz insanlara oyun konusunda yaşadığımız bilgileri paylaşıyoruz..Senden ricam her ilgilenen arkadaşa " Abi TR PSN 'de oynanmıyor cacık bu oyun ya! " mantığıyla üstü kapalı mesaj göndermemen.. Oynayan herkesin mutlu olduğu , oynamak isteyenlerinde ( bunların içinde senin de olduğunu düşünüyorum) ileride oyundan zevk alması temennimize katılmanı beklerim..

Bu konu hakkında daha da fazla birşey yazmayacağım..Bilgilendirme ve oyun temini için burda yardımcı olabilirim..

• hepimizin gözü aydın. serverları ayırıyorlar. Amerikada bulunan Avrupa serverını avrupaya taşıdılar. maalesef sabah saat 10dan itibaren serverlar kapanmış ve 8 saat açılmayacakmış...
    umarım bundan sonra lagsız ve takılmasız bir oyun oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moundor -- 15 Mart 2011; 13:59:11 >
  • Sabah 10:30 - 11 00 arasi oynadim sonra server kapandi ins 11 den sonra 8 saat baslamamistir. Edit : 2 am de baslamis PT olarak ve su an saat 4:50 am civari :( Eu yine ortanca cocuk muamelesi goruyo anlicaginiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 15 Mart 2011; 13:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnorman

ben herkesi ekledim arkadaşlar ancak hala online görememekteyim hiç birinizi

sirnor bak ben seni psn.den aradım DCertain diye kullanıcı yok dedi...oyunda da Salvaje demişsin ekledim öyle biri var bende friends listte en azından Nightsky göremiosan o da yanlış isim alakasız bir adamı ekledim..serverlar online olunca kontrol edersen ve PSN ID ile oyun içi nickini tam olarak yazarsan seni eklicem ve başlığı da güncelleyerek isminin orada da gözükmesini sağlicam...bir de cevap vermemişsin soruma ya da ben göremedim kusura bakma plant mi sorcery mi senin power oyuna girerken seçiosun bunu söylersen emin değildin en son ama sana oynadığın rolün ne olduğunu söyleyebiliriz dediğim gibi plant ve sorcery healer, mental ve gadget controller, fire ve ice ise tank oluyor gücü seçiosun bu roller değişmiyor
    ----------------------------------

Oyuna yeni gelen arkadaşlar, mümkün mertebe birbirinizi bulun ve questleri beraber yapın normal alertlere de beraber girin denk gelebiliorsanız. Bu şekilde hem daha hızlı level alırsınız hem de beraberce alışırsınız oyuna paylaşırsınız tecrübelerinizi faydalı olur, bunu inatla söylememin sebebi lvl30 olunca 29la bile ne arena ne legends ne alert yapamıyorsun, bir nevi lvla bağlı vip gibi düşünün, o yüzden hazır erken lvllardayken birbirinizi bulmanız kolay olacaktır. Bu foruma devamlı yazıyoruz, başlığı da yazan cümleleri düzeltecek kadar güncelliyorum mesela raide giremedik henüz vardı girdim sildim vs yani demeye çalıştığım forumumuzu aktif kullanalım, hepimizin isimleri yazıyor oyun içi, rolleri de yazıyor, oradan ismi görüp oyunda social menuden eklerseniz olay bitmiş olur..tekrarlayalım daha önce moundor söylemişti edebilcek imkanınız varsa lütfen orijinal sony bluetooth headset alın çünkü instancelarda lazım oluyor sizin için de daha iyi herkes sohbet muhabbet oynarken sus pus dinlemezsiniz..gittigidiyordan şu an baktım yaklaşık 100tl fiyatı var imkanı olanlar en kısa sürede edinsin bir tane herhangi bluetooth kulaklık kaliteli de olsa tam uyum gösterememekte bunu yaşadık..
    ---------------------------------------------

hepinize iyi oyunlar

• Emre, belki headset'e 100TL bütçe ayıramayacaklar için, veya o parayı kıyamayanlar için ben de bir headset önereyim (benim kullandığım).

http://www.neistesenvar.com/urun/jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik.aspx

35 lira ücreti, en azından bunu alsanız iş görüyor.
  • Arkadaslar dun gece hard alert icin bir grub tank ariyordu ben bunlara katildim. ace chemicals ve watchtower yaptik gayet basarili bir oyun sergiledik tank olmama ragmen onlarin dps le benim arada damage farki takriben 30000 di baya bi itemlarda aldim beni leaguelerine davet ettiler kabul ettim eger unwanted leaguene aldirirsaniz beni hemen cikarim bu arada ismin ahmet hollandada yasiyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.