Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok artık 23:40ta oyuna giriyorum ve kimse online değil bizden.
  • @zaman

Ben var idim :)
    Yoksa beni sizden saymiyormusun;p
  • Ahmet seni gördüm de yeterli adam yoktu o anlamda söyledim, hard alert/PVP tarzı şeyler için. Mesajını da gördüm şimdi forumdaki, seni gördüğümde duo için sorarım, HA için 2 adam daha lazım. Emre ve Can dışında da bi de Ryujin galiba düzenli giriyor, ama onun da saatleri uymayabiliyor, o yüzden kendi başına yapıyo sanırsam. Okan zaten bu aralar yok, olsa da HA yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. Mert (Abyss)'in 1 yada 2 tier1 i kaldı o yapar ama düzenli girmiyo zannedersem. Geriye Cem kaldı onu da fazla görmüyorum oyunda HA ihtiyacı var mı bilmiyorum.

Kısacası ya yabancılardan hergün HA yapacak adam bulup anlaşıcaz 4 kişi, ya da pickup group yapıcaz o da 99% patlıyo HA'lerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

mert anlamadım tam? =)

Can'ın kızdığı adamlara beddua etmesi...

Can'ın healer diye ellerini açıp dua etmesi...

bence raid içinde dua edebilir hatta league kurarsak tekrar, Can'a Metropolis camiinde hutbe okutalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilanar

Yok artık 23:40ta oyuna giriyorum ve kimse online değil bizden.

emre ve can müsait değildi bu hafta yanılmıyorsam. normal de bu ihtiyarlar 7/24 online... benim durumumu biliyorsun zaten... cem ise askere gitmesi yaklaştığından mütevellit ailesi, arkadaşları ile daha çok zaman geçiriyor olabilir. okan'ı dragon age evrenine kaptırdık... kulağından çekip getirmek lazım...
  • Ya emre bir sorum olacak. Oyunu aldığımda 30 günlük Bedava süreyi aktive etme keyini kullanmadan Trpsn den 30günlük ödeme planı satın alsam, şuanki tr hesabımla oynayamazmıyım acaba hiç bir bilgin varmı yada arkadaş çevrenden öyle oynayan oyunu.
  • Oynayamazsın. Oyunu aktive edemiyosun çünkü. Redeem key sadece 30 gün bedavaya yaramıyor aynı zamanda oyunu aktive etmeye yarıyor.
  • Arkadaslar dun kendime yeni bir hesap actim sorcerer/healer ismi Muhtar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0sehzade0o

Arkadaslar dun kendime yeni bir hesap actim sorcerer/healer ismi Muhtar :)

Abi kusura bakma ama özellikle sorcery istemiyorsan, plant açsan daha çok faydan olur bize plant healerımız olmayacak bir kaç hafta sonra... o boşluğu tamamlayabilirdin ama illa sorcery oynamak istiyorsan senin seçimin tabii
  • @ejderha

Anılın dediği gibi malesef oyunu aktive etmen lazım..Çağatay diye bı arkadasimiz denedi o sekilde beceremedi ve yeni oyun aldı deneme bile derim ben...trophy önemsediğini biliorum ama İnan bu oyunun dandik 13 trophysi var hakikaten değmez sadece bunu farklı acc oyna benim de lvl8 ana acc var sdc Dcuoyu uk psnden oynuorum başka konsolda oynuomus gibi duşun ;)
  • Arkadaslar herkes oyunu oynadığı psnlerini yazabilir mi bu sekilde kimin online olduğunu daha kolay takip edebiliriz. Friend listden daha kolay olur. Zaten bazılarının 1 den fazla karakter var. Böyle daha kolay olacak. Oyuna girmeden de girebiliriz. Benimki cem-bender
    Emre ilk sayfayı da update eder mısın bu yazılanlara göre.
  • benim psn numaram: Sehzade-
    ve birde dusundum de benim nature healer ile baslamam
    sanki daha fazla kafama yatti arkadaslar siz ne dersiniz sorc yada nature
    zaten aslinda baska serverde lvl 30 sorc-healer var
    ha birde cok cabuk lvl yapmam icin birinizin bana lvlerde yardim etmesi lazim
    artik kim kendini feda ederse ;P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0sehzade0o -- 18 Mart 2011; 12:42:16 >
  • sehzade nature healer aç

bir de PSN ID nin sonunda çizgi mi var belki yanlış yazmışsındır diye bir daha sorayım dedim..eklicem ilk sayfaya bir tek seninki eksik kaldı zaten

arkadaşlar bende herkes ekliydi yazdım direk ilk sayfaya
  • evet cizgi var Sehzade-
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

@ejderha

Anılın dediği gibi malesef oyunu aktive etmen lazım..Çağatay diye bı arkadasimiz denedi o sekilde beceremedi ve yeni oyun aldı deneme bile derim ben...trophy önemsediğini biliorum ama İnan bu oyunun dandik 13 trophysi var hakikaten değmez sadece bunu farklı acc oyna benim de lvl8 ana acc var sdc Dcuoyu uk psnden oynuorum başka konsolda oynuomus gibi duşun ;)

Teşekkür ederim emre eline sağlık, artık öyle olcak napalım zaten id hazır oyunu bekliyorum :) neyse bari ana konunun isminide değiştirseydin şimdilik yeni bir Legue kurana kadar şimdikinin ismi olursa daha iyi olur gibime geliyor.
  • şu an tek bir lig açmak için yeterli sayıda adamımız bulunmamakta bana kalırsa, ama 10 kişiyi de toparlamamız umut verici...ileride unwanteddan çıkarsak yine Maskeli Balo adı altında toplanacağımızdan bence başlığın böyle kalması uygundur, konu açılışını zahmet edip okuyan zaten detayları direkt öğrenecektir
  • Benimde bu haftadan sonra vizelerim başlıyo ondan çok girmiyebilirim sadece günlük duoları yapabilirim sanırım. Ama haftasonu, cumartesi veya pazar 1 raid saati ayarlayalım da o saatte herkez hazır olsun. Bu arada bir HA grubu oluşturmamız lazım ben hergün healer/tank aramaktan yoruluyorum resmen :D Bide silah sorunum var tabi şimdiye kadar sadece 10 tane HA yapabilmişim bunlardada hep ya healer yada cont silahı çıktı Dmgda da Dmg olarak yazmadığı için her önüne gelen need, greed yapıyo uçuyo gidiyo silah :D
  • shin sana tavsiyem ilk sayfadaki isimleri oyun ve psn.den arkadaş olarak eklemen ve onlarla bağlantıya geçmen
    oyun içinde direk ayarlarsınız aramızda tier1i bitirmiş benim bildiğim sadece 3 kişi var moundor kaptan ve ben
    diğerleri hala zaten duo ve hard alert yapmalılar mark of triumph için ve yapıolardır da o yüzden onlarla bağlantıya geç oyun içinde...tüm isimler yazıo herkesin ismi herkesin listesinde hem psnde hem dcuonlineda olursa daha rahat ederiz
  • arkadaşlar ilk sayfada en başa raid zamanımızı yazıyorum, bundan sonra arkadaşlarımızla konuşup kararlaştırdığımız tarih ve saati hep oraya koyacağım kontrol edebilirsiniz; her perşembe yenilicem bu bilgiyi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 18 Mart 2011; 20:23:34 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.