Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar raidimiz bugün çok güzel geçti...üstüste önce batcave outer caverns sonra khandaq.a girdik

outer cavernsi full tamamladık, controller olarak okan aramıza katılamadığından dışarıdan adam almak zorunda kaldık ayrıca bir de tank bulmak zorunda kaldık dışarıdan..çağatay(KAJIRO) ice tank olarak iyi bir şekilde gelebilirse aramıza çok iyi olur çünkü bu gelen adam fire tanktı ancak tanklamanın Tsinden anlamıyordu..malesef düşen tank itemleri de ona gitti o kısım biraz üzücü oldu...bundan sonraki raidlerde okan da aramıza katılabilirse iyi olur, ne kadar full bizim grupla çıkarsak o kadar lootlar grup içinde kalır en azından yabancıya gitmez

khandaq da iyi başladı..tank yine dışarıdan geldi diğer aptal lootları alıp at hırsızı gibi sırra kadem basınca ama hızlı ilerledik..bağlantı problemleri biraz can sıkıcı oldu burada benim mesela frame rate düştüğü için devamlı çıkmak zorunda kaldım ben çıkınca yerime saçma sapan random adamlar girdi aynı şeklde shin de birkaç kez çıktı girene kadar yeri doldu adama git deriz gitmez binbir terane...son bossa gelince biraz sinirler gerildi e black adam da sağlam strateji ve sabır istediği için ben geri girdiğimde grubumuz çoktan yarılanımştı bile =)

aramıza 2 tane plant healer gelio, cem askere gidince yerini doldurabilirler umarım biri lvl30 oldu bile diğeri de hızla yol almakta

bundan sonra 8imiz girsek bitirmeden hayatta çıkmaz çok da güzel bitiririz raidleri

• Gerçekten çok güzeldi bugün outer caverns da dmg 1. si bile oldum :D ( Roth'un pistol kullanmaması dolayısı ile :D ) Bu arada bir tek shoulders kaldı tier 1 olmayan oda 50 MoT yakın zamanda alırım onuda. Bugün 3 tane HA yaptım 77.9 luk 3 farklı silah düştü skill sıfırlayıp onları bir denicem ama pek sanmıyorum işe yarıcaklarını.

Edit: Bu arada Şehzade bugün girersen yardım ederim yapıcak hiçbir şeyim kalmadı şu an :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 19 Mart 2011; 21:53:35 >
  • çok kötü haberim var yhaa kart işi yattı bende yatıım o derece kartı yurt içinden alabilecegim bi site söleyinnn noolur :((

• Shin tier1i tamamlıyor olman çok sevindirici bahsettigin silahlar 3.sınıf malesef 1.sınıflar raidlerden düşüyor item olarak yukarıda yer alması sebebiyle ilk düşen mor dual pistolu can.a düşünüyoruz başka bir silah düşünür musun loottan direk sana veririz onu da tam tier1 bıkac tier2 ve mor silahı kuşandın miydi gitgide kuvvetlenen grubumuz cidden raidlerde zorlanmamaya başlama yoluna girer aynen devam

Doggax lütfen Cem'in dediğini birkez daha oku yapılmış halledilmiş sekli mevcut izle bu yolu çöz bu işi
  • Ben aslında Dual Pistol istiyorum ama ilk çıkan Can a yollanır sonra çıkarsa bende onu alırım onun dışında Bow a baya alıştım bu ara o yüzden bow çıkarsa almak isterim açıkcası. Fakat şu an için seçme şansım pek yok mor olsunda hangi silah olursa olsun :D Bu arada headset'ide bu hafta içi almaya çalışıcam ama alamayadabilirim çünkü şehirdışında okuduğumdan bütcem pek yeterli olmayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 19 Mart 2011; 23:11:04 >
  • Canın sagolsun orijinal sony.ye 100tl vermektense 35tllik jabra ihtimalini de dusunebilirsin anıl bahsetmişti bu konuda daha önce bir ara belki uyar sana direk alırsın bütçeyi de sarsmaz ;)
  • Aynen bende onu düşünüyodum Teknosa da varmış 36 TL bulursam onu alıcam olmadı havale ile halledicem.

Edit : Şimdi baktım SAMSUNG WEP450 ve Jabra arasında kaldım açıkcası samsung daha bir güzel görünüyo. Ps3 ile kullanan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 20 Mart 2011; 0:39:06 >
  • kullanmadım ben ama jabra çalışıo anıl onu kullanıo ondan önerdim
    yoksa direk sony orijinal öneriyorum para verdikten sonra işe yarasın bari
    bizim okanın vardı adam volume over time yiodu gümbür gümbür gürlerken 5dk sonra fısır fısır göçüodu sesi geçmişler ola sadece bizi dinliodu sonra
  • beyler hesabı açtım oyundaki Nick'im Neutralizer ilk sayfada bulunan arkadaşların hepsini ekledim friend liste metropolis de görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menethiil -- 20 Mart 2011; 0:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moundor

Ejderhalordu
    Sen en iyisi git oyunu steamden indir turk bilgisayarında oyna. Sen de rahat et biz de. Ps3 sana göre değil.

Sana ne rahatsızlığım dokunmuş kardeş. Ve emin ol ps3 ü senden daha fazla hak ediyorum ben. Birilerine bir şeyler söylerken iki kere düşünün. Evet haklısın her lafımda bunu söylüyor olabilirim kafayı buna takmışta olabilirim ama bu size birilerini rencide edicek laflar söyleme hakkını vermiyor ve 2. si orada dikkat edersen ben emre kardeşle muhattap oldum onun ismini kullandım sana cevap hakkı düşmüyor kardeşim nerde ne zaman söze girilmesini gerektiğini öğrenin biraz. Emre benim hangi amaçla yazdığımı neler hissetiğimi biliyor, neyse konuyu uzatmıyacağım artık tek kelime etmiyorum bu konuda

Emre Kardeşim oyunu aldığımda senle irtibata geçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 20 Mart 2011; 2:21:53 >

• Ha bu arada emre şuan hangi class eksiğin var, ona göre bir karakter açmayı düşünüyorum birşeyler secicem oyunu öğlen gibi shopto dan spariş vermeyi düşünüyorum biraz kasıcak ama olsun artık napalım daha fazla bekleyemiycem heralde :) Killzone 3 ü aldım dr den o yüzden pek param kalmasada eh napalım :) Bir şekilde dc üniversede para bulcaz artık. :)
  • Sıkma kendini ya ne zaman para bulursan o zaman alırsın oyunu. Ama alırsan sanırım tank olman gerekicek yine emre'ye sorarsın tabi. En iyi tank ice olanlar o yüzden ice tank açmanı öneririm ben. Bu arada bugün teknosaya gidicem jabra varsa onu alıp gelirim.

Edit: şimdi baktımda controller a daha fazla ihtiyacımız var gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 20 Mart 2011; 11:00:00 >
  • Menethiil bgn oyunu açınca seni bulim ilk sayfaya da yazicam power neydi senin söylemiş miydin?

Ejderha simdilik bir ice tank ve bir gadgets controller gerekli gruba ice tankımız var bir tane lvl30a gelio Çağatay..gadgets controller daha faydalı olacaktır bizler için..

Yaşanılan tartışmayla ilgili olarak; diyaloga girdiğin iki arkadasimiz da kaptan ve moundor oyunu sıklıkla oynadığım arkadaslarım benim, ve her ikisi de -eminim ki sen de öylesin- çok iyi cocuklardir..senin tekrar tekrar tekrar ve tekrar ki buna sen de deginmissin tr psn üzerinden çıkar mı çıktı mı şeklindeki yazıların belki oyunu güç bela yurtdışından getirticek ve aramıza katılcak arkadaşları lüzumsuz beklemeye itebilir sebebiyle gerildiler, hepimizi germeye başladı bir süre sonra ve kabul etmelisin ki bir olayın kendini tekrarlaması insanları gerebilir..Allah'tan vermiş oldugun oyunu getirtme kararı gereksiz uzamasına son verir bu durumun ne sen 13 dandik trophy için beklemiş olursun ne de daha fazla gerginlik yaşanır

ligin adını beğenmemen, forum başlığını değiştirin demen, adamları hileli değil düzgün kesin demen niyetin iyi dahi olsa tarafsız şekilde okursan antipatik durabiliyor ve aralıksız TR PSN TR PSN hiç çıkmicak gerginliklere yol açıyor...bugüne kadar oyun içinde kimse kimseye kızmadı kimse kimseyi kırmadı darılmadı her yeni gelene kucak açıldı elden geldiğince yardıma çalışıldı..bunun böyle devam etmesi için herkes üzerine düşeni yapmakta

Herkes bu oyunu bir grup olarak oynuo su an ben onla muhattabım bunu sevmem bunla pek konuşmam seklinde yaklaşımlar yanlış yaklasimlardir unutma haksız bile olduğu düşünülse her tepkinin bir sebebi vardır

Benim önerim sonuca bağlanmayacak bu tartismayı tekrarlanmamasi ve uzatilmamasi yönünde bugüne kadar gerginlik yasamadık hiçbir zaman oynarken senden de oyunu alınca bu dogrultuda davranmanı rica ediorum..burda hepimiz birbirimizle oyun içinde tanıştık daha önceden bir tanışıklığımız yok, tüm arkadaşlık burada gelişti, hiç kendini savunmaya geçme açıklama da yapma, bundan sonra inşallah oyunu da getirtirsin sadece oyunla ilgili konuşursak herşey aynı düzgünlükte ilerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 20 Mart 2011; 12:53:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

Menethiil bgn oyunu açınca seni bulim ilk sayfaya da yazicam power neydi senin söylemiş miydin?

Ejderha simdilik bir ice tank ve bir gadgets controller gerekli gruba ice tankımız var bir tane lvl30a gelio Çağatay..gadgets controller daha faydalı olacaktır bizler için..

Yaşanılan tartışmayla ilgili olarak; diyaloga girdiğin iki arkadasimiz da kaptan ve moundor oyunu sıklıkla oynadığım arkadaslarım benim, ve her ikisi de -eminim ki sen de öylesin- çok iyi cocuklardir..senin tekrar tekrar tekrar ve tekrar ki buna sen de deginmissin tr psn üzerinden çıkar mı çıktı mı şeklindeki yazıların belki oyunu güç bela yurtdışından getirticek ve aramıza katılcak arkadaşları lüzumsuz beklemeye itebilir sebebiyle gerildiler, hepimizi germeye başladı bir süre sonra ve kabul etmelisin ki bir olayın kendini tekrarlaması insanları gerebilir..Allah'tan vermiş oldugun oyunu getirtme kararı gereksiz uzamasına son verir bu durumun ne sen 13 dandik trophy için beklemiş olursun ne de daha fazla gerginlik yaşanır

ligin adını beğenmemen, forum başlığını değiştirin demen, adamları hileli değil düzgün kesin demen niyetin iyi dahi olsa tarafsız şekilde okursan antipatik durabiliyor ve aralıksız TR PSN TR PSN hiç çıkmicak gerginliklere yol açıyor...bugüne kadar oyun içinde kimse kimseye kızmadı kimse kimseyi kırmadı darılmadı her yeni gelene kucak açıldı elden geldiğince yardıma çalışıldı..bunun böyle devam etmesi için herkes üzerine düşeni yapmakta

Herkes bu oyunu bir grup olarak oynuo su an ben onla muhattabım bunu sevmem bunla pek konuşmam seklinde yaklaşımlar yanlış yaklasimlardir unutma haksız bile olduğu düşünülse her tepkinin bir sebebi vardır

Benim önerim sonuca bağlanmayacak bu tartismayı tekrarlanmamasi ve uzatilmamasi yönünde bugüne kadar gerginlik yasamadık hiçbir zaman oynarken senden de oyunu alınca bu dogrultuda davranmanı rica ediorum..burda hepimiz birbirimizle oyun içinde tanıştık daha önceden bir tanışıklığımız yok, tüm arkadaşlık burada gelişti, hiç kendini savunmaya geçme açıklama da yapma, bundan sonra inşallah oyunu da getirtirsin sadece oyunla ilgili konuşursak herşey aynı düzgünlükte ilerler.

tabiki emre onlarada hak veriyorum bu benim karakterimde var kafama bişi takıldımı yapana kadar peşini bırakmıyorum ama insanların olur olmadık cevaplar yazması canımı sıkıyor yok ps3 sana göre değil yok bilmemne.. 28 yaşında insanım böyle şeylerden haz etmiyorum evet farkındayım bazı şeyleri aşırı uzattım bu konuyada değindim. Neyse konu hakkında bişi konuşmuycam zaten artık, ice tank ya healer açmayı düşünüyordum ben neyse artık oyun gelince bakarız bişiler. Neyse bu konu hakkındada son bişiy diyorum, niyetim kötü değil ve hiçte kötü olmadı amacım ne birini kızdırmak nede ortamı germekti, yanlış anlaşılmalar oldu herkesten özür diliyorum kafanızı şişirdiğim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 20 Mart 2011; 14:59:56 >

• Emre kardeşim şu dakika itibarı ile oyunu aldım shoptodan 43.72€ a geldi royal mail ile kargolattım ki izleme nosu olsun :) cuma günü elimde olur diye tahmin ediyorum. Bana kızgın olabilirsiniz benle oynamak istemeyede bilirsiniz bunu anlayışla karşılarım isterseniz sizle takılırım istemezseniz bende ona göre bir server secerim artık kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 20 Mart 2011; 18:54:59 >
  • oh bee ejderha lordu shopto da bişe almışş umarım msjıma güzel bi yorum verirde bende gelirim :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

Emre kardeşim şu dakika itibarı ile oyunu aldım shoptodan 43.72� a geldi royal mail ile kargolattım ki izleme nosu olsun :) cuma günü elimde olur diye tahmin ediyorum. Bana kızgın olabilirsiniz benle oynamak istemeyede bilirsiniz bunu anlayışla karşılarım isterseniz sizle takılırım istemezseniz bende ona göre bir server secerim artık kendime.

hayırlı olsun oyunun serverımızı biliosun ilk sayfada da yazıo Absolute Power sen karakterini aç gel..senle oynamak istemek istememek die bişey yok bu bi oyun sonuçta şu an yanılmıosam 10-11 kişiyiz cem askere gidince bile 10 kişi falan kalıyor ki bu güzel bi sayı en azından 1 raid grubu çıkıor..seni istememe die bişey yok, raid grubunda o safhaya geldiğinde rolüne göre ve mevcut kadroya göre ayarlamalarımızı yaparız, hemen hemen herkes lvl30a yaklaştı illa ki dışarıda kalanlar olacaktır onlar da şu an tekrar maskeli balo adıyla ayrılmayı düşündüğümüz unwanted liginden bizi tanıyanlarla birleşerek yapabilirler raidlerini..benim hayalim düzgün dağılımlı 16 kişi çıkarmak tam 2 raid grubu, bu da her rolden (cont heal tank ve dps) 4er kişi gerektirior...sen de gelirsin maskeli baloya lvl30 öncesi olanlar varsa onlarla quest lvl30 sonrası oynayanlar için de duo ve hard alerte adam bulursun duo ve hard alertten sıtkını sıyırmış tier1 tamamlamış sadece 3 kişi var şu an..gruba adam bulmakta sıkıntı çekmezsin yani..bu hafta muhtemel ayrı lige geçeriz geldin mi sana zahmet power ve oyun içi nickini yazarsan ilk sayfaya eklerim seni..tekrar hayırlı olsun oyun umarım beklediğine değecek kadar beğenirsin

bundan sonra gelenler de ilk sayfaya göre açarsa süper olur rol dağılımına göre şimdilik tank ve controller açığımız var gibi cem gidince de 1 healera daha ihtiyaç olabilir..tank açacaklar lütfen ice tank açsın tekrar hatırlatayım ben bilseydim armor avantajlarını falan ice açardım..

• quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

Emre kardeşim şu dakika itibarı ile oyunu aldım shoptodan 43.72� a geldi royal mail ile kargolattım ki izleme nosu olsun :) cuma günü elimde olur diye tahmin ediyorum. Bana kızgın olabilirsiniz benle oynamak istemeyede bilirsiniz bunu anlayışla karşılarım isterseniz sizle takılırım istemezseniz bende ona göre bir server secerim artık kendime.

hayırlı olsun oyunun serverımızı biliosun ilk sayfada da yazıo Absolute Power sen karakterini aç gel..senle oynamak istemek istememek die bişey yok bu bi oyun sonuçta şu an yanılmıosam 10-11 kişiyiz cem askere gidince bile 10 kişi falan kalıyor ki bu güzel bi sayı en azından 1 raid grubu çıkıor..seni istememe die bişey yok, raid grubunda o safhaya geldiğinde rolüne göre ve mevcut kadroya göre ayarlamalarımızı yaparız, hemen hemen herkes lvl30a yaklaştı illa ki dışarıda kalanlar olacaktır onlar da şu an tekrar maskeli balo adıyla ayrılmayı düşündüğümüz unwanted liginden bizi tanıyanlarla birleşerek yapabilirler raidlerini..benim hayalim düzgün dağılımlı 16 kişi çıkarmak tam 2 raid grubu, bu da her rolden (cont heal tank ve dps) 4er kişi gerektirior...sen de gelirsin maskeli baloya lvl30 öncesi olanlar varsa onlarla quest lvl30 sonrası oynayanlar için de duo ve hard alerte adam bulursun duo ve hard alertten sıtkını sıyırmış tier1 tamamlamış sadece 3 kişi var şu an..gruba adam bulmakta sıkıntı çekmezsin yani..bu hafta muhtemel ayrı lige geçeriz geldin mi sana zahmet power ve oyun içi nickini yazarsan ilk sayfaya eklerim seni..tekrar hayırlı olsun oyun umarım beklediğine değecek kadar beğenirsin

bundan sonra gelenler de ilk sayfaya göre açarsa süper olur rol dağılımına göre şimdilik tank ve controller açığımız var gibi cem gidince de 1 healera daha ihtiyaç olabilir..tank açacaklar lütfen ice tank açsın tekrar hatırlatayım ben bilseydim armor avantajlarını falan ice açardım..

Tamam emre ıce tank yada healer açmayı düsünüyordum artık oyuna girerken ona göre karar vericem.

quote:

Orijinalden alıntı: doggax

oh bee ejderha lordu shopto da bişe almışş umarım msjıma güzel bi yorum verirde bende gelirim :((

Yoruma gelince hocam benim kredi kartım yurtdışı alışverişe açık şubeden internet alışverişine açtırmıştım o yüzden sorun olmuyo genelde. Gerekli açıklamayı sana özel mesajda yazdım için rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 20 Mart 2011; 20:20:24 >

• Bende bugün Jabra model bir blutooth kulaklık aldım sonunda. 29 tl di teknosada çok şaşırdım açıkcası :D :D 32 MoT var 2 gün sonra bütün armorlar toplanıyor. İlk defa bir günde 4 alert yaptım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 20 Mart 2011; 21:13:07 >
  • Lig'te su an ice tank da var Healer da var ancak sadece 2 adet controller var hatta gadget controller hiç yok. Raidlerde yer bulma sıkıntısı olmaması için göz önünde bulundurulmali. Aksi takdirde random bir controller girebilirken kendi ligimizdekiler disarda kalabilir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.