Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bankaya bugun para yatırdım diyelim 12 saat sonra kart tekrar aktivasyona geçer dimi kullanım için ??? ooldurr özelden msj yazın haa buraya bakmak zor oluyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: doggax

şimdi bankaya bugun para yatırdım diyelim 12 saat sonra kart tekrar aktivasyona geçer dimi kullanım için ??? ooldurr özelden msj yazın haa buraya bakmak zor oluyo :D

Geçer büyük ihtimal merak etme.
  • Emre bugun en gec yarin lvl 30 nature healer ortaligi dagitmaya gelior:p su an 23 sayilirim
  • dadlum nooluyo burda ben varım :DD yarın bi öglen gelim alim şu lanet kartı yiha yapacam hemen mark mark mark
  • Roth ve bender in yardimi ile su an lvl 30 olmaktayim :) nature healer
  • Doggax; Abyss ve Bender bizim healerlar malesef su an raidde yer yok..shin cevap yazmamış aksam 16:00-16:30 gibi girerim ben eğer toplandiysak yaparız..haberlesiriz zaten muhakkak bakalm brotha eye kesilio mu kesilmio mu
  • Emre raid'e başlamaya karar verdiğinizde beni uzun uzun çaldırırsan memnun olurum.
  • tamam anıl mutlaka aricam rahat ol
  • Emre hic olmaz ise bizden biri dps olarak girmeli benim gear kotu zaten ben yapamam ama belki baskasi vardir ve baya healerimiz var simdi keske ice tank silmeseydim
  • Bence de durabilirdi raide bile sokmuştuk onu ama neyse artık sen hızla healerini hazır hale getirmeye bak
  • Bu ne hırs arkadaslar biz ilk raidimize girmeden önce 2 hafta boyunca her gün online olmamıza rağmen alert ve duo yapmıştık. Raid girdiğimizde tier 1 armorlarin yarıdan fazlası vardı.
    Her şey sırayla.
  • shopto instatn kod yapmıyo türkiyeye psn storeden could not be add your vallet diyoo nerden alabilirim başka ?
  • theKaptanla konuş bi o yardımcı olabilir belki oyun getiren arkadaşı var adamın bir ona sor
  • Arkadaslar tarihi henüz belli diil ama yeni updatein detayları açıklandı

Two-Face Instance: You follow Two-Face into Penguin's hideout and try to take out the bird's smuggling operation. Two-Face will either "help or hinder your efforts" based on a coin flip.

Legends PvP: Two-Face becomes a playable character in "Play as Iconic" PvP mode.

New Fixes: Look for improvements to social aspects of the game, grouping and server stability. There are some new abilities, too.

Batcave 3 Raid: The third -- and final -- Batcave raid pits Level 30 players against an OMAC-infected Batman who has teamed up with Brainiac's Avatar of Technology.
  • emreeee ebay.co.uk dan aldım 3-4 gün dio gelmesi yihhaaa çok mutluyum peder bu ay 1kruş bile yok diyo neyse sonunda gavuşazagım :DD
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moundor -- 22 Mart 2011; 16:01:39 >
  • Hayirli olsun güle güle kullan :)
  • ice tank açıcam ben emre oyun geldiği gibi.
  • @ejderha

hayırlı olsun özellikle 2 tam raid grubu hedefimizde bize yardımcı olacaktır...şimdilik bir fire tank bir ice tank var birer tane daha iyi olur...yeni gelecek varsa zaten listeden de görebileceği gibi sorcery healer ve gadgets controller da lazım gruba birinden tek birinden hiç yok..

bugün bir kez daha batcave inner sanctum denedik, bu sefer grubun dışarıdan gelen üyelerinin de itemlar çok iyiydi baya kuvvetli bir grup olarak çok hızlı şekilde normal iki bossu tek seferde öldürerek son boss olan brother eye'a adeta uçtuk...ama brother eye şaka gibi...hakikaten epey bir süre oraya gelip iyi günler dileyip birbirimize çıkacaz gibi çünkü abartı zor full tier2 falan mı girilmesi lazım artık herşey güzel giderken ve herkes pür dikkat oynarken 5 saniyeden kısa sürede grubun yarısı gidio ve wipe yenio...herkes ciddi ciddi tier1 fulleyip tier2den bikaç parça giymeden ya da hepimizin refleksleri müthiş hızlanma falan göstermeden alınabilir gibi değil...

• ya emre benim ismim geçmiyo ya ilk sayfada kendimi dışlanmış gibi hissediom :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.