Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğan unutmusum nature miydin? Disardayim yarın ekliim eve geçince kusura bakma :)
  • Healloris i nası unuttun yaaa bu sefer kesinlikle darıldım git köşeye 5 dakka utan gel :D
  • ya emre ben pazar akşamı siparisi vermiştim royal mailde postaladık diyor sadece pazartesi günü için, daha deniz aşırı gönderim mesajı gelmedi acaba yarın gelirmi o mesaj cumada elimde olur tahmin ediyorum ama bilemiycem.

bak sadece bu gönderim mesajı var.

We have received your item, posted on 21/03/11 and it is being processed for delivery abroad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 23 Mart 2011; 23:24:05 >
  • We have received your item, posted on 21/03/11 and it is being processed for delivery abroad.

Siparisiniz alindi postalamak icin hazirlaniyor.
  • Hahah healloris unutmadım nature miydi onu anımsamadım :)

@ejderha pttden kontrol etmeye çalış sana verilen tracking no ile..orda çıktı miydi yurda giriş yaptı demek pzt yolladilarsa cuma elinde olması lazım en kötü Pazartesi gelir
  • satıcıya bu ürünün track numarası varmı diye mail attım ürünün altında yazmıyordu adam bana:

Dear Customer!

Thank you for buying this item.

If you give us full permission to email the code to your
    attention it will be great.

It is safer & quicker.

It will be emailed to the email address registered with paypal
    within 24/48 hrs of your response.

Email will be sent by Bybygames.com.

Please, note no postage fees will be refunded but voucher codes
    to save on next purchase will be emailed.

Please,confirm what would you like to do.

On the other hand, for more information about our product please
    visit us at Bybygames.com

Best regards,

Bybygames.com Team iyi ing si olan varmıı benimki yetmio :)
  • translate.google kullanmayı dene.

senden kodu email atmak için izin istiyorlar. paypal accountundaki email adresine yollayabilirlermiş. posta için aldıkları parayı iade etmeyecekler. bunu onaylarsan yollayacaklarmış email olarak.

benim sana önerdiğim yöntemi kullansaydın hemen eline geçecekti...
  • paypal hesabı açtım ilişkilendirdim daha napacam?
  • doğan adamlar senden onay tarzı birşey istemiş mail adresini yolla birkez daha iste o şekilde yollasınlar

bir de seni ilk sayfaya ekledim, plant healerdı dimi yanlış hatırlamıorum
  • dogru plant :D
  • doğan bir ara benderi bul sana bilgi versin loadoutla ilgili o baya uğraştı respec üstüne respec attı öyle belirledi kendi loadoutnu işine yarar diye düşünüorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

Hahah healloris unutmadım nature miydi onu anımsamadım :)

@ejderha pttden kontrol etmeye çalış sana verilen tracking no ile..orda çıktı miydi yurda giriş yaptı demek pzt yolladilarsa cuma elinde olması lazım en kötü Pazartesi gelir

yok be emre baktım şimdi hala türkiyeye giriş yapmamış zaten royal maildeki yazıda değişmedi zaten türkiyeye varmak üzere deniz aşırı posta servisi ile yolladık diye genelde o mesaj daha gelmedi hala bekletiyor bu normal değil ya ben daha evvelde burdan alışveri yaptım bir kaç kez, siparişi verdikten sonra 3. gün deniz aşırı servisinle yolladık diorları cuma günüde elime geçiyordu. bu sefer niye gecikti anlamadım ulan heyecanla bekliyoz ya ondan sarkar şimdi birde postaneden çalınır falan uğraş dur. :)

• emre sen bana adresini şuraya yaz adam sana yollar mailine dedin yaa bende yazdım

Dear bybygames2009,

my mail address, as it is seen in my paypal account, is doggaxd@yahoo.com
    I approve you to send me the redeem code via e-mail

buraya benim alacagım kartın resmi flana var galiba beklicem adamın bana yollaması için
  • @doggax

sen adama bunu yolladıysan sıkıntı yok bekle geri dönmesini 24 saate dönerim falan yazmıştı bir önceki yerde...sana tavsiyem cem burda bas bas bağrındı hadi eskide kaldı unuttun ona pm.den falan sorsan o bir yerden almıştı direk onun aldığı yeri bulurdun böylece şimdiye oynuodun bidahakine türkiyede bulamazsan aklında bulunsun

@ejderha

umarım öyle bir aksilik yaşamazsın sinir bozucu olur, sen ptt.den bulmayı dene habire orda kaydı açıldı mıydı kurtardın
  • artık oyunu psnden indirebilirsiniz. hiç bir sıkıntı yaşamadan oynayabilirsiniz. bundan sonraki alacak arkadaşlar direk psnden alsınlar.
  • oooo downloadable mı çıktı..vay anasını...hayırlı olsun herkese zaten eşek yüküyle install yaptığından böylesi daha mantıklı olacaktı...artık almak isteyenler rahatça indirsin
  • Evet psn e gelmiş emre bende şimdi gördüm uk hesabına geçmiştim hatırlarsan ama psn saçmalamaya başladı 90 günlük oyun süresinin ne kadar olduğuna bakayım bir dedim girişime izin vermedi bu içerik ülkene uygun değil diyor ulan uk hesabından giriyom ne uygun değili anlamadım gitti aylığı nasıl alıcaz peki.?
  • Aynı saçmalığı bana da yapmıştı ama legends plan alabilmiştim oyun icinden girince..o tarz bi fırsat alabilirsin diye düşünüyorum

En olmadı psn wallet dolu tut otomatik yenilio süren bitince aylık 10£dan
  • emre oyunun en sexy healerini niye sonlara attın Healloris duymasın valla alınır ... :)
  • Hahaha..en son seni yazinca öyle oldu cem askere gidince onu alicam en assa özel tribute kosesi yapicam :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.