Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben de dün gece bir türlü giremedim oyuna...sen ps3ü bir resetle modemi de öyle ondan sonra network settingsden bak nat type fln 2 olsun ne bilim çok anlamıorum ben de googledan bir arat istersen...ama ps3 ve modem reseti muhakkak gerekli
  • saol ya modemi resetleyince düzldi :D bu hafta raid fln olacakmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doggax -- 25 Mart 2011; 16:50:07 >
  • arkadaşlar, bu haftaki raid saatimizi 27 mart pazar saat 16:00 olarak düşünüyorum, bana şimdilik uyanı bu saattir...lütfen aşağıda yer vereceğim arkadaşlarımız, foruma bakanlar bakmayanlara haber ederek, burada raid için müsait olup olmayacaklarını belirtsinler, bu gün ya da saat kime uymuosa kendine uyanları belirtirse ona göre ayarlamaya çalışırız. belirlendiğinde başlığa yazarım. herkes cevap attıktan sonra ben görmemiş olabilirim, bir arkadaşımız bana kararlaştırılanı msj atarsa sevinirim, ben görürsem zaten yazarım.

RAID GRUBU

Healer - Bender, Abyss
    Controller - Zaman, Kaiser Soze
    Dps - Roth, Ryujin Jakka
    Tank - Nightsky, XXXX

malesef henüz ikinci tankımızı bulamamaktayız, dışarıdan çalışıyoruz..umarım kalanlar bizden olur da bari lootlar saçma sapan heriflere gitmesin..

@Doggax

Doğan sen plant healersın, şu an senin görevini Cem üstlenmekte, o sebeple bu raide seni davet edemioruz..Mert(Abyss) gelemese bile genelde healerların bir sorcery bir plant olması daha mantıklı ama defalarca belirtmemize karşın bir şekilde yine plant healer fazlalığı var bir türlü denge kurulamıyor neyse yeni arkadaşlar katıldıkça düzelir...iki plant de idare edilir zorunda kalınırsa

daha önce de belirttim muhakkak dışarıda kalacak ve yabancılarla raid yapacak bir grup o l a c a k. çünkü sadece 8 kişi gelebilio..ideali 16 kişilik bir kadroyla rahat rahat ayarlayıp yapmak, ama biraz zor gözüküo bundan sonra gelecek her allahın kulu cidden düşünerek karakter açmalı aksi takdirde ikinci grup badem olur gothamda kovalamaca oynanması söz konusu olur, bu da üzücü olur....zaten epey bir süre yabancılarla karışılacak ama 16 kişi olunca inşallah herkes söz dinleyip düzgün roller seçmiş olur.

hepinize iyi oyunlar dilioyrum

• pazar günü imkansız benim girmem cumartesi boşum. öğlen 1 gibi toplanmaya başlasak daha iyi olur.
  • ya sinir oldum hala göndermemişler oyunu hala royal mailde ürününüz gönderilmek için hazılanıyor diyor ulan 1 hafta oldu oyunu pazar akşamı aldım hafta bitti oyun yok kaldık önümüzdeki haftaya keşke 1-2 gün daha bekleseydimde psn den alsaydım neyse.
  • Valla yarın benim gelmem %1 falan ama full toplaninca can cem Mert anil lutfen biriniz arayın önce gelemiosam dışarıdan sorun tank..pazar müsait olursanız yarın yapamicak olursanız yazın olmadı öyle deneriz..en kötü yapılamazsa haftasonu gecen hafta salı olduğu gibi haftaici bir gün pzt salı cars resetlenmeden yapmayı deneriz..haber edersiniz
  • vala bana her saat uygun psn ye msj faln atın olmadı burdan gelirim ihtiyaç olursa :)
  • Öğlen 1 gibi gelirim, toplanabilirsek toplanırız.
  • Benim bugün 4 de çıkmam lazım büyük ihtimal 6 gibi evde olurum yani sizede uyarsa gece yapabiliriz raid'i. Pazar günümde tamamen boş eğer herkeze uyarsa benim için en rahatı pazar günü olur ( Şehirdışında olmadığımdan Raid'de bağlantı sorunu yaşamıcam inş bu sefer :D )

Edit: Dün Ice Tank açtım sıkıntıdan :D 13 lwl felan şu an yavaştan onu kasıcam :D CptFrankCastle nick ekleyin de arada bir birini göriyim online :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 26 Mart 2011; 10:38:47 >
  • shin senin karakterde tier1 tamamlanmış mıydı?
    tier 2 kaç tane var? bi de hiç raidden tier1,5 düştü mü sana? merak ettim

aklında bulunsun can cem ve ben genelde pvp.de oluoruz canın sıkılınca yeni karakterle de oyniabilirsin istersen pvpye de gelebilirsin o da eğlenceli
  • Benim armor full ama T1 degil hepsi 2 tanesi felan t1 den daha iyi o yuzden giyiyorum.Sanirim head ve cape raidden dustu bana. T2 de bir kolluklar var 27 MoD var su an 2 tane raid yapsam sanirim alabilirim T2 kanat. Benim en onemli ihtiyacim 97 lik bir silah oda olsa super olucak. Ben zaten bu ara sadece yildizli gorevleri yapiyorum birde PvP yapmaya calisiyorum ama genelde kimse girmiyo bolumlere yapamiyorum. Yani siz yapicaginiz zaman adam eksikse haber verin bana oyunda olursam kesin gelirim. 4 parca pvp armor topladim yavas yavas tamamliyorum onlarida .
  • Beyler, oyunu almak isteyenler artık yurt dışı ile uğraşmak zorunda değil. PS Store'dan digital download gelmiş, Steam'den indirir gibi.

http://www.dcuniverseonline.com/ps3digital/
  • Bence yeni kurulacak lig ismi içinde türk barındırmalı. Nedenide bizimde oyunda yoğunlukta olduğumuzu göstermek aslında. Yani eğer kendi ligimizi açarsak Absolute Power da diğer 3-4 büyük lig arasına giricez bu durumda türk olarak tanınmamız çok daha işe yarıcaktır bence . Turkish Patriots iyi olurdu mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 26 Mart 2011; 15:11:10 >
  • sinir oldum ya oyun bir haftada gelmedi önümüzdeki haftaya kaldı artık ya naptılar royal mail kargoyu mu kaybetti naptı anlamadım gitti ya.

shopto bu bilgi var
    SORC59206
    20/03/2011 43.72€ DC Universe Online
    Royal Mail: XXXXXXXXXGB
    Turkey Post: XXXXXXXXGB
    COMPLETED/DISPATCHED

royal mailde ise bu

We have received your item, posted on 21/03/11 and it is being processed for delivery abroad.

saçmalığa bakınya ilkkez böyle bişi geldi başıma hep shoptodan aldım ben oyunları, shopto oyunu ayın 20 sinde royal maile vermiş, royal mail 21 inde göndermek için hazırlıklara başlamış hala da göndercek. anlamadım gitti oyun türkiyeyede girmemiş.

1- ya bu adamların yoğun bir türkiye siparişleri var hepsini beraber yollamak için beklettiler öteki haftaya sarkıttılar.
    2- ya bu adamlar bu oyunu bir şekilde cep yaptılar yada kaybettiler.
    3- yada bu oyun gümrükte takıldı orda cep yapıldı.

cünkü oyun türkiyeye girmemiş hala posya kayıtlarında yok hayret bişi ya böyle olcanı bilseydim digital alır indirirdim oyunu ya ne kascam kendimi.

• Değişik bir durum. Kolay gelsin ben de royal mail olayından çok soğudum adamlar postamı kaybedince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilanar -- 26 Mart 2011; 19:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilanar

Değişik bir durum. Kolay gelsin ben de royal mail olayından çok soğudum adamlar postamı kaybedince.

Gerçekten sinir bozucu bir durum. 109 TL fiyat kesmişler. Çöpe Gitti yazık oldu. Royal maile ticket açıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 26 Mart 2011; 19:31:34 >
  • Bulamadım nerden mail atacağımı.
  • arkadaşlar thecaptana mesaj attım ama geri dönmedi elden alabileceğim yer biliyormusunuz yardımcı olursanız
  • Ya lanet olsun !!! Bugün khandaq oynadım hala oynuyorum hatta bir tank brawler 97 lik düşürdüm sonra bir dual pistol dps için çıktı need dedim ama düşmedi neler saydım orda need diyen o kişiye :D Off tamamlıcaktım seti ya !!! Tank olarak oynamıyorum ama o tank brawler ı kullanabilirim heraldi dimi elimdeki bütün silahlardan daha iyi :D. Grup başkanı dps di ve bütün oyun boyunca dps aletleri çıktı bir bağlantı varmıdır acaba ?

Edit : İlk defa Black Adam bitirdim :D Fakat Dual Pistol'lar çok fena koydu açıkcası :D 300 k damage la damage birincisiydim ama sanırım elimdeki silahın 68 olması nedeniyle 500 k lara felan çıkamadım.T2 kanat alıcaktım ama might i fazlasıyla düşürüyodu ondan 2 MoD daha toplarsam feet alıcam inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 27 Mart 2011; 1:49:20 >
  • @darthface
    forumun en azından bir sayfasını bile okuduysan anlayabileceğin üzere elden alabileceğin bir yok. şansına gittigidiyora falan biri koyar onu alırsın. shoptodan sipariş edersin veya psn storedan indirirsin.

@ShinSekaiNoKami
    mor silah alabilseydin iyi olurmuş. düşen lootların gruptakiler ile hiç bir alakası yok tamamen random. bir dahaki sefere alırsın sıkma canını.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.