Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

quote:

Ya emre benim mailden hala bir iz yok ne iştir ben anlamadım, ilk kez böyle bişi başıma geliyor hala aynı mesaj

We have received your item, posted on 21/03/11 and it is being processed for delivery abroad.

emre nereye mail atabilirim bu konuda bir bilgin varmı yardımcı olabilecek varmı gitti 110TL çöpe olmazki ya.

Valla anlamadım ben de..shoptodan bir kere alışveriş ettim onda da sorun yasamadım ancak royal maila sorabilirsin sıkıntı onlardan kaynaklanio gibi..

emre shopto ya ticket açtım şimdi lost claim form adı altında bir başlık vardı oraya açtım dedim işte benim traking numaram bu ama bir haftadır royal mailde de hala bu bilgi mevcut oyun elime geçmedi sanırım oyunumu kaybettiler yardımcı olurmusunuz suan oyunum nerde diye bakalım ne cevap vericekler.

adamlar sitelerinde postalama tarihinden itibaren 40 iş günü geçmeden geçerli saymayacaklarını söylüyorlardı...yine bi bak bakalım belki şansın yaver gider

• denedim bir şansımı. çok moralim bozuldu ya sorma. haklıymıssın emre bu cevabı verdiler dediğin çıktı 40 gün dolmadan cacık.

Hi Erhan,

I am sorry to hear you haven't received your item yet. After 40 working days from dispatch we can begin the lost parcel claim procedure. This involves selecting the item you wish to claim for, and opting for a replacement, credit or a refund. Please then print, sign and return the form to us here at ShopTo and once the form is received we will process the claim as quickly as possible with your chosen resolution.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 28 Mart 2011; 21:43:29 >
  • emreee :D skillerimi arttırmayı biliom ben ceme sormama gerek yok cem dememe kızman dimi :D neyse explore görevlerini yapıom metropoliste bi old dutch quarter kaldı yarın gothamı bitirriim :D
  • @ejderha

bakalım bekle biraz daha eğer kaybolduğuna ikna olursan psnden indir ona da refund başvurusu yaparsın vakti gelince

@doggax

explorerları yap ayrıca gir bütün featleri incele yapabiliceklerini internetten araştır nası yapılıomuş yap mutlaka skill pointlerin artsın ciddi avantaj sağlıo
  • quote:

Ya emre benim mailden hala bir iz yok ne iştir ben anlamadım, ilk kez böyle bişi başıma geliyor hala aynı mesaj

We have received your item, posted on 21/03/11 and it is being processed for delivery abroad.

emre nereye mail atabilirim bu konuda bir bilgin varmı yardımcı olabilecek varmı gitti 110TL çöpe olmazki ya.

24 Mart'ta sipariş verdiğim oyun hala PTT üzerinden takip edilememekte muhtemelen İngiltere'de olan sorunlarla ilgili Royal Mail devlete bağlıydı diye hatırlıyorum. Neticede tek sorun sende değil Ejderhalordu bu kadar endişelenme 2-3 iş günü daha bekler PTT yada Shopto'ya mail atarız.
  • Benim kaybolan kargomun ücretini 40gün sonunda hiç sorun çıkarmadan pat diye iade ettiler. En azından onu yapıyolar.
  • Your item, posted on 21/03/11 with reference RJ7XXXXXXXGB has been passed to the overseas postal service for delivery in TURKEY.

oh be bu gün türkiyeye gelmek üzere deniz aşırı posta servisine verilmiş 2-3 güne elimde allah izin verirse oh be sevindim valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 29 Mart 2011; 22:45:33 >
  • sevindim ejderha hayırlı olsun çabuk gelsin inşallah

anıl valla sen diince hatırladım 40 gün geçti mi yaa üzerinden...yazık kayıt nosuz istedin diye böyle mi gider çöpe hiç sektirmeden resmen...direkt kayıp

darısı başına mert
  • quote:

sevindim ejderha hayırlı olsun çabuk gelsin inşallah

anıl valla sen diince hatırladım 40 gün geçti mi yaa üzerinden...yazık kayıt nosuz istedin diye böyle mi gider çöpe hiç sektirmeden resmen...direkt kayıp

darısı başına mert

Saol da benim de 24'ünde yollandı zaten İngiltere'den sorun o değil... Ejderhalordunun mesajında da 21'inde yollandığı söyleniyor. Signed postaların 2-3 gün sonra takip edilebiliyor olması gerekirdi PTT'nin sitesinden.

• Erhan ürün bulunduğum bölgenin PTT'sine geldiği gün hemen o PTT i aramanı öneririm yoksa eline gelmesi 2-3 gün uzar. Ben cuma günü aramıştım bana gönderiyi yapan postacının telefonunu verdiler aynı gün getirmişti saolsun yoksa haftaiçine sarkıcaktı.

Edit: Bu arada psn card işini hallettim satan birinden aldım şu anda yükledim hesabıma tek kalan 30 günlük bir subscribe almam. Onuda yaparsam işim hallolucak inşallah :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 30 Mart 2011; 10:40:45 >
  • Ryujin pm.den cep numaranı atsana
  • @Ejderhalordu

Az önce kontrol ettim kayıtlı posta takibi çalışıyor. Muhtemelen PTT'nin interaktif hizmetlerinde bir sorun olmuş.
  • @ejderha

ya ice tank falan da var esasında okan pek girmio oyuna controller ihtiacımız olucak gadgets controller açar mısın sen oyun gelince?
  • Shin.Mert yarın raid yapıoruz hangi saat uyuo saat ver üyeliğini ayarla lütfen..cep no.nu da at bana bekliorum
  • konroller dediğiginiz dps mi oluyoor.
  • Hayır pvpde stun ve power(mana) dolduruosun grup üyelerine pvede de full power regen ve damage da verio silah ve armora bağlı tanktan fazla vurabilio
  • quote:

Hayır pvpde stun ve power(mana) dolduruosun grup üyelerine pvede de full power regen ve damage da verio silah ve armora bağlı tanktan fazla vurabilio

anladım da dur bakalm hele bir oyun gelsin
  • 1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR 30/03/2011 20:08:02

hehe hadi geliyo az kaldı babama söylerim ben işte olucam zaten tekirdağa geldiği gibi bider alır ptt den beklemem gönderilmesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 30 Mart 2011; 23:18:34 >
  • arkadaşlar yarın evinize gelip oyuna girebildiğiniz gibi haber edin, benim numaram hepinizde var yanılmıorsam, ne kadar çabuk girersek raide o kadar çok oynarız...eğer başarabilirsek 2 raid üstüste yapmak isterim ben yarın o yüzden çok geç kalmama taraftarıyım...ama tabii ki herkesin işi gücü okulu sınavı vs var, o sebeple herkes gelebildikçe haber ederse mümkün olan en erken saatte girmek iyi olacaktır.

abyss.Mert okanla bi konuş cevap da vermio eğer artık oyunu oynamicaksa girmeyi düşünmüosa listeden sileim ki yeni gelen controller var deyip başka rol açmaya yeltenmesin tam olarak elimizde kim var kim yok bilelim...belki oyundan sıkılmıştır üyeliği yenileme parasına değmez diodur..sen onu eskiden tanıosun bi konuş ikna edemessen ona göre çizelim yolumuzu

yarın görüşmek üzere..Cem'e veda niteliğinde bir raid maratonu yapabilicemizi umuorum bitince de en büyük asker bizim asker diye dansettiririz characterleri

• bu oyuna 3d voice chat özelliği geliyor :
    http://www.gamesradar.com/ps3/dc-universe-online/news/3d-voice-chat-added-to-dc-universe-online/a-201103301453388074/g-2008071616510625061

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Mart 2011; 22:44:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.