Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreocer

Aynı saçmalığı bana da yapmıştı ama legends plan alabilmiştim oyun icinden girince..o tarz bi fırsat alabilirsin diye düşünüyorum

En olmadı psn wallet dolu tut otomatik yenilio süren bitince aylık 10£dan

o zaman sorun olmaz heralde.
  • ya fatmagülü izlerken aklıma süper bi fikir geldi facede bi grup açsak resimler videolar böle geniş geniş rahat bi sayfamız olsa nası fikir süper fikir :) bak burda begen bile yapamıyon ama ii ki yorum yapabilionuz hele bi yorum yapmayın...
  • Nasıl isterseniz arkadaslar ben facebook kullanmiorum gerçi ama grubumuzu genişletmek ve varolan arkadaslarımızın rahat mutlu iletişimini sağlamak faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doggax

ya fatmagülü izlerken aklıma süper bi fikir geldi facede bi grup açsak resimler videolar böle geniş geniş rahat bi sayfamız olsa nası fikir süper fikir :) bak burda begen bile yapamıyon ama ii ki yorum yapabilionuz hele bi yorum yapmayın...

ss alınabilse süper olur ama yapılabilir aslında ben hiç olmadı bir akşam raidi çeker telefonun kamerası ile face e upload ederim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 24 Mart 2011; 22:12:11 >
  • ya emre ası sen ii yapan bu işleri nie fce kulllanmıonki ?
  • Sosyal ağ sitelerinden nefret ediorum nie bilmiorum insanların iplerini koparmış sekilde birbirlerinin naptigini araması birbirlerini taglemeleri yağmur gibi resim koymaları kızların cogunun gece klübü girişinde yandan çekilen pozları falan tamamı beni rahatsız edio 6 ay falan kullandım rahatsızlık duyarak kapattım..like dislike fln düşündükce sinirleniorum..İn a relationship its complicated..bak sinirlendim..

Tabii sözüm meclisten dışarı severek kullanan varsa aramızda saygım sonsuz güle güle kullansınlar
  • bak kesinlikle seni hem <3 içine alıyom hemde hak veriom sana face abaza mal ox kaynıooo :)
  • ama şu yönden de düşün sadece grubumuz için açacaz yeni gelenlere yardım için falan it kopuk gelmez :D bi düşünek toplu toplu
  • Ben diyorum zaten acın diye iyi olur da onla Facebook kullanan biri uğraşır ben burayı da tek basıma götürmüyorum ki :) burada yazan arkadaşların hepsi en az benim kadar zekidir aralarında Facebook kullanan biri o sayfanın sorumluluğunu alır biter ;)
  • bence de iyi olur facebook sayfası açmak. bi ara da toplanıp kumdan kale yapıp üzerinde tepinelim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: moundor

bence de iyi olur facebook sayfası açmak. bi ara da toplanıp kumdan kale yapıp üzerinde tepinelim :S

oyunda olmayan herkes forumda şuanda raid yapalim biz cem salla
  • ben kullanıyorum uygun görürseniz ben üstlenirim hele bir oyun gelsin başlayımda :D 4 gün oldu hala gelcek daha türkiyeye girmemiş. :(
  • Sen bana mı alındın? Anlamadım sanmam..biz dediğin güruhu da anlamadım çünkü ben benim kadar zekidir dediğim gruba sen dahil herkesi kattım bu gruba yazanlar diyerek birkaç harf ve mouseun sol tuşuna basmış herkesi dahil ettim..sen dedin ya Facebook grup acalım acalım ben de diorum ki kullananlar acsın güzel olur

Belki alınmadın yine saka yapiosun öncekiler gibi ama yazım dedim yine..kimseye gerizekali demediğim gibi en az benim kadar zekidir dedim..alınacak bisey bulamadım ben bakınca
  • :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doggax -- 24 Mart 2011; 23:24:56 >
  • emreeeeeeeeeeeee emreeeee adam şifreyi yollamış omg oldummmmmmmmmmm olayyyy şimdi şifreyi yükledikten sonra siteye girip leave fedback mı yapacam oyy çok mutluyum şuan haaaaaa :DDDD
  • Arkadaşlar bazı sorularım var bu oyunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

1- oyunu alırken bölge vs. gibi dikkat etmem gereken bir şey var mı?
    2- oyunun fiyatı 120 TL dendi, yurt dışında 30€ diye biliyorum. Sizce 120 tl çok mu?
    3- oyunu aldım diyelim, PSN anladığım kadarıyla UK olmalı diyorsunuz, UK hesap açarken dikkat etmem gereken bir şey var mı?
    4- PSN UK hesabımı açtım oyunu o hesapla kurdum diyelim, 30 günlük bedava oynama sürem dolduktan sonra Master Card kredi kartım ile sorunusz ödeme yapabilir miyim PSN den yoksa onun da çetrefilli bir yolu mu var?

Bu sorulara cevap verilirse sizden ricam ilk posta da bunları oyunu almayı düşünenler için yapıştırmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doggax

emreeeeeeeeeeeee emreeeee adam şifreyi yollamış omg oldummmmmmmmmmm olayyyy şimdi şifreyi yükledikten sonra siteye girip leave fedback mı yapacam oyy çok mutluyum şuan haaaaaa :DDDD

olum sakin kalp krizi geçirecen...fb keyfine göre zorunlu bişey deil..hadi hayırlısı bakalım

@belgameth

1- oyun 2. bölge olmak zorunda ki avrupa serverlarında bizlerle oynayabilesin
    2- 30 pound shoptoda fiyat, sonuçta herkes yapamıo yurt dışından alışveriş o yüzden onlara bir çözüm..belki 21. defa yazıorum, yazıcam, TheKaptan isimli üyemizle görüşürseniz, ismi Can çok iyi çocuktur , onun bir arkadaşı ps3 oyun satıcısı o temin edio en son fiyatı o civardaydı yine bir konuşup öğrenin, evet arada fark var yurtdışından sipariş edip getirtebiliosanız ve 1 hafta 10 gün beklemek sıkıntı deilse yurtdışı daha mantıklı..ayrıca sadece 5 sayfa olan forumumuzda özellikle hatta son 2 sayfada yazılanlara göz gezdirilirse oyunun şu an PSN Storedan download da edilebileceğini görürsün...UK hesaptan başka hesapla oynayamayacağından uk psn card ile hesabına poundları yükleyip direk download etmen de hayli hızlı bir o kadar da rahat bir çözüm olacaktır.
    3- uk hesap açarken dikkat etmen gereken tek şey seni onaylaması için gireceğin zip/postal kodu ingiltereye ait bir yerden girmen, ben googleda aratıp old trafford girmiştim =)
    4- çetrefilli değil, türkiyeden ya da yurtdışından bir yerden uk psn card alacaksın, şu an kampanyalı bir üyelik yenileme sistemi zaten bulunmamakta, sen psn walletı dolu tut, her ay 10 pound çeker zaten senden otomatik olarak, ben kredi kartımı kullanamamıştım çünkü haliyle uk hesabında ikamet adresin ingiltere, kredi kartının ise Türkiye..

ilk sayfaya oyunun tedariki ve oynanabilmesi ile ilgili biraz bilgi ekledim. yukarıdaki cevaplar umarım yardımcı olmuştur.

• zahmet edip de forumu okursanız bu sorularınız tamamının cevabı var. biz zahmet edip bunları sizin için yazıyorsak siz de kendiniz için 15 dk ayırıp tüm forumu okuyabilirsiniz. hem oyun ile ilgili de bir çok bilgi edinmiş olurdunuz.
    şimdi gelelim soruların cevaplarına:
    1- artık oyun PSNden indiriliyor. uğraşıp da türkiyede satılmayan bir oyunu yurt dışından getirtmeye ya da burda 120 tl vermeye gerek yok. (ben oyunu gittigidiyordan 115e almıştım vaktinde)
    2- bknz.1
    3- UK hesap açmak ile TR hesap açmak arasındaki tek fark yazılan adrestir. oraya nasıl adres yazılacağını netten bakabilirsin. hiç bulamazsan aç booking.com oradan bir londradan bir pansiyon adresini yaz.
    4- UK hesabına TR kredi kartı ile yükleme yapamazsın. bazı global kredi kartları işe yarıyor sadece. paypal, moneybookers gbi bir internet hesabı işe yarar mı bilmiyorum denemedim. burda da en kolay çözüm psn UK kart almaktır. bu kartı da yine forumda bnm yazdığım yazılarda nasıl alabileceğin açıklanmıştır. online-gold.de adresinden instant olarak alabilirsin. aynı gün içinde e-mail adresine yolluyorlar kodu.

quote:

Orijinalden alıntı: belgameth

Arkadaşlar bazı sorularım var bu oyunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

1- oyunu alırken bölge vs. gibi dikkat etmem gereken bir şey var mı?
    2- oyunun fiyatı 120 TL dendi, yurt dışında 30€ diye biliyorum. Sizce 120 tl çok mu?
    3- oyunu aldım diyelim, PSN anladığım kadarıyla UK olmalı diyorsunuz, UK hesap açarken dikkat etmem gereken bir şey var mı?
    4- PSN UK hesabımı açtım oyunu o hesapla kurdum diyelim, 30 günlük bedava oynama sürem dolduktan sonra Master Card kredi kartım ile sorunusz ödeme yapabilir miyim PSN den yoksa onun da çetrefilli bir yolu mu var?

Bu sorulara cevap verilirse sizden ricam ilk posta da bunları oyunu almayı düşünenler için yapıştırmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moundor -- 25 Mart 2011; 11:59:03 >

• cem oyuna gel ;)
  • 10 dkakaya bir psn out oluyo sebebini bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.