Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarım bugün batcave inner sanctum raidimizi yapamadık, çalışan var okula giden var muhtemel akşamları yapabilicez 4-5 gibi anca toplanır insanlar
    ben yarın ve çarşamba günleri olmicam bu saatlerde malesef..eğer salı ya da perşembe sizlere uymaktaysa bir inner sanctum çakalım, aşağıdaki kadromuzu toparlayıp bu hafta tüm raidlere girmiş olalım bakarsınız brother eye'ı keseriz benim tek kesmediğim boss o kaldı oyunda galiba bir çoğumuzun öyle

Bender - Abyss HEALER

Roth - Ryujin Jakka DPS

Zaman - Kaiser Soze CONTROLLER

Nightsky - ? TANK

malesef ikinci tankı Unwanteddan ya da dışarıdan bulmak zorunda kalıcaz yine...bu hafta içinde yeniden kurmayı düşündüğümüz maskeli balo'muzdan yanıma rol itibariyle sadece çağatay gelebilir gibi duruo ancak o da rolü icabı kötü armorla malesef giremez...en azından bu 7li toplanalım en kötü bitane daha DPS alırız dicem ama ligimizden malesef o da çıkamıyor...en azından bu 7 kişi toplanalım hepinizin numarası bende var benim de numaram onlarda bana ya da birbirimize geri dönelim tarihi kararlaştıralım cemin askerliği sebebiyle üyeliğini yenilemeyeceğini ve 4 nisan tarihinde bizlere veda edeceğini hatırlatırım...adam akıllı 2 hafta daha raid yapıcaz bu kadro, organize olma zamanıdır

• Sizleri yakından takip ediyorum keşke 1-2 ss alınabilseydi ps3 ten de koysaydınız foruma daha havalı olurdu. :)
  • Ben gelirim hafta içi raidlere ama 4 e kadar vaktim var ondan sonra okula gitmem gerekiyor. Bu yüzden 12 de felan başlarsak Raid'e süper olur benim için.
  • eger yarın yapabilirsem 1.5 gün içinde yanınızdayım yihaaa face olsaydı begene tıklardınız :DD
  • malesef ss alamıoruz oysa hall of justicete raid öncesi toplanan iconic armorlu bu fena 7liyi forumumuzda gururla sergilemek isterdim =) nice villainların arena capture pointlerde görüp de yön değiştirdiği herolar bunlar

unutmuşum arkadaşlar perşembe resetlenior bu meret =) o yüzden dürüst olayım bana sadece salı günü uymakta aşağıdaki listeyi güncellicem en son başlığa yazıcam..bu pis 7linin yanlarına uyan vakitleri yazıcam inşallah bi kesişim kümesi buluruz ama zor gözüküo çünkü ryujin merte uyan zamandan sonra girebilio okan ve abyss mert can hatta onlardan da geç gelebilio...bakalım herkes söylesin durumu önümüzdeki 3 günden hangisine koyabilicez..

Bender - salı Çarşamba tüm gün uygundur
    Abyss - pazartesi salı saat 14:00 sonrası
    Roth - pazartesi salı çarşamba saat 16:00'dan sonra
    Ryujin Jakka - pazartesi salı çarşamba saat 16:00'ya kadar
    Zaman
    Kaiser Soze
    Nightsky - salı günü tüm gün uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 20 Mart 2011; 23:58:56 >

• Pazartesi aksam hariç digerleri uygun.
  • Aslında gece 21:30 dan sonrada ben evde oluyorum o saatte yapabilirsek hergün katılabilirim raidlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinSekaiNoKami -- 21 Mart 2011; 0:00:35 >
  • Pazartesi 17:30da dersten çıkıyorum trafiğe kalıyorum 18:10 gibi evde olurum.

Salı 15:30da çıkıyorum, 16:00da evdeyim.

Çarşamba 16:30-17:30 arası eve ulaşırım dersten çıkıp.

Uygun olduğum zamanlar bu saatler sonrası.
  • Bender - salı Çarşamba tüm gün uygundur
    Abyss - pazartesi salı saat 14:00 sonrası
    Roth - pazartesi salı çarşamba saat 16:00'dan sonra
    Ryujin Jakka - pazartesi salı çarşamba saat 16:00'ya kadar
    Zaman - Pazartesi 18:00 salı 16:00 Çarşamba 17:30 sonrası
    Kaiser Soze
    Nightsky - salı günü tüm gün uygundur

Henüz Okan dönüş yapmadı ama simdilik raid vaktimizi cogunluga uyan salı 16:30 olarak yaziorum degisiklik olursa diye kontrol ederiz başlığı
  • 21:30 bana uyar Abyss ve Kaiser onay verirse o sekilde değiştiririm herkese uysun yeter ki

Shin sana 20:00-21:00 gibi uyar mı abyssmert o saatte gelebilio erken yatıo o genelde sabah çok erken kalktığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 21 Mart 2011; 1:26:51 >
  • yaa bankadaki kel bana bugun para yatırsanız bile ancak gece 12 den sonra alışveriş yapacaksınız dedi olduuu para veriok doldursan dedim mal bana baktı ben onba dövecektim böle tıfıl bişeydi geri zekalı yaa neyse 1 gün sonra gelecem kader :(((
  • arkadaşlar herkes OK verdi raid için, şu an karar verilecek tek bir şey kaldı, eğer Shin saat 21:00 gibi gelebiliosa en geç tamamdır çünkü Twelve'e o saat en geç uygun oluor, yoksa 16:30 raid saatimiz, son bikez haberleşip kararlaştırırsanız başlığı güncellerim bugün yarın da raidi yaparız

iyi oyunlar herkese
  • emree yer varmı yarına raid için :((
  • emre ilk sayfayı her update edişinde ilk satıra son update diye tarih ve saat ve neyi update yazabilir misin? böylece çok daha kolay takip edilir.

ayrıca bni psnde online görüp de benderi online göremezseniz Red Kit diye bir karakterim var lvl 30 mental cont. onunla irtibata geçebilirsiniz.
  • arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat oyunu nasıl alabileceğim hakkında fikrim yok internetten alamam malesef 30 günlük alabilirim elden alabileceğim mazalar varmı us hesabıylamı oynanıyo biraz ön bilgi verirseniz sevinirim heromusunuz villianmi felan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthface

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat oyunu nasıl alabileceğim hakkında fikrim yok internetten alamam malesef 30 günlük alabilirim elden alabileceğim mazalar varmı us hesabıylamı oynanıyo biraz ön bilgi verirseniz sevinirim heromusunuz villianmi felan :)

Elden alabileceğin bir yer yok malesef türkiyede satışı yok.
    Bir hafta beklemek istemiyorum diyorsan, gittigidiyorda bulabilirsin ama fiyatlar abartılı.
    Ben Shopto.net ten aldım tahminim cuma günü elime geçer.
    Uk yani ingiltere accountu ile oynanıyor.
    Hero arkadaşlar
    Absolite power serverindalar.
  • ya shopto ya bonusla üye oldum ama daha msj gelmedi garantiden hotmaildede yokk gene yapimmi üyelik ??
  • msj geldi bi hotmaile aktivasyon kodu geldimi yihaa oldu sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: doggax

msj geldi bi hotmaile aktivasyon kodu geldimi yihaa oldu sayılır

Valla ben öyle bişi hatırlamıyorum belki bankanın kullanım şartlarından kaynaklanıyodur. Bende sadece ürün alırken iş bankası bir onay kodu gönderiyor onuda siteye girdimi ürün için alışverişi onaylıyor okadar.
  • Shin..

Beni eklemişsin ama hocam ben o kullanıcı adını sildim. Yeni aldım imza kısmımda yazılı. Tr hesabımıda sildim uk hesabında kasıcam thropylerimi bundan sonra yeni bir oyun yeni bir başlangıç olsun istedim, bu acc benim ortaktı arkadaşla, kendi emeğim olsun istiyorum o yüzden yeni hesap aldım. Memleketime döndüm artık makinamı tek ben kullanıcam o yüzden hesapta benim olsun istedim çünkü Dc universe o hesaba kayıtlancak :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.