Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam ekliyim yeni gördüm zaten iyi ayarlamışsın ilk sayfayı. Yarında 1-2 de hep oyunda olurum raid'i yaparız.
  • Emre benim rolumu tank olmaktan cekebilirsin yeni rolum nature ismi Aynen sehzade Iki gun icinde lvl 30 olarak gorursunuz beni eger biri yardim ederse Daha cabuk olur
  • Ben ederim sana şu an oyundaysan bugün en azından yardım ediyim .
  • ya bana yardım edin ne gitti gidiyorda nede sahibinden.com da uk cardları var us cardları dolu ama uk yok nooldu uklara nerden kart alabilirim başka?*
  • Doggax ben de bulamamistim. Amazona girdim instant atmiyorlarmis. Ardından amazonun sitesinde ismini su an hatirlayamadigim bir sitenin reklamını gördüm. Uk psn card diye arattiginda altlara doğru çıkan sponsor bağlantılardan biri. Oradan aldım. Benim moneybookers hesabım var. Onunla aldım. Normal kredi kartiyla da alabilirsin yurtdışına acıksa. Parayı yolladığında seni telefonundan arayıp açtığın accountun email adresini teyit etmeni istiyorlar. 5 dk icinde de yolladılar. İnstant kod olmasına dikkat aldığın seyin aksi halde eve postalarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moundor -- 18 Mart 2011; 23:43:23 >
  • DC Universe Online Avrupa PSN'de 49.99 Euro

DC Universe Online'ın Playstation Network üzerinden satılacak dijital sürümünün fiyatı da belli oldu. Oyunumuz İngiltere'de 39.99 Sterlin, Avrupa'nın diğer bölgelerinde ise 49.99 Euro'ya satılacak.Henüz dijital olarak ne zaman yayınlanacağı açıklanmayan oyunun Türkiye PSN'deki fiyatının ne kadar olabileceğine yönelik bir bilgi malesef bulunmuyor.
    Aylık ödeme sistemi ile oynanabilen DC Universe Online, konsollarda oynanabilecek nadir MMO oyunlarından birisi. Üstelik oyun kötü de sayılmaz.

Emre bu haber beni biraz daha cezbetti açıkcası biraz daha beklemeye karar verdim hadi gayret Tr psn e de geldimi işlem tamam :D
    Haber Bölümsonu canavarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 19 Mart 2011; 5:25:31 >
  • @ejder

5 sene dahi beklesen bu oyunun turkiyeye gelme ihtimali cok dusuk ve hatta imkansiz gibi gorunuyor. Aslinda soylemeyecektim ama sen her mesajinda nerdeyse bundan bahsettigin icin soyliyeyim. Ps3 de final fantasy den sonra ilk mmorpg bu oyun. Normalde mmo lar sadece bilgisayar icin cikiyor. Hatta soe ve bu oyunu yapan firmalar bile buyuk risk almis ps3e bu oyunu cikarmisdir tutulup tutulmayacagini bilmedikleri icin avrupa serverini bile amerikaya yerlestirmistir baktilar oyuna ilgi var avrupaya getirdiler. Gelelim turkiyeye, turkiyede mmo oynayan fazla kisi yok hele birde ps3 icin olunca ancak el ile sayilacak kadar kisi bu oyunu oynar bunu bildikleri icin cikarmiyorlar ve cikarma planlari olsa idi bizimkiler 1 sene oncesinden reklam verir yani anlayacagin ejder eger oynamak istiyorsan bazi arkadaslarin yaptigi gibi yapmalisin yoksa cok beklersin
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım size sormak istediklerim var bana yardımcı olursanız size minnettar kalırım. şimdi oyunun siparişini verip yurt dşından getirttim psn uk hesabı açmadan önce bir kaç sorum olucak ben oyunu oyanamaya başladıktan sonra 30 gün sonra oyunun süresi biticeği zaman Ömür Boyu olan hesabını almak istiyorum bunu nasıl yapıcam birisi bana anlatabilirmi acaba hangi tabtan hangi kısma giricem çünkü ömür boyu abanelik ile ilgili araştırma yaptım ama herhan gibi bir bilgi bulmadım beni aydınlatırsanız size çok teşşekkür ederim.
  • yaa bune kafayı yicem gg satıcısına sordum piyasada yok olsada eklesek dioo yurt dışı sitelerindende alamam acaba ps3 te 30 günlük paket var 10 pound onu alabilirmiyim bonus kartla falan?
  • Menethiil
    Oyun ps3 için ömür boyu üyelik kabul etmiyor. Aylar ile sınırlı alabileceğin üyelik.

Doggax
    Eğer sahibinden ya da gg de yoksa başka seçeneğin yok gibi. Shopto da yolluyor ama sadece İngiltere ici galiba. Bı sitesinden bak istersen.
  • Ejderhalordu
    Sen en iyisi git oyunu steamden indir turk bilgisayarında oyna. Sen de rahat et biz de. Ps3 sana göre değil.
  • @Sehzade

eski charı sildin mi? aynı ismi almana isim verdiğine göre öyle yaptığını sanıorum...beni bilgilendirirsen teyidinle ilk sayfayı sehzade plant healer olarak değiştiricem..

@Ejderha

sehzade haklı sen çok umut etme Türkiye işini ama senin durumun farklı sen zaten beklemek zorunda olduğunu söylüosun o yüzden zararı yok inşallah diyelim kafana takıosun bu konuyu eğer bir şekilde çözülürse senin kadar sevinecem valla

@menethiil

cemin dediği doğru ömür boyu ps3 için açılmadı, legends plan vardı 2 ay fiyatına 3 ay üyelik ancak o da 15 marta kadardı kalkmış olabilir..dışarıdan alacaksan shoptodan sipariş et eğer yurt içi düşünürsen daha pahalıya gelir ama forumdan TheKaptan ile irtibata geç onun arkadaşı getiriodu düzenli aralıklarla

@doggax

kredi kartını uk psn kabul ediorsa eğer tabii ki alabilirsin ama ben becerememiştim benimkini kabul etmiodu ikametin ingiltere gözüktüğü için o accountta muhtemel...o zaman işte insanlar saldırdı heralde elde avuçtaki az buçuk uk psn card.a bu oyunla kalmadı...cemin dediğini dene yine başaramazsan o denenmiş olmuş

• Orijinalden alıntı: moundor

Menethiil
    Oyun ps3 için ömür boyu üyelik kabul etmiyor. Aylar ile sınırlı alabileceğin üyelik.

çoğu sitede moundor böyle bilgi verilmiş dostum bende onun doğrultusunda ömür boyu abonelik alayım dedim ama;

Fiyatlandırma için küçük bir bilgilendirme; oyunun PC versiyonu 49.99 dolara satılacakken PS3 versiyonu ise 59.99 dolara alıcılarını bekleyecek. Her 2 platformun sürümünün de 30 günlük bedava deneme süreci bulunuyor. Bu süre dolunca ise ister 15 dolar aylık ücret vererek oyunun tadını çıkarmaya devam edebilir, ya da "Bu oyun bana ömür boyu yeter" diyerek, ömür boyu tarifeye 199 dolar karşılığında geçebilirsiniz.

tamamdır bilgiler için çok teşşekür ettim ps3 için daha demek açılmadı abonelik ne yapalım artık idare edicez saolun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menethiil -- 19 Mart 2011; 10:46:24 >

• hayır charı silmedim daha bi shopa bakacam olmadı bonus fln denicem :((
  • sehzade plantci olarak kalsın bugun raide katılmam çok zor oyuna kartı alır almaz buraya yada psn den emreye msj atarım o zamana bakarık olurmu?
  • Doğan ben char sildin mı diye şehzadeye sordum sen sakın silme aman diyim :)

Sen üyelik yenilet bizi bul bı ara senin char ismini falan hep eklerim ilk sayfaya
  • yok bee silermiyim bi üyeligi alim ne raidler yaparım sizle :DD psnnetworld card die bi sete var ora türkçe 20£ pound card satıolar acaba sms ile mi satıolar yoksa kargomu ona göre pzt almayı düşünüom almassam intihar ederim :D
  • cardscodes.com diye bişey buldum, ebay'den de satıyolar 15.000 feedbackleri var. US UK ve diğer tüm ülkeler için satıyolar ve online delivery diyor bir bak istersen.

Düzeltme: Sadece UK Adress'e kayıtlı paypal'lara veriyolarmış. Ebay'den bak istersen bi de ben ordan almıştım geçmişte çinlilerden falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilanar -- 19 Mart 2011; 13:10:01 >
  • Evet Emre ben sildim nedeni su vazgecip yine tank oynamayim diye ve main character healer olsun diye zaten lvl 16 oldu bile ve birde isim :) sehzade ismini sevdigim icin ;p

Bender sende plant healer icin onemli olan seyleri yazarsan ona gore healerimi ayarlayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0sehzade0o -- 19 Mart 2011; 17:20:09 >
  • Level 30 olana kadar dmg ağırlık git. Sonra respec atarsın.
    Goril formunu al. Tüm oyun boyunca o formu kullan sürekli. Supercharge dolu tutarsan sıkıntı çekmezsin. Plantten blossom al ana heal bu olacak. Ancak goril oldugunda roar büyün hem dmg hem heal veriyor. En çok kullanacağın büyü bu.
    Beni online gördüğünde msj at gruptan konuşarak anlataym.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.