Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam ozaman çok saol bunu açıkladığın için içim rahat skill ve power dağıtabilirim ozaman .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinSekaiNoKami

Tamam ozaman çok saol bunu açıkladığın için içim rahat skill ve power dağıtabilirim ozaman .

butür şeyler hemen hemen her mmorpg oyunlarda vardır için rahat olsun :) bu arada emre @tr.playstation.com a mailimi tekrar ilettim :D adamların kafasını şişiricem ya hesabımı banlarlar yada bu hatayı düzeltirler :D
  • hesabın banlanmaz ama asla mail atmayarak ya da senin onlar için önemli olduğunu ve en yakın zamanda döneceklerini söyleyerek baya bir oyalayabilirler olsun sen dene yine bol bol bakarsın çözerler işini

tekrar söylemek istiyorum arkadaşlar, moundor nisanda askere gidecek, healer karakterimiz bender aramızda olmicak, o yüzden yeni gelen arkadaşlara şiddetle healer açmalarını öneriorum oyunu alanlar ya da merakla bu forumu okuyup almak isteyenler lütfen dikkat etsinler healersız kalmayalım
  • heyt ben geldim... hayırlı olsun yeni sayfamız
  • hoşgeldin mert, en kötü her gün duo yap sen ya birmiz yardım ederiz 1 saat yeter zaten çünkü cem gidince itemlerin iyi olsun bence tek healer sen kalıcan bu yük ağır =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 28 Şubat 2011; 13:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

hesabın banlanmaz ama asla mail atmayarak ya da senin onlar için önemli olduğunu ve en yakın zamanda döneceklerini söyleyerek baya bir oyalayabilirler olsun sen dene yine bol bol bakarsın çözerler işini

tekrar söylemek istiyorum arkadaşlar, moundor nisanda askere gidecek, healer karakterimiz bender aramızda olmicak, o yüzden yeni gelen arkadaşlara şiddetle healer açmalarını öneriorum oyunu alanlar ya da merakla bu forumu okuyup almak isteyenler lütfen dikkat etsinler healersız kalmayalım

kısmet emre 1-2 ay içerisinde geliyorum zaten o zamana kadar 1 gelişme olur olur olmazssa yapcak bişi yok :) artık karakteri oyuna gireceğim zman karar vericem :D

• emre playstation türkiye ye facebook üzerinden ulaştım ve bana şöyle bir yanıt gönderdiler :S

DC Universe Türkiye ve Rusya'dan malesef oynanamıyor. Bu konuda şuan için yapabileceğimiz herşeyi yaptık. Ancak talebinizi ve sıkıntınızı kayıt altında tutuyoruz. Bilgilerinize...
  • Sonuçsuz iste..allahtan sadece 13 gün bekledim oyunu getrtmeden
  • Evet şanslıymışsın ama zaten ben bekliyecektim benim için çokta değişen bişey olmadı neyse bakalım belki o zamana bir mucize olur
  • Evet arkadaslar dün de bugün de 4 kişilik grupla epey bir hard alert yapmaktayiz iyi organize oluyoruz birkaç haftadır denk gelemiyorduk tam ama bu hafta verimli geçmekte..su an 5 kisi olduğumuz için sayıca 1imiz dsarda gozukmekte yeni gelen iki arkadasımız da katılınca dışarıdan 1 healer bularak tam gaz dvam ederiz..shin ve Anıl su an mümkün oldukça questleri beraber yapın ki lvl30u vurun en son 20ye yaklaşmıştınız yanlış hatırlamıyorsam bakalım kısa vadede ejderhadan başka gelecek yok şimdilik onun da tank istediğini hatırlıyorum olmadı yeni iki arkadasimiz da 30 olunca hala healerimiz yoksa dışarıdan almaya çalışırız..
  • Evet emre tank istiyorum nedeni dersen alıştım öyle oynamaya wowdan kala bir alışkanlık ama duruma göre bakıcam ikinci karakterimi wonderwoman a mentor kasıp healer de oynayabilirim bakalım durum neyi göstericek
  • İkinci karakteri unut derim niye diyecek olursan duolardi alertlerdi benim su an epey zamanım olmasına karsin anca bir karakterin itemlerini kasabiliorum ilk 30 lvlda olmayan grind tier itemleri kovalamakla başlıyor tier1 armor tamamlamak lvl30 olmaktan 5 misli fazla süre alıyor ki bu çok iyimser bir tahmin oldu..o yüzden raidleri fln da düşünürsek ikinci karakteri kasmak pek verim getirmez malum ligimiz adam kaynamıyor öyle ha deyince de insan grup kurulmuyor random kisilerle..yani zaman kaybı zaten grup beklerken disconnect ya da freeze olurken yaşanırken ikinci bir karakter hakikaten zor hatta iki karakteri aynı düzeyde götürüp çabuk tier1 yapmak için uyumamak ve uyumayan arkadaslar edinmek gerekebilir
    Nisanda moundor askere de gidiyor hayrlatym accountunu isteyip onun charla oyniabilio muyum bakcam o zaman arada healer oynarım gerek oldugunda ama bunu yapamiosam tek healer kalio twelve, adam 24 saat oyunun basından kalkmasa boş yetemez tüm lige

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 1 Mart 2011; 21:42:27 >

• Unwanted lejyonundan davet aldık. Hepimizin onlarla birleşebilecegini söylediler. Oyunun Trde dagitilmadigini hesaba katarsak daha kaç kisi gelir. Mevcut olanlardan kaç kisi kalır belirsiz. Bu sebeplerden dolayı ben birleşme taraftarıyım. Özellikle askere gitmeme 1 ay kalmisken raid yapmak istiyorum.
  • Adamların kurucusu baya iyi itemli bı healer reloader diye..norvecli..diğer üyeler nereli nasıl bllmiorm ama bu iyiydi iki alert yaptık kaptan Okan ben efendi bı adam..herkese danışmadan karar vermedik ama gidişat ve lig dağılımı su an için mantıklı bir karar gibi göstermekte..reloader davet edip duruyo bı karar verelim bu haftaici
  • quote:

Orijinalden alıntı: moundor

Unwanted lejyonundan davet aldık. Hepimizin onlarla birleşebilecegini söylediler. Oyunun Trde dagitilmadigini hesaba katarsak daha kaç kisi gelir. Mevcut olanlardan kaç kisi kalır belirsiz. Bu sebeplerden dolayı ben birleşme taraftarıyım. Özellikle askere gitmeme 1 ay kalmisken raid yapmak istiyorum.

Unwanted Reloader 'ın league ydi doğru muyum? Eğer oysa hatırladığım bencede mantıklı çünkü raidlerden gelen item olsun mark of distinction eksikliğimiz olsun cidden sıkıntı olmaya başladı.Dün tüm duolar üstüne tüm hard alertları league içindeki herkes yapabildiğine göre artık raid zamanı geldi geçiyor.Tek sıkıntı kişi sayısında ve tabiki görev dağılımının mantıklı olmasında. Malesef dağılım konusunda ciddi sıkıntımız var ve ileride daha da büyüyecek.Özellikle moundor gittikten sonra tüm yük twelve ' e binecek healer konusunda..Controller konusunda şuanda yük Kaiser ' de ama sonradan anilanar ' ın controller gelmesi o konuda biraz rahatlatlık sağlayacak.Sonuçta ne kadar yerini doldursak yada doldurmasak da kişi sayımızın aynı anda online olmak için fazla olması gerekir diye düşünüyorum.Bu sebeple birleşmenin faydalı olacağına inanıyorum.

• bu durum akşama karara bağlanacaktır. oyun içinde de görüşmeler sürüyor. şimdilik 5 kurucu üyeden 3ü olumlu oy kullandı. mert ve okanın da kararıyla sonucu akşama açıklarız.
  • Bu konuda görüşüm birleşiceğimiz league'in kaç kişi olduğuna bağlı. Raid'lerden düşecek itemlardan haftalarca aylarca sıra beklemek istemem. O yüzden genelde küçük = iyi dir. Gerçi şuanki sayımızla raid yapamıyoruz, çok kalabalık bir league ile birleşmek yerine league'e yabancı falan tanıdık alınabilir.

Tabi bu diğer league'in kalabalık olduğu varsayımıyla yapılmış bir yorum.
  • en son davet ettiğinde kendi dahil 9 kişilerdi..yani bizi de katarsan herkes hep birden online olsa iki raid grubu çıkıor eksik kalanlar hard alert falan yapabilir kötü olmica düşüncesindeyim
  • Alınan karar doğrultusunda lejyon olarak Unwanted ile birleşmeye karar verdik. Hepimize hayırlı olsun. Yeni gelen uyelerimizle bu forum aracılığı ile iletişime devam edeceğiz. Yeterli seviyeye ulaştıkları zaman onların da alınmasını sağlayacağız. Yeni başlayanların unwanteda alınmaması durumunda Maskeli balo adı altında birbirleriyle yardimlasarak oynayabilirler.
  • drama bizi bekler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.