Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler emre dediğin silahları denedim Two handed bana daha uygun geldi ama aşırı derecede yavaş, ileride 2. silah olarak kullanabilirim. Dual Wield'da kullanırken ekran resmen combo flashlarıyla doluyo ve gözü biraz yoruyo doğrusu bu yüzden ben staff'ta kalmayı tercih ettim teşekkürler yardımların için. Ben anıl'a pm atiyim ozaman beraber kasalım. Fakat bu sistem nasıl işliyor acaba party mi kurmamız lazım
  • @Shin Parti kuruyoruz, bi görevde yapmamız gereken şeyleri iki kişi yaptığımız için görevler hızlı hızlı bitiyor, dolayısıyla hızlı level atlıyoruz. Zaten asıl exp. mob kesmekten değil de görev tamamlamaktan geliyor.

Onun dışında bikaç sorum olacak. Diğer MMO'larda maks level'a ulaştıktan sonra exp. point almaya devam edip yeni skilller vs alabiliyosun (merit deniliyo bazı oyunlarda). Bunda o olay nasıldır?

Aylık ücretle kaç karakter açabiliyoruz? UK PSN kargosuz almak için önereceğiniz (ebay dışında) site var mı? Bi de şu legend plan denen şey var 1Mart a kadar Legend Plan'e kaydolursanız oynadığınız süre boyunca ona kayıtlı kalıyorsunuz (3 aylık ücret = 19.90 pound sanırsam %33 kar).

Herkese ilginiz için teşekkür ediyorum

edit: psn card demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilanar -- 26 Şubat 2011; 15:30:38 >

• @anilanar

LVL 30 olduktan sonra evet exp almaya devam edioruz fakat onlar featlere yarıyor.Her feat i tamamladıktan sonra sana 1 skill puanı daha veriyor.Movement yada Weapon da onu harcayabiliyorsun.

Aylık ücret olarak değil de her bir acc 16 char açabiliyor.

Açıkcası kargosuz olarak bildiğim bir yer yok fakat shopto 'dan bana 4 günde ulaştığından ordan alım yaptım.Evet Legend plan gayet mantıklı birşey fakat 1 mart ' a az kaldı düşünen varsa acele etmesi iyi olur.
  • Kargosuz psn card gittigidiyorda var 20 poundluk

Featlerden gelen puanlar var
    100 puan toplaninca 1 skill point veriyor
  • Yarın tatilden donüyorum. Pazar aksama girer eksikleri kaparım.
    Su an 3 adet fire tankımız oldu. Fire resistance olan bosslara karsı zorlanmayız umarım. İce tank çok işimize yarayabilirdi.
    Abyss yaza kadar giremeyecek. Ben de Nisan'da askere gidiyorum. Healer kalmayacak lejyonda. Bir adet plant ya da sorcery Healer açabilirse biri rahat edersiniz. Sorcery Healer plantten bir boy daha üstün çünkü power regen de yapabiliyor. En iyi healerlar sorceryden çıkıyor.
    Yakında görüşmek üzere.
  • emre kardeş benimde bir sorum var tabi sorumdan önce sony müsteri temsilcilerine sorumu ilettim su türkiye hesabı ile oyun aktive edilmiyor falan olayını güzel bir dille sordum cevap bekliyorum geldiğinde burda paylaşırım..

simdi geldim soruma mentor olarak sectigimiz legend kararkterle bizim alacağımız yetenekleri etkiliyormu mesela ben süperman ve wonder woman fanatiğiyim onlardan birini secicem cünkü...
  • Yok etkilemez gadget mental controller, ice fire tank, plant sorcery de healer oluyor
  • @emreocer & @moundor

Ace Chemicals Hard Alert 'da bir yöntem gördüm geldiğinizde göstericem cidden şaka gibi boşu boşuna uğraşıyormuşuz patrolman'lerle
    He birde chemling sıkıntısı sona erdi..Dual pistol DPS olunca 10 dakkada bitiyor
  • Seçtiğiniz mentorlar sadece gorevleri ve iconic armorlari etkiler.
  • arkadaşlar az önce 20 pounda 3 aylık üyelik satın aldım, haziran ayına kadar bedava sürem bittiği an devreye girecek, bu fırsat 15 marta kadar devam ediyor

gittigidiyor.da 20 poundluk UK PSN card satılmaktadır, önümüzdeki aylarda oyunu oynamayı düşünen arkadaşlarımız mutlaka faydalansın derim, müsait olacaklar kaçırmasın 1 ay bedavaya geliyor

gittigidiyordan aldınız mı direk mail ile geliyor kod, kısa sürede yolluyorlar bana en geç yarım saate gelmişti, ve güvenilirler

bir de moundorun dikkat çektiği noktayı kaçırmayalım, healersız kalmayalım ligimizde, hoş dışarıdan bulunuyor ama kendi dilimizde arkadaşlarımız daha iyi olur, lütfen yeni karakter açarken yeni girecek arkadaşlar dikkate alsın
  • hayırlı olsun
  • Legend Plan 15 Marta uzamış bu arada.

Edit: emre söylemiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilanar -- 27 Şubat 2011; 8:56:16 >
  • arkadaşlar, legends plan ile ilgilenen ve 2 aylık fiyatına 3 aylık üyelik isteyenler, aşağıdaki linkten 20poundluk psn card alabilir, kargo yok direk mail atıyorlar satın aldıktan sonra genelde 1 saat içinde hemen geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/20-UK-PLAYSTATION-NETWORK-CARD-PSN-CONSOLE-SHOP_W0QQidZZ36216755

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 27 Şubat 2011; 11:49:41 >
  • Ben aldım legend plan, 4 ay para ödemicem
  • yeni giren arkadaşlarımız, lvl 30 öncesi alertleri legends pvp ve arena pvp leri birer kez canınız çekerse yapın, onlar da quest görünümünde ve exp verecekler çünkü
    ancak 1den fazla yapmanız lvl 30a varmanızı kısıtlayacaktır, mümkün mertebe normal questlere grup halinde eğilirseniz çok daha hızlı lvl alırsınız

lvl 30 sonrası legends pvp için de arena için de çokca vaktiniz olacak inanın onlarla şimdilik 1 kereden fazla yapıp vakit kaybetmemenizi öneririm
    wantedlar da aynı şekilde, 1 kere yapınca exp veriyor, sonrasında esas olarak renown arttırıyor bu bazı itemlerin alınmasında rol oynamakta renown, belirli factionlarla arttıkça onlara ait itemler unlock oluyor, ama yine lvl30 sonrası düşünülesi birşey
  • emre bir sorum olucak dc ye il oyuna giriş nasıl bana alatabilirmisin ya bluray disc i taktın sonra neler yapıyosun acc falan nası aktive ediyosun örnek ben dün pc üzerinde girip üyelik aldım ps3 bu accmi kullanabilirmiyim acc alırken ülkemide türkiye olarak belirttim zaten türkiye secenegi vardı acaba diyorum oyunu aldıgımda türkiye hesabımla bu şekilde kullanabilirmiyim... yani station dan üyelik aldım bir tane...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 27 Şubat 2011; 19:19:24 >
  • PC'deki account'unu kullanamıyosun. Eğer 30gün ücretsiz hakkından yararlanmak istiyosan Türkiye hesabını da kullanamazsın. UK hesabı açman lazım.

Şimdi bluray i taktın disc'e. Oyunu aç. Senden voucher code'u girmeni isteyecek, voucher code'un varsa gir. Sonra direk karakter yaratma ekranına geçeceksin.
    Eğer voucher code'un yoksa napıcaksın bilmiyorum tam olarak.
  • Ejderha station.com üzerinde ben de acc acmstm ama orası direk playstation accountu tanımış bir hava vermedi bana..sana önerim su bir uk hesap ac dursun, oyunu tak istediğin accountta install ediyor sonra updateler başlıyor bunlar hangi acc kullandığından bağımsız yapacağın seyler ve hangi acc.tan yaptığın farketmicek..sonrasında ilk tr accountundan oyunun icinden çıkacak voucher kodu redeem etmeyi dene, eğer edebilirsen ne mutlu sana için rahat eder denemedim demezsin olmazsa ki baskalarına olmamıştı uk accountuna gecer ordan aktive eder girer oyuna başlarsın..bir ihtimal daha eğer 25 lira riske etmeye deger diosan bedava sürenden vazgeç tr accounttan Psstoredan üyelik satın al öyle dene girmeyi ama ben bunu çok mantıklı bulmuorum ise yarar mı blmiorum ama ilkini denemek zarar getirmez bir bakarsın oyunu aldığında..çünkü oyun ici bisey girmiosun accountuna bakıp ona göre oynamana izin verio oyun tr acc redeem etmei denersen bı kaybın olmaz başaramasak bile

• quote:

Orijinalden alıntı: anilanar

PC'deki account'unu kullanamıyosun. Eğer 30gün ücretsiz hakkından yararlanmak istiyosan Türkiye hesabını da kullanamazsın. UK hesabı açman lazım.

Şimdi bluray i taktın disc'e. Oyunu aç. Senden voucher code'u girmeni isteyecek, voucher code'un varsa gir. Sonra direk karakter yaratma ekranına geçeceksin.
    Eğer voucher code'un yoksa napıcaksın bilmiyorum tam olarak.

yanlız şöyle bir durum var anıl ben oyunu daha almadım sadece aklıma takılan 1-2 sey vardı ben stationdan accyi alırkende platformumu ps3 olarak gösterdim ve hesabımı öle aldım. seçenek vardı çünkü hangi platform diye daha sonra hesabımı yaratırkende ülkemi otomatik olarak türkiye belirledi. o yüzden dedim. bu konu hakkında sony'e mail attım zaten. uk hesabım var zaten kenarda duruyor onla demo falan indiriyordum. türkiye işi en yakın zamanda çözülecektir kannımca yada en kötü ihtimal türkiye accm ile oynamak icin 30 günden feragat edip psn türkiyeden de 1 ylık süresini alıp öyle oynucam....

• Şimdi biraz araştırdım. Daha önce voucher code hakkında bir tartışma vardı, ona açıklık da getirecektir.

1) Account = Disc imiş. Yani her bir bluray 1 account. O yüzden voucher kodunuz yoksa oyunu oynayamıyormuşuz, Türkiye hesabınla 1aylık alsan bile voucher kodu kabul etmiyeceği için onu yapamazsın yani. UK Account şart. SOE öyle söylemiş.
    2) Account = Disc olduğu için ve oyunda account bilgileri girmek için (kullanıcı adı şifre vs) yer olmadığı için SOE'den aldığın account'u kullanabilceğini zannetmiyorum.
    3) Platformunu özellikle DCUO için mi belirttin yoksa sana konsolunuz var mı diye soruyodu da ona mı PS3 dedin? Çünkü biliyosun station sadece DCUO için değil bissürü PSN oyunu falan var SOE'nin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.