Arkadaşlar ps3 üme dc universe indirmek istiyorum ama bi türlü bulamadım nerden indireceğimi nasıl ve nerden indiriceğimi yazarsanız sevinirim bu arada psn country region türkiyeye bağlı.ACİL YARDIM LÜTFEN
Hocam beni konu açtım dc universe var içinde konuya bakarsan orda yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: erhan.pektan
Konunun Linkini Yollayabilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: glazer350
quote:
'psn ücretsiz oyunlar indirmeyen kalmasın' diye açmıştım biraz altta psn ve arcade'de bakarsan görürsün iyi oyunlar
search kısmına yaz çıkıyor
quote:
quote:
quote:
'psn ücretsiz oyunlar indirmeyen kalmasın' diye açmıştım biraz altta psn ve arcade'de bakarsan görürsün iyi oyunlar
onun için america psn gerekiyomuş onu bilmiydum her şey için çok teşekkürler
quote:
Arkadaşlar ps3 üme dc universe indirmek istiyorum ama bi türlü bulamadım nerden indireceğimi nasıl ve nerden indiriceğimi yazarsanız sevinirim bu arada psn country region türkiyeye bağlı.ACİL YARDIM LÜTFEN
Kardeş bu oyunu indirirsen pişman olabilirsin. Oyun kötü değil güzel ama mmorpg olduğu için hayattaki her şeyi bir kenara bakıp çarını geliştirmek için uğraşacaksın. Bence ps3 oyuncusunu saracak türden bir oyun değil. Çarını geliştirmeden bir hiçsin. Kocaman haritada mal mal dolanırsın. Yapılan hiç bir şey den keyif almazsın. Bu oyunu ancak kendini hayat dan soyutlamış mmorpg manyakları oynarsa zevk alır