Şimdi Ara

Dc Universe Silah Tarzi Degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunda cok arayip bulamadiim tek sey su tarzi dgismek. Ben su an dual wield kullaniyorum ama bunu degistirmek istiyorum. Nereden nasil degisebilirim? Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu oyunu bağımlısı olmus marwo.Benim görüşüm o kadar kötü oyun ki konu açmaya değmez.
  • Yardım isteyen birine yardım ettim diye bağımlı mı oldum? Yada boş yere mesaj atan birini uyardım diye mi?
  • Hayır dc ile alakası olmayan örn Champions onlinede bile dc'yi savunmussun.Dc'nin herhalde alt yapısında çalışan birisin
  • Alakası yok ben suan Tera Online oynuyorum Bu arada merak ettim DC de ne hoşuna gitmedide çok kötü diyorsun? PvP sistemi benim çok hoşuma gitmişti.
  • @ChanOfRight madem oyle dusunuyorsun, gidersin yoneticilere anlatirsin durumu onlar da adam hibi dc bolumu acar bize. Konuyu kirletip sacmalayinca konu acilmayacigini dusunuyorsa yaniliyorsun.

@Marwo: tesekkurler ama ben vaillant sectim gotham city'i bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

Google da biraz araştırdım ve sonuç: Hall of Doom'da The Pit diye bir alan varmış orda resetliyebilirsin. Haritada "respec machine/room" diye geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim hatırladığım bi leveldan sonra diğer silah tarzlarınada puan verebiliyordunuz. Respec yapınca tüm yetenekler sıfırlanıp puanlarınız geri geliyor ama başta seçtiğiniz silah stili haricinde bi silah seçmek istediğinizde yine 1 puandan feragat etmeniz gerekiyordu. Ve yaratıklardan düşen silahlar yine başta seçtiğiniz silah tarzına göre düşüyordu eğer değişmediyse sistem.
  • Soruyu tam anlamadım ama ESC ye bastıktan sonra altta styles var ordan tipini değiştirebilirsin eğer ki yay falan kullanmak istiyosan 10 LvL den sonra diğer silahların becerilerine puan vermen yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

Google da biraz araştırdım ve sonuç: Hall of Doom'da The Pit diye bir alan varmış orda resetliyebilirsin. Haritada "respec machine/room" diye geçiyor.

Evet hocam ben de gezerken buldum. 500$a sifirlanabiliyor. Staff'a geciyorum

• beenim silahım yandı galibe kırmızı oldu onu nasıl eski haline çeviririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokka6000

beenim silahım yandı galibe kırmızı oldu onu nasıl eski haline çeviririm

Night club'larda silah satan kisiler var. Adlari Vendor. Onlara gidip repair bolumunde tamir edebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.