oyuna girdim bota bağladım kasıyodu birden dc verdi. sinirden klavyeye girişiyodum baktım kasmaya devam edio bi sure bekledim durmadı.baya bi kastı sora gelen PM e cevap vercem derken Enter e basmıs bulundum oyundan attı.
Bundan çıkarılacak anlam ''Bir şeyi yaparken 2 kere düşün''
ne güzel aslında sabaha kadar kassadı niye oynuyon pm ye yaf delimisin
quote:
Orjinalden alıntı: white_wolf_
Katılıyorum
Pot filan basıyormuydu baktınmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: II__XeNa__II
quote:
Katılıyorum
Katılıyorum
bi A.S yazcam diye oyundan çıktın :D
nası bi dc ise bu partiye yeni adam bile girmiş.....
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
nası bi dc ise bu partiye yeni adam bile girmiş.....
var bu işte bi pislik neyse günahını almayalım belkide joymaxın bot kullanımını yaygınlaştırmak için botçulara yaptığı yeni bir kıyaktır
quote:
denemek amaclı. milletin yazdıklarını ben goruyodun (Global PM normalden) benim yazdıklarım gidecekmi diye denedim oyundan attı
biraz once tekrar girdim yine dc verdi bot kasmaya devam edio. bi sure sora dc uyarısı kayboldu ama şimdide chara hiç bi şey yapamıyom botu durdurup kasam pvp yapam dedim tıklıyom yurumuyo bıraktım ole kasıo şimdi
bana eskiden 1 kere olmuştu ama bir kerelik olmuştur dedim foruma yazma ihtiyacı duymadım ama gerçekten 1 kere oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: [GM]Paladin
quote:
denemek amaclı. milletin yazdıklarını ben goruyodun (Global PM normalden) benim yazdıklarım gidecekmi diye denedim oyundan attı
biraz once tekrar girdim yine dc verdi bot kasmaya devam edio. bi sure sora dc uyarısı kayboldu ama şimdide chara hiç bi şey yapamıyom botu durdurup kasam pvp yapam dedim tıklıyom yurumuyo bıraktım ole kasıo şimdi
e süper yaf bal akıo balmıdır reçelmidir neydir anlamadımsüper ama ha elektrik gitmediği sürece öle sürekli hiç atmadan
evet bug var bende dc yedim bendede devam ediyordu x)
bende clietni yüklemicek zamanı buldum ha
ya bendede oyuna giriom 5 dk içinde dc kırcam pc yi
garip hiç başıma gelmedi
o da guzel ne dıyelım
Öyle dc ye can kurban...
banada oldu aynısı... fakat oyuna herhangi bi müdahale edemiyosun.... bot kendi kendine hareket ediyo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme