Arkadaşlar LİG TV seyretmek için digitürk aldım ama şimdi ligler bitti. Elimde başka bir çanak anten daha var ama uydu alıcısı olarak sadece Digiturk ün verdiği bu DCR 9001 marka uydu alıcısı var. Ben 2. çanağı bağlayıp türksata çevirsem bu uydu alıcıyla türksat yayınını seyredebilir miyim?
Teknik servis bana vestel dcr 9001 ile izleyebileceğimi söyledi...
Sağol dostum. Şimdi bir sürü uğraşıcam bi de olmazsa boşa uğraşmayayım :)
dostum bendede ayni receiver var ve soyle birsey yaptim ben , 2 uydum var biri turksata cevrili biri digiturke cevrili , catida birlestirici ile iki uyduyu tek kabloya ceviriyorum ve o kabloyuda dcr receivera bagliyorum ve hem turksat kanallarini hemde digiturk kanallarini izliyebiliyorum , bu cok guzel birsey bence cunku bu sezon avrupa maclarini turksattan izliyecez yani dsmart kanallarindan , lig tv maclarini ise dijiturkten izliyecez , bu bizim icin buyuk kolaylik oldu , ayrica bence bu dcr receiver cok guzel cunku kanallari siraliyabiliyoruz , benim merak ettigim sey acaba piyasadan kart alip dijiturk sifrelerini o karta yuklemek kaydiyla acaba dijiturku ucretsiz cozdukten sonra bu receiverda izliyebilirmiyiz, dijiturkun cozuldugunu biliyorum fakat o kartin bu receivera olup olmadigini bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme