Şimdi Ara

DD cok da Gerekli deil kanımca!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar okdr para werip alıosunuz dd 25 % kaç attack kesio... enfazla %20 ona okadar parayı verene kadar defansı artıracak daha sugar itemler alabilirsinn

• bir kere alacağın hiç bir item karşıdan gelen damageyi %25 düşürmez dd 25 hariç ayrıca şeker demek varken niye sugar diyorsun onuda anlamış değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEXONİA_

bir kere alacağın hiç bir item karşıdan gelen damageyi %25 düşürmez dd 25 hariç ayrıca şeker demek varken niye sugar diyorsun onuda anlamış değilim

sanırım şeker demek istemedi ramonca şugar güzel felan demek istedi arkadas ben öle düşünüyorum

yahu ne gereksizi dd 25 15 ne kadar faydası oluo helede ardreamda cz de hiç bişi dd nin yerini kolay kolay tutamaz
  • arkadaşım oyunu çok iyi bildiğin belli dd siz ne bp bp 'dir ne mage magedir
    2 tek atarlar valla bu yüzden işi bilenler dd takar bakar keyfine :)
  • ddsiz char her yerde ayaklı npdir ben bunu bilir bunu söylerim
  • 15 dd kaç atack keser ??

glass belt alcam ona göre hesap yapam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bore -- 29 Ağustos 2008; 15:00:13 >
  • 15 dd %15 keser
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Az da Olsa Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozaman iron set'de gereksiz kanımca hepsini str/dex 16 takalım gitsin yaw ne gerek var boş masraf ramazan'da geldi çattı aziz mübarek gün israf yapmıyalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

ozaman iron set'de gereksiz kanımca hepsini str/dex 16 takalım gitsin yaw ne gerek var boş masraf ramazan'da geldi çattı aziz mübarek gün israf yapmıyalım.

Yıkıldım Yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

ozaman iron set'de gereksiz kanımca hepsini str/dex 16 takalım gitsin yaw ne gerek var boş masraf ramazan'da geldi çattı aziz mübarek gün israf yapmıyalım.

Str/Dex 16 bile gereksiz yaa o bile boşu israf sanki ne kadar attack farketcek demi? onun yerine görev takısı taksak daha iyiHatta bende +8 chıtın takanlara gıcık oluyom...Ne gerek var +5 görev chıtını fıstık gibi defans vveriyo sonuçtane kadar defans farketcek ki sankiİron sette falan çöp zaten dd axe sword falan veriyo sanki ne kadar farketcek geleen damage demi...elime +8 shart almaya ne gerek var mesela sanki ne kadar daha fazla vurcan ki+7 claver varken ne gerek var

• Haklısın Ardreamda Parasite + mALİCE yiyip Tek Yemeyen Adam Yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Retta

Haklısın Ardreamda Parasite + mALİCE yiyip Tek Yemeyen Adam Yok :)

NAsi YOk Sen impos Gormedın Herhalde Akarada !!
  • mesajalrı okuyunca AH ESKİ KO AH DİYESİM GELDİ
  • sen dd siz assasdan 1k yerken elin oğlu 850 yicek ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Retta

Haklısın Ardreamda Parasite + mALİCE yiyip Tek Yemeyen Adam Yok :)

Parasite Malice olmadan dolaşabilende pek yok malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.