arkadaşlar PC'imde O/B ekran kartı var faklat çok düşük ve anakartım DDR-1 ben ise DDR-2 512-MB VGA takmak istiyorum PC ye herhangi bir zarar verir mi uyum saglar mı ve bunu nasıl anlayabilirim_? yarddımlarınız bekliyorum arkadaşlar ayrıca ana kart üzerinde sata baglantı noktası var 2 tane
ana kartımın modeli: SİS-964 rengi lila yalnız RESİMDE BİRAZ FARKLI AMA MODEL AYNI!!!
Herhangi bir AGP ekran kartını en üstteki siyah kısma takıp görüntüyü karttan alabilirsiniz.
(Onboardlarda harici bir ekran kartı takıldığında onboard otomatik olarak iptal olur.)
quote:
Orjinalden alıntı: uynus
Herhangi bir AGP ekran kartını en üstteki siyah kısma takıp görüntüyü karttan alabilirsiniz.
(Onboardlarda harici bir ekran kartı takıldığında onboard otomatik olarak iptal olur.)
onu biliyorum zaten sadece ben su anda 512-MB DDR-2 VGA taksam herhangi bir teknik arıza meydana gelirmi bir kaçtane sıfır kutusunda ucuza buldum da
AGP olduktan sonra DDR2 veya 512 olması problem değil.Kartı takabilirsiniz...
hocam elinde hangi modellerin kartları var bide "bir kaçtane sıfır kutusunda ucuza buldum da" demişsin satmayı düşürsen alabilirim...