Şimdi Ara

DDR 400'LE AÇILAN PC DDR2 İLE NİYE AÇMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorun Gigabyte'ın GA-8I915P Duo anakartında bu anakartta hem DDR1 333 / 400 hemde DDR 533 /667 ram slotları mevcut DDR1 e ram taktığımızda pc açıyor fakat DDR2 ye taktığımızda açmıyor bi hata mesajı veriyo ama tam da belli değil cık cık yapıyo sanki, bu arada DDR1'e 256 Mb DDr 400 takıyoruz DDr2'ye 512 Mb DDR 4200 takıyoruz ikisini aynı andada çalıştırmadım vede bu 512 Mb DDR2 4200 ram i işyerideki makinada denedim çalışıyo bir problem yok ,varmı böyle bir problemle karşılaşan şimdiden teşekkürler .

Not : İş yerideki pc'nin ramlerinide söküp bu akşam evdeki makinada denicem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirvana -- 22 Nisan 2006; 10:23:15 >

• Bi fikri olan yokmu arkadaşlar ?
  • iki tür ram aynı anda çalışmaz
    sadece ddr400 veya ddr2 yi takıp dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: maystor

iki tür ram aynı anda çalışmaz
    sadece ddr400 veya ddr2 yi takıp dene

quote:

ikisini aynı andada çalıştırmadım

(ikisini aynı andada çalıştırmadım) Diye belirtmiştim ama yinede sağol
  • anakartın ddr2 yi desteklemiodur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

anakartın ddr2 yi desteklemiodur..

DDR2 Slotu olan board nasıl DDR2 yi desteklemez ?
  • Arkadaşlar board un manual pdf sini indirdim, aşağıdaki yazıda biosta (automatically dedect) yapın diyo heralde dimi ,bios a bakmıştım ama görememiştim bir daha bakıcam birde ingilizcem iyi değil başka bişey diyomu bu adamlar

The motherboard support DDR/DDR2 memory moduls,whereby BIos will automatically dedect memory capacity and specifications.Memory modules are desined so that they can be inserted only in onedirection.The memory capacity used can differ with each slot.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.