Şu an bilgisayarım A-Data Vitesta Extreme 800+ 2x2gb 800mhz 5-5-5-18 olarak çalışan ramleri var. Bilgisayarın geleceğe yönelik ömrünü uzatmak için ram eklemek istiyorum. Aynı ramlerden bulamadım. Ben de başka ram takımı alarak eklemeyi düşünüyorum. Benim bulduklarım
bunlar. Şimdi gelecekte ihtiyaç duyarsam işlemciye O/C yaparım ve bu koşullara da dayanabilmeli. Sorunsuz halde çalışacak şekilde hangi ramleri önerirsiniz. Eğer sizin bildiğini uygun fiyatlı ve makul ramler varsa önerilerinizi bekliyorum.
canım kardeşim o paralara ram alınmaz...gel forumun 2. eline sana 70-80 tlye alalım....
Uygun ram bulabilirsek düşünürüm ama pek bulamadım.
Bu arada benim A-Data nın 1066+ versiyonunu taksak uyum, ömür, OC vb. herhangi bir sıkıntı olur mu? Yoksa birebir 800+ versiyonu gibi çalıştırabilir miyim? Çünkü 800 de çalışması için 1.8 v veriyorum benim ramlere. Ama sanırım ona 1066 için daha yüksek voltaj veriliyor. Yani bunlar aynı ramler olup da, sadece çalışma hız ve voltajları değiştirilmiş olabilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme