|
DDR2 RAM
-
-
git bilgisayar tamircilerinden veya letgo'dan falan 2. el 800 mhz ddr2 ram al tak bir şey olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 1 Ocak 2021; 1:23:47 > -
Eyvallah. -
kullandığın işletim sistemini düşür mesala windows 7 geç
-
quote:
Orijinalden alıntı: tundra202006kullandığın işletim sistemini düşür mesala windows 7 geç
Evet win 10 falan kullanıyorsan win 7 home basic kur, professionel falan kurma. 32 bit kurarsan sistemin 4 gb ramin 3 gbsini görür bunu aşmak için PAE diye bir şey var araştırabilirsin denemedim, 64 bit kurarsan bütün ramleri görecektir. Onun haricinde win 7 performans arttırma veya optimizasyon diye arama yapıp işlemleri uygulayabilirsin.
-
Win7 pro kurulu şuan bazı arkaplan uygulamalarını kapattım şuan ram %40-45 civarı kullanıyor fakat en büyük problem oyunlarda oluyor %95-98 kullanıyor. Üstündeki ram 800mhz fakat 360mhz civarı veriyor. Ben yanına bi ram daha akşam o da 360mhz civarı çalışacak. -
7 zaten, ram bulmak şart😁😁 -
quote:
Orijinalden alıntı: MRSHN06
Win7 pro kurulu şuan bazı arkaplan uygulamalarını kapattım şuan ram %40-45 civarı kullanıyor fakat en büyük problem oyunlarda oluyor %95-98 kullanıyor. Üstündeki ram 800mhz fakat 360mhz civarı veriyor. Ben yanına bi ram daha akşam o da 360mhz civarı çalışacak.işlemcin anakartın ekran kartın falan sistemi yazar mısın
-
Başkan üzerindeki ana kart: Foxconn g31mxp
İşlemci: Intel pentium e6600 (çift çekirdek)
Ekran kartı: ati radeon hd 4600 serisinden bi ekran kartıydı 4650 diye hatırlıyorum -
cpuz programında memory sekmesinde dram frequency değeri nedir
-
360 civarı olması lazım -
667 de çalışıyordur o zaman bios ayarlarından yükseltilebilmesi lazım tam bilgim yok overclock falan yapmaya çalıştın mı hiç frekansları düşürmüşsündür belki
-
Yok hiçbirşey yapmadım -
valla dostum tam bilemicem ben de.. sen raminin 800 mhz oldugundan eminsen bi tane daha al keyfine bak
-
Tamamdır başkan teşekkür ediyorum ilgin için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X