Şimdi Ara

DDR3 anakartıma DDR5 ekran kartı alacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sistem rami ile gpu nun rami farkli seylerdir. ddr2 ramler ile ddr5 kart da takabilirsiniz, hicbir sorun olusturmaz.
  • Önereceğiniz ekran kartını soruyorum, farklı açıklamalar yapıyorsunuz. Siz mi beni anlamıyorsunuz ben mi sizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksarıkaya

Önereceğiniz ekran kartını soruyorum, farklı açıklamalar yapıyorsunuz. Siz mi beni anlamıyorsunuz ben mi sizi?

Arkadaşım bak ben önerimi yaptım.İşlemcine 7770 ve dengi kartlardan sonrakiler sıkıntı olur dedim.Bazı arkadaşlar gibi direk 7850 al demedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek bir kaç tane atabilir misin? Ben pek fazla anlamam sizden yorum alıyorum.
  • berksarıkaya kullanıcısına yanıt
    Hd 7850 darbogaz yapar. R7 260 veya hd 7770 alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 256bit olması daha iyi olmaz mı? Bir önce ki ekran kartım 1gb 256bit idi.
    Ama verim alamassın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksarıkaya

Önereceğiniz ekran kartını soruyorum, farklı açıklamalar yapıyorsunuz. Siz mi beni anlamıyorsunuz ben mi sizi?

Hocam sen anlamıyorsun.

Baktığın ekran kartları ile işlemci arasında 3 nesil fark var. Bu demektir ki grafik biriminin hızına işlemcin yetişemez( darboğaz ). BF4 ü gtx780 alsan bile o işlemciyle akıcı oynayamazsın. Eğer ki diyorsn şimdi bi ekran kartı alırım ileride anakart işlemci ram değiştiririm o zaman hd 7850 oc 2 gb öneririm. Ama yok ben çivi bile çakmıcam ekran kartı alıp 5 yıl idare edicem diyorsan kusra bakma da öyle bir memleket yok.

yani sen o işlemciye HD7770 de taksan 7850 de taksan 7870xt de taksan aynı performansı alacaksın. Ama aralarnda en ucuzu da açık ara HD7770 olacak.
    birbiriyle ilgisi olmayan bir durum hocam ddr 3 olan belleklerin ddr 5 ekran kartının teknolojisi onemli olan pci girislerihttp://www.turuncuyesil.org/wp-content/uploads/2010/02/pciexp.jpg
  • O işlemciyle HD 7770'i de düzgün kullanamazsın. BF3 ve 4 MP'ye yetmez, hatta BF3 oynanamaz. İsterse ob gpu olsun.
  • Oynanmaz mı? Bir önce ki ekran kartımla high çözünürlükte oynuyordum? HD 7770 den eski bir kart 4850hd. Neyse r7 alırım kullanmaya başlarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.