Şimdi Ara

DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
483
Cevap
5
Favori
9.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haha fiyatlarıda aynı..

Bende aynı ürünü kullanıyorum 3200 mhz c16

https://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-3200MHz-PC4-25600-Memory/dp/B0143UM4TC/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1466820066&sr=1-1&keywords=CMK16GX4M2B3200C15

3200 ü alın hiçbir kaybınız olmaz :) sıkıntı çıkar ise clock düşürürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

Haha fiyatlarıda aynı..

Bende aynı ürünü kullanıyorum 3200 mhz c16

https://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-3200MHz-PC4-25600-Memory/dp/B0143UM4TC/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1466820066&sr=1-1&keywords=CMK16GX4M2B3200C15

3200 ü alın hiçbir kaybınız olmaz :) sıkıntı çıkar ise clock düşürürsünüz

Onun için sormak istedim multiplayer için gecikme vs önemli ya acaba cl değeri düşük almak mı iyidir ?

• Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Paylaştığımız değerlere bakarsanız , cas nekadar yüksek olsada ddr4 ün yüksek #cas larında bile , mhz oranı çok yüksek olduğu zaman cpu core orası latency düşer , elinizdeki cipler saglamsa cas düşürebilirsiniz , voltaj verip vs.. ama gerekyok 1~2 ns oynar oynamaz.. ortalama 43 ns falan bir değer alırsınız , ekran kartından ekrana gelene kadar zaten 50 ms gecikme var :) 1ms yenin 1/3 ü ram core arası olsa ne olur olmasa ne olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 25 Haziran 2016; 6:52:48 >
  • quote:

Paylaştığımız değerlere bakarsanız , cas nekadar yüksek olsada ddr4 ün yüksek #cas larında bile , mhz oranı çok yüksek olduğu zaman cpu core orası latency düşer , elinizdeki cipler saglamsa cas düşürebilirsiniz , voltaj verip vs.. ama gerekyok 1~2 ns oynar oynamaz.. ortalama 43 ns falan bir değer alırsınız , ekran kartından ekrana gelene kadar zaten 50 ms gecikme var :) 1ms yenin 1/3 ü ram core arası olsa ne olur olmasa ne olur :)

Cevaplar için teşekkürler. XMP profili açacağım ram de ektreme bir oc yapmayı düşünmüyorum açıkçası çok bilgi sahibi de değilim açıkçası. O yüzden 3200 mhz alayım öneriniz üzere teşekkürler.
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    herzaman yuksek frekans ram almaya bakin hocam bulsam direk 3200 mhz ddr3 ram simdi alirim yok denecek kadar az piyasada ddr3 3000 veya 3200 mhz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    goruyorsun degilmi hocam degerleri beni tokatlamislar ramler xmp 1.3 acep ondanmi DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 26 Haziran 2016; 2:04:56 >
  • sensation45 kullanıcısına yanıt
    Hocam o iyi abanmış

6 çekirdek 167 mhz bus üstünde çalışıyor.. Daha iyi bir işlemci olsa idi roket çıkması lazımdı ordan 100gb/s falan..

FSB : dram oranları yazılımlar arası farklı çıkmış

Biri DDR veriyolu hızından Biri Yeni nesil Dual çarpılmış hızından hesaplamış..
    bak 167 bus gozumden kacti one oyle 140 kusurun ustune cikamiom ben

NB de ateş ediyor , bitek mecburi cpu çarpanı düşük yoksa cpu şuan hesaplıyamıyacağım çok yüksek frekansta idi muhtemelen çalışmazdıda

Adam heryerden sıkıştırmış sistemi
    benim islemcinin unlocket degil hocam bus uzerinden oc yapiyorum... kilitli normalde benim islemci sanirim

3820 çarpan kilitlidir hocam

K ve birde x lerde olması lazım çarpan kilidi yok
    yine 5.2 ye kadar cikardim bugunlerde 5.2 yemiyor havalar isindi 5150 ye kadar cikiyorum.... çarpan 45 e kadar cikiyor benim islemcide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 26 Haziran 2016; 2:43:11 >
  • DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA
    ekleyin yerimizi alalım hocam bizde
  • quad drr4 4 cok az puan almissin hocam
  • DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA
    Ayni ramler dual olarak x79 sistemde test edildi... nb frekansini ayni tutmaya çalistim.. x79 da cl9 a cekemedim cl10 olarak test ettimDDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA

DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA

Hocam Kısaca Hoh Hoh Hovv Diyorum. 2 katıPerformans
  • quote:

Hocam Kısaca Hoh Hoh Hovv Diyorum. 2 katıPerformans

Latency yuksek x79 da

hmm Onu fark etmedim hocam aradaki read write farkına biraz fazla odaklanmışım.. Olsun olur okadarda
    Cinebenh 15 testi yapayim dedim 5 ghz cinebench 15 de 4.31 gozukuyor islemci hizim.. 5ghz de aldigim puanda az millet youtube de 5 ghz de 9.50 puan almiş... neden acaba DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.