Şimdi Ara

DDR3 ekran kartı DDR anakart???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart :: GIGABYTE 915MEGL 915GL DDR SES+VGA+LAN+SATA 8X-16X
    ekran kartı : sapphire X1600PRO 128BIT 256MB DDR3 AVIVO 8X AGP EKRAN KARTI

ekran kartımı anakart görmüyor yada tanımıyor diyeyim ne yaptı isem olmadı bilgisayarcıya götürdüm birbirinigörmüyo çalıştırmıyo dedi.. ekran kartım DDR3.. neden olabilir

Birde benim anakartta PCI-x yuvası da var PCI ekran kartı ile değiştirsem

BENİM ANAKRTIM pcı yuvası daha mı yavaş çalıştırıyo acaba

• Anakartın bellek slot türü ile ekran kartında kullanılan bellek türü birbirinden bağımsızdır.

Hem o anakartın AGP Slotu yok ki?! Agp ekran kartı çalışmaz doğal olarak.
  • nasıl yok olurmu ya..önümde duruyo nasıl olmaz hem agp slotu hem de pcı slotu var

sorun pcı slotuna aldıgımda yavaş mı çalışır ekran kartı çünkü pcı slotu 16 x ama benim ki 4x hızında çalışır dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskinn_68

nasıl yok olurmu ya..önümde duruyo nasıl olmaz hem agp slotu hem de pcı slotu var

sorun pcı slotuna aldıgımda yavaş mı çalışır ekran kartı çünkü pcı slotu 16 x ama benim ki 4x hızında çalışır dediler

Doğru demişler de ben Gigabyte'ın resmi sitesinden baktığımda sadece PCIe 16X (4X) yazıyordu.
  • Evet o anakartta hem Agp hem de Pci-Ex mevcut.Fakat pci-ex 4x te çalışıyor.Forumda defalarca kez soruldu ve defalarca kez söylendi anakartın ram tipiyle ekran kartındakinin alakası yok diye.Fakat sorun şu; sendeki ekran kartı ile anakartın uyumlu değil.Olay ram'lerle filan alakalı değil direk anakartın desteklemesiyle alakalı.Zaten bakınız gigabyte'ın kendi sitesinde desteklenen ekran kartı listesi bulunmakta: Ekran Kartı Uyumluluk Listesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.