ekran kartımı anakart görmüyor yada tanımıyor diyeyim ne yaptı isem olmadı bilgisayarcıya götürdüm birbirinigörmüyo çalıştırmıyo dedi.. ekran kartım DDR3.. neden olabilir
Birde benim anakartta PCI-x yuvası da var PCI ekran kartı ile değiştirsem
BENİM ANAKRTIM pcı yuvası daha mı yavaş çalıştırıyo acaba
Anakartın bellek slot türü ile ekran kartında kullanılan bellek türü birbirinden bağımsızdır.
Hem o anakartın AGP Slotu yok ki?! Agp ekran kartı çalışmaz doğal olarak.
nasıl yok olurmu ya..önümde duruyo nasıl olmaz hem agp slotu hem de pcı slotu var
sorun pcı slotuna aldıgımda yavaş mı çalışır ekran kartı çünkü pcı slotu 16 x ama benim ki 4x hızında çalışır dediler
quote:
Orjinalden alıntı: keskinn_68
nasıl yok olurmu ya..önümde duruyo nasıl olmaz hem agp slotu hem de pcı slotu var
sorun pcı slotuna aldıgımda yavaş mı çalışır ekran kartı çünkü pcı slotu 16 x ama benim ki 4x hızında çalışır dediler
Doğru demişler de ben Gigabyte'ın resmi sitesinden baktığımda sadece PCIe 16X (4X) yazıyordu.
Evet o anakartta hem Agp hem de Pci-Ex mevcut.Fakat pci-ex 4x te çalışıyor.Forumda defalarca kez soruldu ve defalarca kez söylendi anakartın ram tipiyle ekran kartındakinin alakası yok diye.Fakat sorun şu; sendeki ekran kartı ile anakartın uyumlu değil.Olay ram'lerle filan alakalı değil direk anakartın desteklemesiyle alakalı.Zaten bakınız gigabyte'ın kendi sitesinde desteklenen ekran kartı listesi bulunmakta: Ekran Kartı Uyumluluk Listesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme