Şimdi Ara

DDR3 Ram Düşük Frekansta Çalışma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung R560 bilgisayarımda 3 GB olan RAM'i farklı zamanlarda aldığım iki ayrı 4 GB ile 8 GB'a çıkardım.

Çok fazla RAM kullanan uygulama çalıştırmıyorum ama yine de bugün şans eseri CPU-Z ile sistemimi incelediğimde RAM'lerin 667 MHz frekansında çalıştığını fark ettim. Her iki RAM'in de çalışma frekansı 1333 MHz bu arada.

Yani 1333 MHz'de çalışmasa da en azından 1066 MHz'de çalıştıklarını düşünmüştüm ama 667 MHz tam bir felaket.

Bunun sebebi ne olabilir?

Teşekkürler.

DDR3 Ram Düşük Frekansta Çalışma Sorunu
     DDR3 Ram Düşük Frekansta Çalışma Sorunu DDR3 Ram Düşük Frekansta Çalışma Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkakb -- 9 Aralık 2013; 22:39:01 >

• 1333 mhz ramlerın 1066 mhz olarak calısıyor gercek saat yazan 533 2 ıle carpılır etkın saat hızı bulunur buda 1067 dıyor bunu yetıd edıyor . 1066 olmasıda buyuk ıhtımal ıslemcının veya anakartın chıpsetının destegının en fazla bu olmasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 9 Aralık 2013; 22:44:53 >
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, çok teşekkür ederim bilgi için
  • arkadaşlar ram in hangi frekansta çalıştığını en sağlıklı nasıl öğrenebilirim?
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.