DDU(display Driver uninstaller) programını ekran kartı sürücüsünü kaldırmak için kullandım. Fakat yanlışlıkla "temizle ve kapat" seçeneğine tıkladım. Normalde bu seçenek farklı bir ekran kartı takıldığında kullanılması gerekiyormuş. Yeni Driver sürücümü kurdum fakat sebepsiz bir şekilde input lag arttı. Temiz bir Windows kurduğumda ise sorunum hala devam ediyor. Mouse ve klavyede gecikmeler yaşıyorum. Sorularım ise;
1-Ekran kartları input lag arttırır mı? 2-Bu programı kullanmak donanımsal bir probleme neden olur mu? 3-ınput lag(giriş gecikmesi)'a sebep olan şeyler nelerdir?
DDU ile sürücü kaldırmak donanıma zarar vermez, AMD resmi sitesinde sürücü kaldırırken AMD cleanup önerilir parantez içerisinde DDU gibi 3. parti kullanabilirsiniz yazar.
Temiz kurulumdan hemen sonra mı sorunlar başladı yoksa monitöring uygulamarindan sonra mı ( msi after burner, Riva tuner ) vb.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: parcapincik
DDU ile sürücü kaldırmak donanıma zarar vermez, AMD resmi sitesinde sürücü kaldırırken AMD cleanup önerilir parantez içerisinde DDU gibi 3. parti kullanabilirsiniz yazar.
Temiz kurulumdan hemen sonra mı sorunlar başladı yoksa monitöring uygulamarindan sonra mı ( msi after burner, Riva tuner ) vb.
Ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ve temiz kurulum yaptım ardından güncel sürücüleri yüklediğimde Mouse ve klavye hareketlerinin yavaşladığını hissettim ayrıca ekran kartı performans olarak düzgün çalışıyor.Herhangi bir fps kaybım olmadı.Sadece input lag sorunum var.