Şimdi Ara

DDWG800 mü ? HT-AF5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ddwg800 almayı düşünüyorum? fakat sony ht-af5 kafamı kurcalıyor?
    sizce hangisi ses kalitesi olarak daha iyidir? yoksa bunlara alternatif başka bir sony avr mi tavsiye edersiniz? hoparlör dahil maksimum vereceğim fiyat 1250 dir.
    ddwg800 ile af5 arasında ses kalitesi farkı var mıdır?

• bir bilen yok mu
  • İkisini ses kalitesi özellikleri nasıldır bilmem ama ben olsam dts-hd dolby true hd destekli bir sistem alırdım.
    Bir hafta önce osedan arkadaşımız çok güzel bir kampanya yapmıştı Denon 1611 + jbl 5.1 i 1350-1400 civarına alınabiliyordu.
    ben kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren

İkisini ses kalitesi özellikleri nasıldır bilmem ama ben olsam dts-hd dolby true hd destekli bir sistem alırdım.
    Bir hafta önce osedan arkadaşımız çok güzel bir kampanya yapmıştı Denon 1611 + jbl 5.1 i 1350-1400 civarına alınabiliyordu.
    ben kaçırdım

ps3 yeni nesil codecleri çözdüğü için sorun olmaz diye düşünüyorum. tek merak ettiğim ses kalite farkı var mıdır? ikiside çok övülüyor. bana sanki ddwg800 ahşap kolonlarıyla daha kaliteli ses vercek gibime geliyor.

• wg800 kullanıcısıyım sahsen öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

wg800 kullanıcısıyım sahsen öneririm

bu modele ait yorumları sadece sizden ve alikemal beyden okuyorum. yorumlarınız zaten ddwg800 e yöneltti beni. ht-af5 yeni model olduğu için ses daha kaliteli olur mu diye bir soru işareti var kafamda. yüksek sesten ziyade kaliteli doygun ses arıyorum.
  • şimdi dinlemeden iyidir kötüdür demek olmazda belki HT-AF5 modeli güzel ses veriyodur memnun kalabilirsiniz dinlemek lazım görünüm olarak çok şık bir cihaz bağlanabilinirlik açısındanda sıkıntı yok asıl önemli kısmı sesi onuda dinlemeden hiç bir şey diyemeyiz wg800 hakınnda bi dünya yorum var az çok ne olduğu belli imkanınız varsa her ikisinede dinleyin derim yok yorumlara göre alacaksanız ben kendim adına wg800 ü öneririm ancak HT-AF5 modelide iyi bir avr ye benziyor denemek lazım...
  • quote:

şimdi dinlemeden iyidir kötüdür demek olmazda belki HT-AF5 modeli güzel ses veriyodur memnun kalabilirsiniz dinlemek lazım görünüm olarak çok şık bir cihaz bağlanabilinirlik açısındanda sıkıntı yok asıl önemli kısmı sesi onuda dinlemeden hiç bir şey diyemeyiz wg800 hakınnda bi dünya yorum var az çok ne olduğu belli imkanınız varsa her ikisinede dinleyin derim yok yorumlara göre alacaksanız ben kendim adına wg800 ü öneririm ancak HT-AF5 modelide iyi bir avr ye benziyor denemek lazım...

evet dinlemek gerekiyor fakat öyle bir fısatım yok. sanırım bunu söyleyecek biride yok. af5 çok şık fakat sanki ddwg800 ün kolonları daha derin ses verecekmiş gibime geliyor. biraz da yabancı forumlara bakayım bari..
  • hiç bir yerde karşılaştırma bulamadım. fakat araştırmalarımda ddwg800 ün kolonlarının sanki daha kaliteli ses verecekmiş gibi verilerine ulaştım. ama af5 yeni bir ürün acaba yeni teknolojiyle bu farklar kapanmışmıdır? altta veriler var kolonlarla ilgili arkadaşlar bi yardımcı olsanız ne güzel olurdu..

Speaker section
    HT-AF5 only
    • Front speaker (SS-TSB104)
    • Surround speaker (SS-TSB101)
    • Center speaker (SS-CTB101)
    Center speaker Full range, magnetically
    shielded
    Front/Surround speaker
    Full range
    Speaker unit
    Front/Surround speaker
    55 mm × 80 mm, cone type
    Center speaker 30 mm × 60 mm, cone type
    Enclosure type
    Front/Surround speaker
    Bass reflex
    Center speaker Acoustic suspension
    Rated impedance 3 ohms
    Dimension (w/h/d) (Approx.)
    Front speaker 74 mm × 605 mm × 70 mm
    (without stand)
    255 mm × 1,205 mm ×
    255 mm (with stand)
    Surround speaker 75 mm × 225 mm × 71 mm
    (with foot)
    Center speaker 290 mm × 49 mm × 49 mm
    (with foot)
    Mass (Approx.)
    Front speaker 1.8 kg (without stand)
    2.7 kg (with stand)
    Surround speaker 0.45 kg (with foot)
    Center speaker 0.28 kg (with foot)
    • Subwoofer (SA-WA5)
    Speaker unit 130 mm, cone type
    Enclosure type Bass reflex
    Rated impedance 3 ohms
    Dimensions (w/h/d) (Approx.)
    196.0 mm × 450.0 mm ×
    410.5 mm
    (with foot)
    Mass (Approx.) 10.4 kg (with foot

------------------------------------------------------------------------

bu da ddwg 800 ün

Speaker section
    • Front speakers (SS-MSP890)
    • Center speaker (SS-CNP890)
    • Surround speakers (SS-SRP890)
    Front/center speakers
    Full range, bass reflex,
    magnetically shielded
    Surround speakers Full range
    Speaker units 80 mm cone type
    Rated Impedance 6 ohms
    Dimension (width/height/depth) (Approx.)
    Front speaker 130 × 215 × 136 mm
    (with foot)
    Center speaker 245 × 110 × 136 mm
    (with foot)
    Surround speaker 115 × 170 × 141 mm
    (with foot)
    Mass (Approx.)
    Front speaker 1.4 kg
    Center speaker 1.3 kg
    Surround speaker 1.0 kg
    • Sub woofer (SA-WP890)
    Speaker system Active subwoofer, bass
    reflex, magnetically
    shielded
    Speaker unit 200 mm cone type
    RMS output 190 W
    Input LINE IN (input pin jacks)

• HT-AF5 özellik olarak ileri düşünürseniz 3D Destekliyor ve ek aparat ile arka hoparlorler kablosuz olabiliyo

HT-AF5 de gece modu var.Ek özellik iyi.

HTAF5 1000 W - DDWG800 865 W

HTAF5 güc tüketimi 100 w - DDWG800 200 W

Tabi bunların yanında DDWG800 biraz daha ele avuca gelir gibi bir tipi var ve renk olarak ahşap.AF5 siyah renk ve yeni ürün tercih gene sizin.
  • 3d çok önemli değilse 3d tv de yoksa zaten elindede çokça 3d film vs yoksa nekadar gerekli?

gece modu wg800 dede var

gerek 1000 gerek 850 walt fazlasıyla yeterli olacaktır salon çokca büyük değilse...

güç tüketimi dikkate alınmamalıdır daha doğrusu belirleyici unsur olmamalıdır... haa 1000 walt falan ok ama 200 waltta iyi pc ler bile 350 walt oluyor sabahtan akşama çalışıyor vs...

wg800 ün hopları ahşap renkte değildir daha doğrusu ahşaptır zaten
  • cevaplar için çok teşekkürler
    birde şunu sormak istiyorum
    ddwg800 ün amfi tipi analog olduğu yazıyor. af5 in ise s-master digital olduğu yazıyor. analog mu daha kalite ses (yüksek ses değil kaliteli doygun ses anlamında) verir s-master mi acaba?

ya hiç bir yerdede deneme şansım yok ki gidip dinleyeyim. af5 çok şık daha kompakt az yer kaplıyor. fakat ddwg800 de daha bir profesyenol duruyor sanki benim ses kalitem daha iyi der gibi duruyor. sanırım ddwg 800 ün aktif bass olma avantajıda var. tabi avantaj mı bilmiyorum. buda ayrı bir soru?
  • wg800 alın hocam pişman olmazsınız ben kullanıyorum çok memnunum az çok bu işlerden anlayan birisi olarak f/p olarak gayet güzel avr

tavsiyelerim; beraberinde gelen kablosu hiç iyi değil onun yerine 2*1,5 luk ses kablosu alırsanız daha iyi olur ben değiştirmiştim daha güzel oldu diyebilirim subwoofer için verdiği coaxial kablosuda çok adi güzel 5-10 tl ye coaxial kablo alırsanız basslarda çok fark ettiğini göreceksiniz onu rahatlıkla söyleyebilirim bunların dışında raf sisteminiz hopların odada konumlandırması avr nin menüsü falan kalibresi vs bunları bulunduğu odaya göre güzelce ayarlamanız lazımki sistemin tadı çıksın kullanacağınız playerin d/a sesi 24bit olmasına dikkat edin w800 gerçektende sinemada çok iyi performansı vardır müziktede bir 5.1 e göre güzel performansı var diyebilirim bir kaç gündür pc ye bağladım gerçekten çok güzel ses veriyor dvd player göre sesle çok oynayabildiğinizden çok güzel bir ses elde ettim... kısaca kaliteli sesi olan performansı gayet iyi olan parasına göre güzel bir avr dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 9 Aralık 2010; 17:49:50 >

• quote:

wg800 alın hocam pişman olmazsınız ben kullanıyorum çok memnunum az çok bu işlerden anlayan birisi olarak f/p olarak gayet güzel avr

tavsiyelerim; beraberinde gelen kablosu hiç iyi değil onun yerine 2*1,5 luk ses kablosu alırsanız daha iyi olur ben değiştirmiştim daha güzel oldu diyebilirim subwoofer için verdiği coaxial kablosuda çok adi güzel 5-10 tl ye coaxial kablo alırsanız basslarda çok fark ettiğini göreceksiniz onu rahatlıkla söyleyebilirim bunların dışında raf sisteminiz hopların odada konumlandırması avr nin menüsü falan kalibresi vs bunları bulunduğu odaya göre güzelce ayarlamanız lazımki sistemin tadı çıksın kullanacağınız playerin d/a sesi 24bit olmasına dikkat edin w800 gerçektende sinemada çok iyi performansı vardır müziktede bir 5.1 e göre güzel performansı var diyebilirim bir kaç gündür pc ye bağladım gerçekten çok güzel ses veriyor dvd player göre sesle çok oynayabildiğinizden çok güzel bir ses elde ettim... kısaca kaliteli sesi olan performansı gayet iyi olan parasına göre güzel bir avr dir...

bilgiler için çok teşekkürler yuxeses. benim gönlümde ddwg800 den yana. ve şansıma bugün bir sony center a gelmiş orada gördüm ve dinledim. gerçektende benim aradığım sese sahip. doygun derinden gelen bir ses. yüzde doksan tercihim ddwg800 olacak.. bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim.

• Şu andada 950 tl nakit fiyatı var.
  • bende bir kaç gündür pc ye bağlıyordum 3,5 jack kablo ile dedim birde hdmı ile bağlayım bakalım ne olcak kmplayer ve vlc playerde ses ayarlarını yapınca oda ne dts 5.1 ses ve dd 5.1 ses aldım üstelik dsp 24bit ve 96kzh süper oldu gerçekten
  • Su w800 un avr si nasıl arkadaslar, arka baglantılarının bir fotosunu buraya koyabilir misiniz?

Bu arada Avr nin 3D ready olmasının pek bir anlamı yok gibi geldi bana, Eger 3D izliyorsan playerı tv ye direk bagla sesi de avr ye bagla. mutlu mesut ol.
  • Foto koyabilecek bir arkadas yok mu?
  • @dante81410; eline saglık! bir de bu dwg 800 un avr sini arka taraf fotosu var mı elinde ben de googlda baktım ama bulamadım.
  • wg800 de; 3 hdmı giriş 1 çıkış 2 optik 1 coaxial onun dışında analog giriş çıkışlar var sanırım ikitane birde component giriş çıkış var kısaca oldukça zengin bağlantı seçeneği mevcut
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.