Şimdi Ara

Dead Cells gamepad sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Dead cells durduk yere böyle bi sıkıntı yaratıyor. Sanki klavyem gamepadimin yerini almaya çalışıyormuş gibi. baya araştırdım ama bi çözümünü bulamadım. alt tab yapınca düzeliyor ama 1 2 dakika sonra yine bu hale geliyor. daha düne kadar hiçbir sorun yoktu anlamadım gitti.

• Klavyede herhangi bir tuşa basıldığında klavyeyi algılıyor normalde. Eğer masaüstü kullanıyorsanız klavyeyi söküp tekrar dener misiniz?

• Denedim yine ayni sorun devam ediyor.

• FaraziVKayra kullanıcısına yanıt

Farenin tetiklediğini de yazan olmuş ama anlamadım ben de. Ayarlarda bununla ilgili devre dışı bırakma işlevi vardır belki.

• Bu arada sorunu cozdum. Eger oyununuzu benim gibi game passten oynuyorsaniz, steam acik olunca gamepad fare gorevi goruyor. Belki steam’in ayarlarindan bu olay kapaniyordur. Yani game pass ten oynarken steam’in kapali olmasi gerekiyormus
  • Dead cellde sıkıyor ya bir zamandan sonra , az küfür etmemiştim checkpoint koymuyorlar diye
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Bu tür oyunlar bana son donemde cok eglenceli gelmeye basladi. Hades, risk of rain 2 ve hollow knight’tan sonra dead cells’de baya sardi diyebilirim.

• bendede oluyor bu sorun mesela yuvarlanmam gerekirken zıplıyorum ve bunun sonucunda ölüyorum ama ben epicden oynuyorum banada yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.